10

СМГ възпитаник

преди 6 години

До АнонименБлагодарение на колектива учители-ученици СМГ е на върха и нека тези, които НЕ са наясно какво е СМГ нека да не се изказват в защита на един шарлатанин и бизнесмен, който си гони личния интерес на гърба на целия труд на учители и ученици !

9

Даскал

преди 6 години

Кастрева да не посяга на най-доброто училище. Да се знамава с приватизираните от сдруженията общински 145, 55 и др. които обслужва.

8

Анонимен

преди 6 години

Има едно-единствено училище в България, което е на ниво. Дайте да го съсипем !

7

Анонимен

преди 6 години

Стана ли СМГ първа по успех в България? Стана ! Стана ли СМГ училището с най-висок бал и най-желано училище ? Стана ! На най-високо ниво ли е образованието в СМГ ? Да ! Подобри ли западналата материална база сегашният директор ? Подобли я! Помните ли течащите *** при предишния ? Аз помня. Получи ли признание СМГ от Оксфорд, Кембридж ,DAF и Гьоте институт като училището с най-подготвени ученици ? Получи. Е ,това не се харесва на останалите училища. Не се харесва и на чиновниците...

6

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е дали има деца от СМГ, който не са допуснати до националния кръг, а са изкарали повече точки от деца, които са допуснати до националния кръг, но са се явили при другия организатор на състезанието. Директорът твърди, че има 130 такива деца от СМГ.

5

ме

преди 6 години

трябва да е забранено учителите да дават частни уроци както е в белите страни, а отделно който го прави трябва да издава касови бонове, сиреч да си плаща данъка

4

Анонимен

преди 6 години

Обявявам контрапротест на контрапротеста. Състезанията не са никакви състезания. Конкурсите не са никакви конкурси. Системата е разложена и вони...Толкова е жалко. Що за директор е това? Нарушава законите, нарушава трудовото законодателство. И не разбира, че всичките почести, които е получил, не са лична заслуга. И не разбира, че с ината си руши най-доброто училище в София, на което случайно е станал директор...Няма полезен ход в този казус.

3

Анонимен

преди 6 години

Добре,че е Кастрева да го скастри,че тоя се е взел много насериозно.

2

простест

преди 6 години

Рода по права и крива линия-къмто 20 човека изкопираха предишния протест.Директорът се държа нагло,видях го по тв.За такъв пост се изисква повече от елементарно възпитание,а той и такова няма.

1

23

преди 6 години

Кастрева,Кастрева е за "кастрене"-махане!