59

usaid

преди 6 години

Името на лидера на КНДР се произнася така "КИМ ЧЕН ИН" само в българските "медии" го наричат "КИМ ЧЕН УН" а това не е вярно той не се казва така!

58

Тъпи Соросоиди

преди 6 години

В Ирак генералите на Садам Хюсеин бяха подкупени от ЦРУ и се предадоха. Сега е точно обратното, корейските генерали са тези, които са опората на Прасчо. Краварите са свикнали да водят само компютърни войни от разстояние, на никой от тях не им се мре за американските олигарси. Прасчо държи на мушка с артилерията си столицата на Ю. Корея. Ако все пак САЩ атакуват С Корея това значи потенциална окупирана страна от САЩ на границата с Русия. Според мен има голяма опастност от 3-та световна война.

57

редник

преди 6 години

! Капитализма произвежда много бедни и малко богати ! Богатите ги устройва и се страхуват от комунизма ! Влагат средства , душа и сърце да очернят простичката и красива истина , че обединението , общността , прави силата ! Затова събираме средства за лечение на изпадналите в беда ! Това е действащ комунизъм днес и тук !

56

Анонимен

преди 6 години

Системата по времето на Живково беше много по-ефективна от днешната. България беше сред 30те най-развити страни в света като икономика и стандарт. Всяка система си има недостатъци и тогава имаше много простотии които правеха партийците, но сравнен с уродщината и мизерията днес при евроатлантизма животът тогава си беше направо рай.

55

Анонимен

преди 6 години

Абе буквално тъпият запад и краварите му рухнаха тотално. Тази статия си е чисто признание.

54

Анонимен

преди 6 години

До до 61Не се чувам. Чета се. Не харесвам и съвременното състояние на България, но кажи ми, кога е имало обесени по-улиците или разтреляни, защото хвнали по телевизията, южнокорейски сериал ? Да, имаше проблеми, но не сме имали цели села, да губят по едно поколение, от глад, а родителите, да биват разстрелвани, защото взели по 2 паници ориз от работа.

53

до 61

преди 6 години

Харесваш новото и съвременното,не харесваш комунизма,но Харесваш Живко и Ким,които са комунистически държави при които няма нищо ново.Ориз и банани по коледа и мълчиш и ръкопляскаш на манифестации,по задължение.Ти чуваш ли се кво написа?

52

хон гилдон

преди 6 години

То едно време едни българи по комунизма и при Живков,пращаха други българи по канцлагерите щото не им харесвал комунизма.Страшно е държавата ти да бъде нападната от друга държава,но няма пио гнусно и страшно нещо българин да трепе и коли други българи в името на Русия или Турция.А все още България е пълна с такива ***.

51

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм си бил на мнението, че с Живков, България изкара голям късмет. Не съм любител на комунизма, което не означава, че харесвам съвременното и състояние, но представятели си, да бяхме имали някой Ким, начело на държавата ни ?

50

Берлин

преди 6 години

Брутният вътрешен продукт на Северна Корея е 12,4 милиарда долара. Само военният бюджет на САЩ е над 600 милиарда. Америка харчи за война 50 пъти повече от цялата икономика на Северна Корея. За какво въобще ми говорите... хахаха. :)))

49

Рачо

преди 6 години

До Анонимен 56В държавата му се извършват публични екзекуции, защото някой, който работи по 15 часа на ден, се оплаква, че е гладен, което е някаква небила обида, към великия лидер. Говори се, че дори е имало хора, горени с горелки на улиците. Те дори, отвличат хора, от чужди държави, само и само, да ги върнат там, после ги карат, да приказват на местните, които буквално са трева пасат, колко е зле живот на вън, ама никой не се хваща.

