15

Аз

преди 6 години

Европа БЕШЕ.....!!!

14

Анонимен

преди 6 години

От позицията на това което Тиквара е сътворявал в "успешните" си мандати мога само да кажа, с нищо не е защитил интереса на България. И никога няма да го защити защото с бандитското си минало, с ужасната корупция с която България затъва, той иска да се крепи на власт докато американците и ЕС го държат. Ето защо се *** така с Макрон, готов е на всичко, защото знае, не е ли премиер, колкото и да се пази от тези които прекара, все някой ще му види сметката. Ето защо ни предава и продава.

13

Анонимен

преди 6 години

Макрона иска българските работници да получават възнаграждения като западните от съюза. Българските управници не искат защото това ще им намали печалбите.

12

Анонимен

преди 6 години

Макрон президент на България!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Макарона толкова любовно гледа нашия че чак да си помислиш нещо.

10

какво иска този?

преди 6 години

Голяма и неясна статия, от която не се разбира есенцията.Какво всъщнст иска Макрон?

9

Няма някой

преди 6 години

Европейски или американски гостенин да ни е посетил и да е донедъл нещо добро за България. Лицемерите идват и си отиват,а след тях,за нас само негативи. Макарон си направи ПР разходка,създаде смут и се омете. Аман от такива гости.А ние,отново си показахме магариите....

8

Анонимен

преди 6 години

На снимката Бойко: Ти кво ще ме целуваш ли бе а? :D

7

Анонимен

преди 6 години

Същото като мадам Йес ,едно време,колко българи ще останат без работа и колко семейства и деца в малките градове без издръжка ,защото Бойко не посмя да каже НЕ,на нас не е изгодно!Чуждите инвестиции са намалели с 40%,а гастарбайтерските пари издържат малкото българи които не са на социални помощи като ромите!но ние се прегръщаме и се съгласяваме с всеки който ни мачка..какъв Европейски Съюз ,какво свободно движение на хора и капитали,чакайте малко, ние сме в ЕС не сме африканска френска колония

6

оххо хоо

преди 6 години

Бойкича все едно всеки момент ще го запука...

5

АТАКИСТ

преди 6 години

до 7 Мек...но всъшност ни го заби твърд тоя Макрон. Подиграва ни се лицемерно, че трябвало ние българите да получаваме заплати, като французите за една и съща работа, с една и съща квалификация и възможности....а в действителност какво се случи? Поразходиха се първите дами по роклички, оня Тиквата се поразходи по плажа с Макрона по ризичка...после удариха по един калкан за мезе с няколко бутлики вино. И?К'во? Ще се изравнят заплатите ни като на франсетата ли след тази кичозна среща?кУга?

4

Незнайко

преди 6 години

Фактите какво сочат?България: Минимална работна заплата - 257 щатски долара месечно.Полша: Минимална работна заплата - 505 щатски долара месечно.факти, не локуми!

3

Anonymous

преди 6 години

Колко е ухилен французина!Явно си е постигнал целта в България.

2

Абе

преди 6 години

Тоз Макарон,ко иска ся!Бачка ле им на полвин цена и пак недоволен.Ами плащайте ни като искате.Ко сте ревнали!Те твойти мързеливци дето само хленчат що ти са фанат да бачакат.Нии сме им винонвни!

1

Циник

преди 6 години

Макарон се самозабравя...откритата, и нагла намеса във вътрешните работи на УЖсуверенни членки на евросъюза...изнудването...извиването на ръце...се превърна в ПОРОЧНА ПРАКТИКА от 2015г. насам.Милиардите отиващи за изхранването на социални *** от Африка, и Арабския свят не отиват за създаване на нови работни места...а се наливат в туморните образования ( гета ) в Германия, и Франция.Самодоволната наглост на Меркел, и Макарон - не познават граници, и водят Европа към пропаста!