79

Бож.

преди 6 години

Печели ли шо-па-ра своята война срещу острието на ножа?

78

Анонимен

преди 6 години

Забавно е да гледаш колко са жалки американците, когато им запари отзад и как смешно говорят. Една малка страна ги направи за смях. А колко повече ще ги направи за смях Русия.

77

Зрител

преди 6 години

Забавно е да наблюдаваш как някой, който се е изживявал повече от половин век като световен жандарм започва да пълни гащите и да фъфли нечленоразделно задавен едновременно от страх и гняв. Без да съм фен на Ким, не мога да му отрека, че умее да си режисира шоуто и, че му се получава.

76

Не!

преди 6 години

На всички подпикващи от кеф пожелавам да заживеят при урудливия топчо :)

75

Прости сметки

преди 6 години

Кой има най-голяма изгода Ким да цапардоса с някоя ракета американска военна база в Япония, Гуам, Хавай или не дай Боже някой голям град като Лос Анжелис (който скоро изглежда, че ще е в обсега на новите ракети на Ким)? Отговорът е повече от простичък - Русия и Китай. Ето защо те винаги негласно ще подкрепят Ким и ще му пазят гърба, без значение какво говорят представителите им в Съвета за сигурност. Истината е винаги проста и логична.

74

Здрав Разум

преди 6 години

Ким доказва, че е всичко друго, но не е ***, какъвто иска да го изкара цялата пропагандна машина на САЩ и гравитиращите лакеи. Срещу реалните и показателни за силата на КНДР опити с балистични ракети има какво ... лавина от смешни приказки, високопарни изявления, жалко квичене за "страшни последствия" и прочие. Всичко това показва само едно нещо и то се нарича страх. Силните нямат нужда от много приказки.

73

Наблюдател

преди 6 години

Действията и позицията на Ким са напълно логични и разбираеми - иначе казано: ако искаш да оцелееш срещу някой, който залага на силата, трябва да се опиташ да си силен. САЩ винаги са водили "политика от позиция на силата". Те не могат и не искат да си представят, че някой не иска да се подчинява или да се съобразява с тях. Но всеки в един момент дочаква момента на истината, в който някакъв си Ким не само, че не ги "отразява", ами вече се подиграва открито с тях. Вероятно има причина ...

72

Анонимен

преди 6 години

Обожавам такива новини. Браво вестник " днес" .

71

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да е голямо егото на американците,животецът им е по-мил от унижението.

70

АМАН от диверсии

преди 6 години

ДА се ползва само името КНДР. КНДР е страна понесла исключително жестоки загуби заради неявяване на Съветския представител в ООН навреме.Това е попречило за освобождаването на полуостров Корея от окупатори. милиони са жестоко убити ..

69

Анонимен

преди 6 години

Знаех си аз, знаех си, че ще има някоя новина сутринта която ще ми повдигне настроението за деня. Благодаря ви "днес" . Чувствам се прекрасно и съм много щастлив при мисълта , че една малка група в софия съставена от наркозависими същества с неустановен пол драскащи срещу заплащане от сороски терористични организации се превиват от болки , с изкривени от злоба лица. Позеленяли от двойна доза ..

68

Анонимен

преди 6 години

До 92 АнонименДетско разсъждение. Май никой грамотен вече не се връзва да пише за сороските организации та започнаха да взимат недоразвити наркозависими индивиди

67

Анонимен

преди 6 години

До до 92Всъщност, Маями е най-далечният град, който СК може да се опита да порази. Просот е безмислено.

66

има и още нещо

преди 6 години

До bolbovНикога не бива да се забравя,че англоамериканците ВИНАГИ предават лакейте си!ВИНАГИ!

65

Мнение

преди 6 години

Не знам , ама ме кефи как се хилят двамата братя близнаци с очилата.И всички се хилят по заповед и по силно от Кимчо.Ама Тръмпчо като ги шамароса , ще плачат без заповед.***.

64

Анонимен

преди 6 години

Борбата не е за възпирането на САЩ. Те вече са спряни. Борбата е за запазването на достойнството им. А то го няма никакво. И за да се направят, че го има, правят глупост след глупост. Понякога глупостите не са точно глупости, а избиване на цели нации. Което си е за международния съд в Хага.

63

Анонимен

преди 6 години

Глупости! СК се използва като дворно куче от Русия и Китай, да джавка срещу Америка. Опити за решаване на вътрешните им проблеми.

62

Защо се хилят?

преди 6 години

Тия всичките на снимката се хилят защото Прасчо им е казал, че ще изпратят в Ню Йорк една ракета пълна с ***, за да усмърди града на греха, където краварите плащата по 100 милиона долара за умирисан апартамент с изглед към Сентръл Парк.

61

bolbov

преди 6 години

Доволен е Ким защото си върши добре нещата.Защитава своя народ ,така както се полага .Американците обичат и хвалят ръковозители като Горби,Елцин Боко Моко и разни други предатели.

60

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Абе, готин е Прасчо !Прическата му е върхът, а мазната му усмивка бърка дълбоко в краварските *** ....Как да не го харесва човек кажете ?!В крайна сметка враговете на моите врагове са мои приятели, нали ?!А, България и българите нямат по-голям враг от САЩ и евроатлантизманатресе.За 27 години евроатлантизмът държавата ни е докарана до катастрофа, а народът ни се топи.Значи Прасчо трябва да унищожи Кравария, белким у нас нещо се пооправи ....