7

лозар

преди 6 години

До РеалистЛудите дето пръскат през ден контактни препарати отдавна изчезнаха, защото препаратите им се измиват от дъждовете. И таз година точно те няма да имат добиви. А ако на някой такъв реколтата му е оцеляла /много е съмнявам/- някакви остатъци от препаратите освен че се разграждат, дори и предозирани- се изхвърлят с утайката. Като пиеш вино от таз реколта да не бълнуваш таласъми. ;-)

6

Реалист

преди 6 години

Тазгодишно вино още няма !!!Нито гроздето е добро , нито виното ще е добро , защото валежите през май и юни разкатаха фамилията на лозята .Опазиха ги тези , които ги пръскаха с отрови през ден - т.е по 15 - 20 пръскания. Вие познайте какво ще е виното от това грозде !

5

Анонимен

преди 6 години

Да, обаче това хубаво грозде и произведеното от него вино няма да бъдат на нашия пазар-хубавото вино естествено ще бъде за износ,а на българина-спирта!

4

Анонимен

преди 6 години

То гроздето ни хубаво, но купешкото вино е пълна отврат. Не може на пазара дядото да ми продава хубаво домашно вино за 3.50 литъра което си е направо елексир, а една бутилка 750 мл от 5-6 лева да е гадост и половина.

3

Анонимен

преди 6 години

Лозето не ще политика ,а иска - мотика !!!Буквално !

2

Иниминитинипинигини

преди 6 години

Като млад българин, искам да кажа, че връстниците ни, нито пият хубаво вино, нито познават виното. За повечето, вино е това, което се продава в двулитрова пластмасова бутилка в супера, а това в бутилките, за цени от по 7-8 лева е "скъпарската работа".Жалко ... много, ама много жалко!

1

Анонимен

преди 6 години

Голямо пиене ще падне значи.