194

extremist

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ НЕ ДЪЛЖИ НИЩО НА РУСИЯ. РУСИЯ ВЗЕ ДОСТАТЪЧНО БЪЛГАРСКО ЗЛАТО ЗА ВОЙНАТА С ТУРЦИЯ. ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ДА УТОЧНИМ: РУСИЯ ВЗЕ ОТ БЪЛГАРИЯ 32 000 кг. ЗЛАТО ЗА УЧАСТИЕТО СИ ВЪВ ВОЙНАТА. СССР ПРЕДАДЕ ВСИЧКИТЕ СИ СЪЮЗНИЦИ ПРЕЗ 1989. РУСУФИЛИ, ЕВРОФИЛИ, АМЕРИКАНОФИЛИ, ТУРКУФИЛИ И ВСЯКВИ ДРУГИ МИЖАТУРКИ КОИТО НЕ ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ СИ ХВАЩАЙТЕ ПЪТЯ !!!

193

Анонимен

преди 6 години

До ан========такива като стамболов са чакали в миши дупки за да командват посл.......Ако не беше Стамболов, жена ти щеше да се казва Маруся, а децата ти да пият Бояришник!

192

Анонимен

преди 6 години

Много ни даде Русия, а пък колко ни взе?

191

Анонимен

преди 6 години

До ВазовРусия мразеше Левски като опасен съперник и нареди на Граф Игнатиев да го ликвидираДобре твърдиш, че Левски не е мразил Русия....

190

ан

преди 6 години

ядосвам се ,когато се изопачава историятаопитват се съвременните политици да изкарат едва ли не 5 хил опълченци са освободили българиямоля,отдавайте заслуженото на русия,независимо какъв интерес е ималанеблагодарността се наказва отгоретакива като стамболов са чакали в миши дупки за да командват послеи 89г изпълзяха некадърници,които заробиха страната и вече сме колкото един граджалко,че дедите са искали независимостсегашните са предателии готови на всичко за пари

189

Shark

преди 6 години

До 227. Абсолютно правилно! Така е! Само че има продажни и неблагодарни българи, които не могат дори и в такъв момент да замълчат и използват всеки момент да отворят плювалниците срещу Русия.

188

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да се напише тук е Безсмилено !!!Просто ,трябва да преклоним глава и да ЗАМЪЛЧИМ !!!!!

187

Вазов

преди 6 години

До ЛЕВСКИНе преписвайте на Левски омраза към Русия.Вярно,че по-добре сам да се освободиш,но с такива предатели сънародници няма как да стане.За един чорбаджилък душа продава.-И днес го виждаме.Аз ви обещавам шенген,някога.От вас искам френска любов.

186

Shark

преди 6 години

До БОГ НЕ ЗАБРАВЯ. Именно, което е още по-лошо, не знаят кога откъде какво ще им се стовари. И то от ръцете на наследниците на тези, които до преди няма и 200 години техните държави са подкрепяли и с чиято благословия предците им са вършели кървави престъпления. Е ми така е, не може предците им да са били престъпници, а те да са светци, и те ще са същите.

185

Анонимен

преди 6 години

Уста няма, а яде; ръце няма, а краде. Що е то? Добродетелната дружина.

184

БОГ НЕ ЗАБРАВЯ

преди 6 години

До SharkСрещу тероризма няма Велики сили и не е като на конвенционална война!Не знаеш кога и откъде ще ти дойде! Няма фронт и тил! Няма бомбардировачи!

183

Ботев и Левски

преди 6 години

До Робствф или пресъствтова е свободата, но без суверенитет!

182

ЛЕВСКИ

преди 6 години

До Робствф или пресъствСвобода има и мутри покрай нея, но няма НЕЗАВИСИМОСТ...- СУВЕРЕНИТЕТ.................презаробени сме от освободителите ни! Забравихме заветите на Левски!!!!!!!!!!!!

181

Анонимен

преди 6 години

'' Президента На републиката ''пак се е изказал хвалебствено Ало ,корнелия ме търси по телефона Ай самарското знаме не е ли сръбското ? Айде Мерси и довиждане !

180

Робствф или пресъств

преди 6 години

5 хлд опълченци и 200 хлд руснаци донесоха свободата за да не сме провинция ***.Лошо или хубаво това е свободата

179

Shark

преди 6 години

И Турция, и западните страни, които са подкрепяли османската империя, начело с Англия, ще има да плащат за геноцида над българския народ. Господ забавя, но не забравя. Разплатата вече започна, виждаме какво се случва в западните уж демокрации,газят ги по площадите. И за Турция ще има разплата, ще плащат наследниците, не са виновни те, но ще плащат. И то много много скъпо. Всъщност не е съвсем вярно, че не са виновни, сегашните турци никак не осъждат кървавото си минало, напротив, величаят го.

178

Истината

преди 6 години

След свободата дойде новото робство. Православното. Християнското. Руснаци правеха преврати, убиваха българи , избиха българския елит, нахлуха в Добруджа, подкрепяха сърбите, създадоха македонска нация, народен съд, въведоха задължително изучаване на руски от всеки българин, сърбите ни нападаха с армия и поробиха нашето население в Западните Покрайнини и Македония, гърците поробиха българите в Тракия и Беломорието. Толкова за християните и то православните. Преди имахме един враг, после много. Да благодарим на безкористните освободители- финландци, черногорци, украинци .... не нищо не взеха

177

За 214

преди 6 години

Западът направи Русия член на Г8, най богатите държавиПичин направи Росия член на Г3 - СКорея, Иран и Росия, все терористи и ***

176

Анонимен

преди 6 години

До Дилемата212Ега ти градацият с Турция.Пълно оскотяване по време на робството.Стоп на всякакво развитието.За "деградацията" с Русия,се построи толкова,че още не могат да го откраднат.По-добре с лоша Русия,отколкото с добрата Турция.И от приказка си разбираме и една вяра имаме.

175

Троцки Бериев Ленин

преди 6 години

Западът плати за създаването на СССР,за да погуби Русия.Не му се получи и организира втората световна,за да погуби СССР.Пак не му се получи,Тогава подкупи Горби и назначи пиандура Елцин.С подлости успя,не с битки.Манталитет.