20

Анонимен

преди 6 години

Да се нядяваме да ритне камбаната преди изборите.

19

morelini

преди 6 години

Причините за миграцията....За това попитай ...Буш...Обама....Тръмп...Хората са глупави и не знаят от къде дойде проблема...Да се подпалват огнища на войната по света и после да се пита къде са причините за миграцията...Политиката е к.....ска работа..

18

Анонимен

преди 6 години

Ако алтернативата влезе в немскуя парламент това ще е огромен провал на САЩ в окупационна зона Германия. След разгрома на Германия окупаторите са се разбрали да не допускат такава партия и за 45 години руския окупационен корпус се справи отлично. Но ето няма и 30 години чиста американска окупация и с тяхната мултикулти гийска политика върнаха гнева на немците към системата. Стискам палци на АфД за другия месец!

17

Анонимен

преди 6 години

Меркел през крив макарон.

16

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевИди се застреляй

15

Хихи,

преди 6 години

Германците гледаха с насмешка над света и водиха световни войни за чиста арийска раса . Сега,каква стана тя? Ще се смесят със всякакъв бок......лук. Не разбирам,защо все още крепят това бабе?Дали имат много облаги?

14

dmx

преди 6 години

Германската олигархия ще падне последна, ама като падне ще е катастрофално. По германски.

13

Един от Северозапада

преди 6 години

На снимката-Меркел оглежда новата модна линия, с която всички германки да се обличат, за да не дразнят прекалено много новодошлите инженери, учитеи, доктори.И правилно. Това е новата линия, прокарвана от Меркел, за цяла Европа. Не стига, че внесохме супер интелегентни мозъци в европа, от къде ли не, трябва да ги накараме да се чувстват комфортно, според разбиранията и традициите им. А не да се оплаквамт, когато им правят комплименти пред някоя катедрала, или изгубят управлението на някой бус.

12

Берлин

преди 6 години

AfD ще спечели на изборите един дебел ***. :)

11

Анонимен

преди 6 години

"Не можем просто да избягаме от проблема или да се абстрахираме от него, трябва да се борим с причините за миграцията", подчертава канцлерката.Хаххахаха и как точно се "бориш" с миграцията?

10

Нфб

преди 6 години

сащ сложиха динена *** на ЕС и го хвърлиха в блатото арабска пролет...на мигрантите се плаща от саудитска арабия и страните от голфа +турция но зад този план стои сащ...силна и обединена Европа не са желани. Европа е голяма хапка и е близо до природните богатства на Африка и Русия...сащ контролират ЕС

9

Анонимен

преди 6 години

"Германският канцлер ще се бори с причините за миграцията"Да не решила да обяви овйна на щатите?

8

Анонимен

преди 6 години

Много добър политик.Браво !Само Меркел

7

Анонимен

преди 6 години

Ама тя тях не ге и питала, дали те я искат?

6

Европейка

преди 6 години

Проклинам я да влязат няколко партии опозиция,да не и стигат хората да управлява сама.Да ходи да лиже *** за коалиция,а те да не я искат.

5

Анонимен

преди 6 години

Меркел иска само дълги черни *** паша-марки.

4

стар кадия

преди 6 години

При отказ на социалдемократите за широка коалиция ще се наложи на Леля да си преосмисли позицията. И да приклекне за някои техни искания. Този филм го гледаме сега у нас.

3

Petrov

преди 6 години

Гроздето е кисело, казала лисицата Меркел...АФД никога не е казвала и показвала, че ще приеме дори и една дума от гробокопача на европеизма на Меркел...Напротив. ХДС е партията която следва да се освободи от тази изкукала бездетна ислямофилка.

2

:)

преди 6 години

Немците се оказаха най-простия народ на планетата. Меркел е по-зле и от нашия мутрафон Тиквун.

1

Анонимен

преди 6 години

Еврейското лезби шМеркел не ще популисти за коалиция,шМеркел иска ционисти и ислямисти за коалиция