214

Анонимен

преди 6 години

До запознатИма статистики руско пропагандистче. И соц икономиката не ми я хвали. Самия Тодор Живков накрая каза, че социализма е едно недоносче. Стига с проруска и антибългарска пропаганда.

213

Анонимен

преди 6 години

Рублопитеците у нас , мечтаещи Пичин да ги " освободи" са същата заплаха каквато е Кслямската държава!

212

Баба Ванда

преди 6 години

*** на рушки дирници е опасно за Вашето здраве!Хау!

211

Анонимен

преди 6 години

До запознатНе само, че си русофил, но си и от най-0отявлените щом те викат на помощ под статия, която вече е приключила. Днес България икономически е много по-добре и изнася много повече стоки, отколкото по-време на болшенишкия комунизъм. И това са фактите, и всеки може да ги прочете а не като вашата антибългарска и проруска пропаганда.

210

Анонимен

преди 6 години

До SharkКато нямате аргументи прибягвате до амаскаряване на опонента. Вие, русофилите не пиете хапчета, нямате никакви заболявания, особоно пък психически и сте безсмъртни! Но страдате от най-злокачественото заболяване-*** и предатели сте и то такива каквито няма по цял свят. няма никъде по-уродливо и мръсно явление като русофилията в България. Причинили сте повече вреди и сте избили повече българи отколкото външните врагове!

209

Shark

преди 6 години

До 246. А ти пи ли си хапчетата? Знам че шизофренията не се лекува, ама има хапчета, които малко овладяват положението. Струва ми се че днес си ги пропуснал. Хахахаха!!!!

208

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен................ИМА ХОРА, НА КОИТО АНУСЪТ И УСТАТА СА С РАЗМЕНЕНИ МЕСТА .....Знам, наричат себе си русофили и от десет години правят русофилски сборища край Копринка!

207

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...........ЕВРОПА Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И ПЛАНИРА НЕЙНОТО УНИЩОЖЕНИЕ.......От Съединението до днес най-големияти врагове на България са Русия и русофилите - предатели!

206

Анонимен

преди 6 години

До SharkПродължаваш да лъжеш руска ***! На вас руските роби, които с нищо не сте допринесли за България все от Запада ви е виновен, че сте се родили и продължавате да бъдете руски роби и мapгинали, и освен да крещите Слава на Русия, не можете нищо стойностно да направите. Посочи ми един русофил, коъо през последните 100 години да е направилнещо добро за България и да е бил български патриот.

205

Анонимен

преди 6 години

ЕВРОПА Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И ПЛАНИРА НЕЙНОТО УНИЩОЖЕНИЕ ЧРЕЗ ПОСТЕПЕННА ПОДМЯНА НА НАСЕЛЕНИЕТО.ЕВРОПА ГЛЕДА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ОБРАТНАТА СТРАНА НА БИНОКЪЛА.

204

Shark

преди 6 години

До 240. Да да, пустеела. Значи тези къщи извънземни са ги направили, така ли?? Разбира се че няма ЕС нищо общо с това, нали се евроХйска ***, така ще кажеш. А кой разби земеделието и животновъдството в този район, кой разби цялата ни икономика, кажи бе подлого Хейска. Кой закри заводи и прогони хората, а!! Русия ли го направи, където отиваше цялата ни продукция от консервните комбинати. МалУУмев еврогъзо-лизец.

203

ОТ ЕС ДРУГО НЕ ЧАКАЙ

преди 6 години

ТОЗИ НОМЕР 240 ДА НЕ БИ ДА Е ЯЛ ОТ ОТРОВНИТЕ ЯЙЦА, КОИТО ЕС НИ ПОДАРИ?

202

Анонимен

преди 6 години

ДО 240ИМА ХОРА, НА КОИТО АНУСЪТ И УСТАТА СА С РАЗМЕНЕНИ МЕСТА.

201

Анонимен

преди 6 години

До Shark..............Ходил ли си в Странджа да видиш селата. Аз ходих, и ми се приплака. Здрави хубави къщи стоят запустели, и така цели села.......Странджа пустееше още по бай Тошово време, бе лйжец русофилски! Колко пари се хвърлиха да направят уж Република на младежта. Преди пустееше и сега пустее, лъжецо, ЕС няма нищо общо с това! Така, че недей плака в чужда църква руско мекеpе!

200

Анонимен

преди 6 години

До SharkИстинските българи не лижем нито брюкселски, нито американски ***! И още нещо, освен вас да си видял някой да развява чужди знамена по митинги? Само вие безродниците развявате руски байряци и власта, която уж е европейска ви толерира. След десетина дни пак ще развявате руски байряци и ще палите знамената на ЕС на сборището на русофилите. Предатели и *** сте!

199

Анонимен

преди 6 години

До extremistЗа какво го взе това злато? Победени ли бяхме да плащаме репарации до 1903г.?Руско-турско-българска война ли беше това. Каква врата сме за сан-стефано?

198

Анонимен

преди 6 години

До extremistСамо веднъж ни освободиха и многократно ни предадоха вместо да ни бранят свободата

197

фоб

преди 6 години

До АнонименРусофилите сте ***! Вашата Родина е СССР а не Запада и САЩ!!!!

196

Shark

преди 6 години

До 234. Мда, не лижете руски ***, само американски и брюкселски. И вероятно се радвате на това, което американци и еврог-ейци направиха от нашата родина, нали. Ходил ли си в Странджа да видиш селата. Аз ходих, и ми се приплака. Здрави хубави къщи стоят запустели, и така цели села. Само *** се разхождат наоколо. И не само там е така. И това благодарение на любимите ви бюкселски евроХейски ценности.

195

Анонимен

преди 6 години

До Shark......Само че има продажни и неблагодарни българи, ..........Знам, че русофилите мразите България и българите и не пропускате сгоден момент да ни оплюете. Но когато става въпрос за неблагодарност мога да ти кажа, че няма по-неблагодарна нация от руската. И продажна също! А ние българите сме засвидетлествали благодарността си с над 450 паметници на загиналите във войната, но не сме руски слуги или роби за да лижем руски *** в знак на вечна благодарност като вас русофилите.