Снимка: visualhunt.com

Разярена съпруга разрязала тестисите на мъжа си с маникюр след лют скандал. В изблик на ярост тя първоначално захапала ръката му, след което посегнала към мъжкото му достойнство и с маникюр раздрала по средата перинеума и скротума. Това потвърди шефът на Втора хирургия д-р Николен Стойнов, пише "Труд".

"Това е много рядък случай, явно са употребили солидно количество алкохол. Става дума и за болезнена ревност. За щастие, колегите са успели да зашият тестисите навреме и да спасят човека. Всички бяхме много изненадани от ситуацията, която е меко казано необичайна", допълни д-р Николен Стойнов.

Пострадалият пътувал често с ТИР-ове и дългите му отсъствия от дома предизвиквали ярост у съпругата му.

Според запознати, двамата имали чести спречквания заради предполагаеми изневери на мъжа.

Във фаталния ден двамата седнали да вечерят и се почерпили, след което съпругата започнала да иска обяснения от половинката си по различни поводи. Стигнало се до спречкване и бой между двамата, а разярената жена скочила да го хапе, след което едва не го осакатила.

Само своевременната намеса на медиците, повикани по спешност, е спасила мъжа. След направената операция ревнивата съпруга прекарала няколко дни край леглото на половинката си, само за да се увери, че някоя загрижена обожателка няма да го посети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase