211

АЛФ

преди 6 години

До MSCРУСКИЯТ СУ 57 Е 6-ТО ПОКОЛЕНИЕ ,КОЙТО Е НА ВЪГЛИЩА И КОМПЮТЪРА МУ СЕ ЗАХРАНВА С ВОДКА !!!

210

ЖЕСТОКАТА ИСТИНА

преди 6 години

До Анонимен 213Руснаците нямат лазерно управляеми боеприпаси и за това използваха обикновени бомби !!! Е вярно,че избиха хиляди жени и деца ,но това за тях не е проблем,защото не изповядват европейските ценности !!! Русия е северна корея с атомно оръжие !!! Над 40 деца загинаха в Русия,заради корупцията и безхаберие !!!

209

Анонимен

преди 6 години

Израел купи и руски "Терминатори"

208

Морски ама горски

преди 6 години

Аре пускайте водородните и електрическите коли и вече не ни занимавайте с пустинните хора...Няма нефт няма войни..

207

Петрийът

преди 6 години

Не за същите пари ще си вземем Ф16 втора ръка и ще дадем още толкова за да литнат...

206

ЕМ

преди 6 години

До Анонимен - Израел "напълно беззащитен"?! ... Железен купол, Вълшебна пръчица, Стрела 1-2-3... Или Йерихо 2, Ф-35 (специална версия с Израелска авионика, радар и въоръжение), свръх модерни подводници, номер едно в света по безпилотни самолети! А точно сега Израелските ВВС тренират заедно с Българските - май неутрализация на прословутите, но никога не използвани С300 и С-400.

205

Българска Легия

преди 6 години

Много специалисти с малко ум дават оценки за неща, които дори на са докосвали или видели отблизо...

204

MSC

преди 6 години

Пак до умния ссдд Впрочем ако не ме лъже паметта китайските изтребители са с руски двигатели .Нещо да кажете драги господине или госпожо а не да обиждате просташки?И понеже изполвате думата олигофрения ще ви попитам друже вие който явно сте здрав поне по ваши думи ментално не ви ли прави впечатление какво прави тази машина във въздуха.Всъщност ако сега на секундата ви питам колко части има 7,62 АКМ и 5,45АКМ съм почти сигурен че няма да ми отговорите правилно.Впрочем до тук със темата.

203

msc

преди 6 години

До ссдд Не е зле като използвате епитети да знаете какво значат. Олигофренията е болест и с това шега не бива!Всъщност както казах освен с цинизми друго не ви остава.Повтарям ви го отново ,защитете с факти тезата си че Су 57 е едва скована летяща бракма.С факти драги с факти............

202

Виргиния

преди 6 години

Докато едно оръжие не е пробвано в реални бойни действия не може да се говори какво е

201

Анонимен

преди 6 години

Американските оръжия са скъпи и не особено ефективни. Всичките евроатлантически високотехнологични оръжия са така. Например, Британия изстреля в Сирия срещу джихадистите 7 ракети, по 100 000 лири едната, с което уънищожи 7 джихадиста. Руснаците използваха в същото време авиобомби, по 3000 РУБЛИ едната, и с всяка унищожиха между 10 - 200 джихадиста. Можете да сметнете ефективността и да я сравните. Това не е реклама на когото и да било. Това е история, случила се преди повече от година.

200

Анонимен

преди 6 години

Ако един стелтс самолет е облъчван от система от радари, то става по - видим от нестелтс самолет. Поради това съвременните руски самолети са снабдени със система за мрежова връзка, която позволява да работят съвместно по множество цели, включително и стелтс, без да имат нужда от система, подобна на американската АУАКС. Принципа на засичане на стелтс самолетите е създаден от същия руснак, създал самата стелтс система. Разяснен е на открита лекция в университет в Париж преди 25 години някъде.

199

Анонимен

преди 6 години

Ей ви го казано от съидейника на п-к Бойд и съдизайнер на ф16 Пиер Спрей ;-).youtube/watch?v=mxDSiwqM2nwНо идеята, както самия Спрей казва, е "кейнсиянска" - финансиране на ВПКК :-). Масата, която плаща сметките няма дори основно финансово образование, за разлика от Боби които поне това има :-).

198

Анонимен

преди 6 години

Така наречените "изостанали" руснаци са именно тея, които разработват теорията "Стелт" мнооого преди американците. Не случайно Америка горещо прегръща такива, като Уфимцев след разпада на СССР :-)? youtube/watch?v=lq-xlLcL_1kПо долните коментаттори потвърждават мнението за огромния брой технически неграмотни коментатори в тоя форум. Въпроса за 5-тото поколение и Ф35:ausairpower.net/jsf.htmlПо метрика, Ф35 не е дори 5 поколение, за разлика от другите :-))).

197

Анонимен

преди 6 години

Руснаците нямат ресурси ,за да разработят качествен изтребител от 5-то поколение и СУ57 е типичен пример.Имаше голямо очакване за него въпреки че излиза 20г. след като САЩ изкараха такъв.Накрая се оказа ,че СУ-то неможе да достигне качествените изтребители на Китай и САЩ.Руснаците дори и да успеят да разработят нещо ,то ще са 5-10 самолета.САЩ имат около 400 стелт изтребителя в лицето на Ф22 и Ф35.Просто е комично да сравнявате двете сили.

196

ссдд

преди 6 години

До MSCРуската летяща ламарина била 6-то поколение ХАХАХАХАХАХКакви олиго*френи пишат тук ,не е истина.Ти на какви препарати си бе клоун ? Тая барака СУ-57 е тотална развалина ,която дори не покрива характеристиките за 5-то поколение изтребител.Руснаците са супер изостанали на тая тема и тепърва развиват стелт технологията и даже не им се получава.Европейският Тайфун и Китайските Стелт изтребители ,са по-надеждни от тая руска барака ,която даже е спорно дали някога ще може да види въоражение.

195

Анонимен

преди 6 години

Мислех си, че евреите нещо са изневерили на себе си :-))). Но после се зачетох пак, къде е скрито кучето :-)))."Закупуването на изтребителите F-35 се финансира благодарение на американската военна програма за Израел, която ще достигне 38 милиарда долара за периода 2019-2028 г."Дет се казва на харизания кон зъбите се не гледат ;-)!

194

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ; ВСИЧКИ КРАВАРСКИ САМОЛЕТИ СА МОРАЛНО ОСТАРЕЛИ;ВОЙНАТА ВЕЧЕ Е ХИПЕРЗВУКОВА.ТОВА ГО ИМА САМО В РУСИЯ/ Ю77/.Ф 35 Е ТАРАТАЙКА

193

MSC

преди 6 години

До до 58 Абе онзи ?Какво копие е Су 57 на F22 ?Като планер Су 57 върви към 6 то поколение и то именно заради забавянето си.Какво,само ти имаш телевизор и компютър а останалия свят е още на Радио??? И кои части (може би изцяло подвижните вертикални стабилизатори или плоскостите пред двигателите ) от изтребителя са копирани?Но факти дай а не ми гъгни като ония от дневник и капитал нещастници!Единствено можеш да ръсиш цинизми.Жалка твар си но ти се дава форум за изява.....

192

Анонимен

преди 6 години

Боби е грамотен технически, един от малкото такива коментатори тук, но финансовата му грамотност е на ниво основно образование :-). Разбира се, че "държавните" предприятия са на печалба, но е трики. Защото както поръчителя, така и производителя са едно и също :-).Как обаче държавата си прави печалбата е друга тема и от кого ;-)?Това се отнася за Русия а за Китай, Германия, САЩ и който ви харесва.mises.org/library/organized-crime-unvarnished-truth-about-government