48

Анонимен

преди 6 години

КИМ И БАЩА МУ УМРЕЛИЯ ВЕЧЕ СА МАСОВИ УБИЙЦИ ИМА ЦЕЛИ КНИГИ ЗА ТОВА КАК ПРАЩАТ ХОРАТА ПО ЛАГЕРИ МАСОВО КЪДЕТО УМИРАТ!!! ТЕ НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ СТАЛИН И ЛЕНИН!!!ЛОШОТО Е, ЧЕ ОБАМА БЕШЕ СТРАХЛИВЕЦ ИНАЧЕ ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА РЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ!!!-------------ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ Е СВЕТОВНО ПАТЕНТОВАНО !!! СЪЗДАВАНЕТО МУ Е МЕЖДУНАРОДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ БЕЗ ОДОБРЕНИЕТО НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПАТЕНТИТЕ!!!И СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН ТРЯБВАШЕ ДА СА ИЗРАВНЕНИ СЪС ЗЕМЯТА ДОСЕГА!

47

Анонимен

преди 6 години

Ким е герой! Красив или не, дебел или слаб той успява да си опази държавата от наглосаксонско-юдейската напаст и да прецака част от оръжейните сделки на САЩ.Не нападнал никого и не е нарушил нищо, но кара САЩ да се чувстват безпомощни.

46

белия зъб

преди 6 години

САЩ изобщо не се интерисуват от СК.Няква измислена държавичка която всъщност е военна база на Китай.Цялата работа беше да се разположат още кораби и войска покрай Китай и Русия,които все повече стават опасни за цивилизовяния свят.Както винаги американците си свършиха перфектно работата.ПРО -то беше разположено,самолетонасачите кръстосват морето,ама истински самолетоносачи,не пушещи корабчета теглени на буксир.Няколко томахавки бяха изпратени по предназначение,за да се знае никой да не шава.И так

45

ЖАДЕН

преди 6 години

НИЕ ТУК СМЕ НАПЪЛНО ГОТОВИ ДА ПОЖЕРТВАМЕ И СЕВЕРНА КОРЕЯ И ЮЖНА :DОДОБРЯВАМЕ С ДВЕ РЪЦЕ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ЗА СВАЛЯНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В СЕВЕРНА КОРЕЯ КОЙТО МАСОВО ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО СИ САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ И ГИ ПРАЩА ПО КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ ДА ИЗМИРАТ ТАМ НЕДОВОЛНИТЕ ОТ РЕЖИМА!!!----------------------ОДОБРЯВАМЕ И ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА И БЕЗ ТОВА НАСЕЛЕНИЕТО НАБЪБНА МНОГО И ЕДНА РЕДУКЦИЯ НАПОЛОВИНА Е ДОБРЕ ДОШЛА :D--------ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ДА ИМА ДЕЙСТВИЯ ЕЙ :D

44

Анонимен

преди 6 години

Кофти гавра с Тръмб! Но и той пък - защо се ежи? Забрави ли Виетнам?

43

Анонимен

преди 6 години

Ще умра от смях, каква стана тя - уж американците направили звезден щит за трилиони долари дето ги пази, а сега една корейска ракета се оказа, че не могат да свалят... какво остава за руските и китайските:)) Прехвърча си над американската база в Япония, а тия 3 дена "анализират" типа на ракетата, траекторията и успешен ли бил полета й:)))И още смях - конвенционална атака на САЩ срещу Корея.. абе "експертите" нещо сте забравили Китай.

42

хммм

преди 6 години

егати изкуствените усмивки ама, стоят им на лицата като залепени от други хора, ама така е, я някой не се е засмял може и да му хвръкне главата. Горките луди.

41

Галин

преди 6 години

не виждам на Тромпета какъв му е проблема, КНДР си има потенциал, прави си ракети, стреля си....не нарушава права на никой..не е нахлула в нито 1 чужда държава, да оставим че се бориха и те срещу ИД...имат си, стрелят си....какво ги интересува САЖД...кой какво си прави в държавата, а да извинете забравих САЖД се месят навсякъде..

40

Сергей Лавров

преди 6 години

САЩ да се въздържат (най- добре) от военни действия на Корейския полуостров да не ядат шамари