151

Абдалеее

преди 6 години

"Вярвам безрезервно на военните специалисти на Израел."И те безрезервно вярват в твоята глупост и се надяват никога да не поумнееш и да се осъзнаеш за да могат да си те стрижат и доят наричайки те презрително ГОЙ.

150

Боби

преди 6 години

До Анонимен 164Колега Ршките са Загубили 2 МиГ-29, След това Су-30, След това половината от Беркутите във Виетнам се забиха в Планина заради навигационна грешка. Миналата година при подготовката за парада един Су-27 едвам избегна село и се заби в земята, В Украйна един Су-27УБ направи касапница на земята.Горе долу това са до колкото си спомням Само Thunderbirds на USAF демо *** има десетки катастрофи. Blue Angels имат една.

149

Балъкоооо

преди 6 години

"Те САЩ , като цяло са лидер във всички сфери на живота и бизнеса."А ти като цяло си второ качество човек и креташ след "лидерът" чакайки да ти даде трошички. Проблемът не е че не осъзнаваш че си слуга и лакей, а че те кефи да си такъв.

148

Злетацииии

преди 6 години

"Началникът на канадския генерален щаб ген. Джонатан Ванс участва за първи път в Гей Прайд в Отава заедно с група висши офицери, предаде Франс прес." На тия както и на евреите ако ще и лятящи чинии да им дадат, пак ще се оакат.

147

Анонимен

преди 6 години

Те САЩ , като цяло са лидер във всички сфери на живота и бизнеса. Тука дето пишат разни селячеета по цял ден за Русия ....си е техен проблем. Всичките им приказки са свързани с илюзия и лъжи. Не с факти и реалностти.

146

Анонимен

преди 6 години

До Боби 156 ;САЩ са се захванали със Стелта от 1958г. русофилче,въпреки че това няма никакво значение ,понеже руснаците са абсолютни новаци в стелт технологиите и ги разработват от скоро.САЩ са лидер на тази тема ,което е нормално ,все пак са най-развитата и богата страна в Света.Китайците също наваксват много добре технологично и също така са пред руснаците на тази тема.

145

Боби

преди 6 години

До Анонимен 159Излязоха ми следните резултатиСамолет се разби по време на авиошоу в:Канада(спортен самолет)Австралия(спортен самолет)Уисконсин(спортен самолет)Айова(спортен самолет)Тенеси(спортен самолет)Франция(Спитфайър от ВСВ)Русия(спортен самолет)Мадрид(спортен самолет)Великобритания(Карфест)Та за какво говорихме?Умнико по света има много повече авиошоута от Русия и съответно много по-вероятно е да има инцидентиЕхх като пате в кълчища се оплиташ

144

Крали Марко

преди 6 години

НЯМА ПО МОГЪЩО ОРЪЖИЕ ОТ РУСКОТО !!! НЯМА ПО МОГЪЩА ДЪРЖАВА НА ЗЕМЯТА ОТ РУСИЯ.СЛАВА НА РУСИЯ !!! БРАТЯ ПО КРЪВ И РЕЛИГИЯ !!! ОСВОБОДИЛА НИ ОТ ТУРСКИЯ ЯТАГАН !!! РУСИЯ ФОРЕВЪР!!!

143

Боби

преди 6 години

До ссдд 157Колега вземи се образовай и след това говори.Първата публикация за това как да сметнем СТЕЛТ формата е 60 години в СССР Но Академията на науките просто неглижират идеята. Свързано е с доста математика а Компове мощни тогава СССР няма. САЩ разузнаване се сдобива с първоначалните разработки и по тази идея правят Ф-117. След 1990 Въпросния Руски научен сътрудник отива да преподава как се смята стелт Форма в западен Университет за доста пари...

142

ссдд

преди 6 години

Истината е ,че Руснаците са джуджета във Въздушните сили.В момента Ф22 няма аналог,а това копие СУ57 се оказва развалина,която е спорно дали въобще ще бъде 5-то поколение и то само 10 бройки.За справка САЩ имат около 500 стелт изтребителя - Ф22 и Ф35 и то първия е изкаран преди 20г.Руснаците наскоро научиха за стелт технологиите.Единствения конкурент на САЩ в момента е ,може би Китай.Просто руснаците изостават много назад като качество и въобще възможност да разработят каквото и да било.

141

Анонимен

преди 6 години

До БобиАко точката на подемната сила е по-напред от точката на масата самолета по оста на самолета самолета не само се държи във въздуха но и започва да завива.------------Спри се, пак говориш глупости.

140

Анонимен

преди 6 години

До до 117съотношението на руски и западни двигатели на руските самолети е почти по равно---------------Аз пък твърдя, че съотношението е 70/30 в полза на западните двигатели.Как ще ми докажеш, че са 50-50?

139

Боби

преди 6 години

До Така е 145Израел получава от САЩ всяка година военна помощ няма да казваме колко милиарда. Евреите просто не могат да не купят САЩ оръжие.

138

шматка

преди 6 години

А сега деНие сме приготвили 800млн долара за 8 бр Ф16 трета ръка.Хаха

137

Боби

преди 6 години

До смях по новинитеДа Уточниме ХОРА какво е ТОВА С-300Под индекса С-300 се крият 11 различни комплекса.като се почне от С-300П който ползва РАДИОУРАЛЯЕМИ ракети както старите С-75/125 комплекси(1975 година)...и се стигне до С-300В4(Антей 2500) който е монтиран на танкови шасита и има включително и Антиракети.

136

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 126 Ами нормално.Не съм чул да се говори, че руснаците са техническа нация.Виж Германия , Япония , Америка са друга бира.

135

Пословица

преди 6 години

Хитрата сврака и с двата крака.

134

ЧЕСТИТО!

преди 6 години

Инвестират в недвижима собственост. Така е, в това кризисно време - или в недвижима или в произведение на изкуствата. А F-35 категорично го тохвърлияха като второто.:).

133

До 141

преди 6 години

Да, МиГ 35 не спечели конкурса в Индия.Индийците решиха, че други са по-добри, но после добре знаем какво стана с "по-добрите".Това не е връщане на партиди, а неспечелен конкурс.В същия конкурс не спечели F15, F16 и Тайфун. Ще твърдиш ли сега, че са връщани и те на партиди?!?Ежегодно има десетки такива консурси по света, ако почнеш да изкарваш всеки, който е на второ и по-задно място като неусешен самолет и връщан на партиди поради негодност, това вече ще е твърде голяма инсинуация.

132

Така е

преди 6 години

Вярвам безрезервно на военните специалисти на Израел.Щом са избрали Ф-35 , значи тава е най доброто за момента.И 100мл.за самолет не са много.Купуваме 10 бр. докато Бойко не е похарчил милиардите за саниране.