29

kolio99

преди 6 години

тоя не е имал под ръка изделие на.... чичко Колт

28

Анонимен

преди 6 години

Някои мъже да долни животни гаднин в черваЖените трябва усещат такива злокобни твари.Такъв мъж нищо добро няма ти донесеСамо да бъде нещастна.До печката цял живот без професия и социален живот. Той да ш *** А тя да чака някакъв нещастен микроб да се прибере.Жени поемете живота си в ръце не разчитайте на такава твар.Ще ви пороби и ще ви разбие живота и цялостното ви съществуване.

27

Mimokmok

преди 6 години

Е е е,стига де,само тая ли е без мъж?И моя е тираджия,пък не съм му разпрала нещата с нокти!Седя и го чакам да си дойде ,и без да хойкам нагоре надолу.За него съм сигурна ,защото още не ми е лепнал Нищо!Ако обичаш някой,обичаш го завинаги!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега тази "ревнивка" да я осъдят за домашно насилие и за телесна повреда. Тук в Канада за такова нещо няколко години не и мърдат, съдът щеше също да ги разведе служебно, ако има деца, дава ги на него, а тя ще му плаща солидна издръжка до живот. Налага се служебно да работя с полицията - имаме си значително повече жени, обвинени и осъдени за домашно насилие, отколкото мъже - факт.

25

Анонимен

преди 6 години

Карам ТИР от 10 години. Никога не си позволявам волности по време на път. Проститутките ги подминавам като пътни знаци. Не си заслужава за 5 минути кеф да хвана няколко венерически болести и след това да ги пренеса на съпругата си. Явно този не е като мен и е натресъл някоя такава болест на жена си и тя вече му няма доверие. А изгубиш ли доверие по добре се разведи за да не патиш.

24

Анонимен

преди 6 години

Като решил да има този жена,защо не си спи нощно време при нея?Жената си е права да не е мечка само за пред хората.А през другото време"кучета я яли".Ако и е лепнал някоя срамна болест. Не ще му търси сметка,а ще си плати и високата цена.Той ще се шляпа,А тя да го чека.Да му е благоверна! На кой!? И защо!?

23

Анонимен

преди 6 години

А тя не може да търпи да я ревнуват,когато е излишно.Да я спират когато иска да направи..това и това.Да му е 24 часа до ***,защото счита че всеки е свободен по своему да има лично пространство, което да се уважава и цени от другия.Така стават побоищата и драмите.

22

Косю

преди 6 години

в кой град е станало това?

21

Анонимен

преди 6 години

Ревнува като луд защото я обича и не и вярва достатъчно.Има ли доверие няма ревност.Иска 24 часа до него тогава няма да я ревнува.

20

Анонимен

преди 6 години

Споко, тиквата пече сланините си в Евксиноград, дояжда каквото е останало от президентския обяд и допълва със суджуци.

19

Анонимен

преди 6 години

Мъжете са по-ревниви.Дори по-малките мъже от жените ги ревнуват зверски.

18

Анонимен

преди 6 години

Колко ли мъже стават жертва на жени в Бг. Къде е статистиката ?

17

Анонимен

преди 6 години

По-близко до жената ако е възможно да му е 24 часа до ***.Да е сигурен.Тогава нулева ревност добри отношения.

16

а суджука

преди 6 години

баба пита суджука суджука на тънко напречно или на тънко надлъжно лелята е извършила резидбатанароде, прави ли ви впечатление че от как спагетът се изниза от бегето, ни вопъл ни стон от тиквата се чува. да не са го заразили с некоя срамна ***,огична болест , майна?

15

Анонимен

преди 6 години

Е нали кой ревнува Обича!Или който те Обича ти дава воля на действие и уважава всяко твое решение.

14

еее ех

преди 6 години

ее ех какви тираджии имаше едно време; и какви камиони караха, еее ех. всеки свестен шофьор разполагаше с манивелаа днес, венетки, тол-систми, до там стигнааме да ни режат ко треба да цаливат

13

777

преди 6 години

с тая ноктопластика.........

12

Анонимен

преди 6 години

Леко се е отървал.

11

Анонимен

преди 6 години

Да си е взел жена не котка.

10

Баси Държавата

преди 6 години

Ба,тоа дзвер ба!