35

Анонимен

преди 6 години

Поредното салтомонтаре на Борисов само и само да го задържат на власт.

34

Не се подигравайте

преди 6 години

Не се подигравайте на пожарникаря! Той владее 7 езика: шопски, трънски, влашки, каракачански, сигански, сръбски и македонски.

33

Бай Иван

преди 6 години

АКО СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ИМА РЕЗУЛТАТ ОТ СРЕЩАТТА И НЯКОЙ НАУЧИ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ СРЕЩА НЕКА ПИШЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ И ПО САЙТОВЕТЕ.ИСКРЕНО ЩЕ СЕ ЗАРАДВАМ.АМА НАДА ЛИ !!!

32

Бай Иван

преди 6 години

КАКТО ВСИЧКИ МЕДИИ ТАКА И ДНЕС .БГ ОТРАЗЯВАТ ПОВЕЧЕ срещата и снимките на Макрон и ББ - ,,царя слънце". Не ви ли е срам от ДНЕС.БГ.Президента на България ,който е избран с мнозинството на българския народ да не е лукова глава??? Макрон разбра , че Радев е по големия мъжкар но разбра ,че има жена и няма да му минат ге..ските номера и се насочи към ББ да се мляскат и се ръкостискат с ,,гепи" .

31

шегички

преди 6 години

"Че ни подкрепи ли Франция за еврото и Ченген?", пошегува се другаря Борисов. "Че ви подкрепим.", пошегува се и другаря Макрон.

30

Макрон е прав

преди 6 години

Макрон е прав - еднакво заплащане за еднаква работа! Не може ние да работим като западняците, а да ни плащат с трохи!

29

Анонимен

преди 6 години

Нашия на кой ли не се кланял досега. Който не е дощъл на него не се е подмазал. Що за министър председател си имаме

28

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нека Бойко да целува франсето по устата. Нека !И бай Тошо едно време целуваше Брежнев по същия начин.Стига обаче тези прегръдки и целувки да водят до същия резултат, какъвто носеха онези от едно време.Всяка целувка на Тодор Живков с Брежнев носеше на България евтин нефт, газ, евтин ток от АЕЦ, асфалтови пътища и до най-затънтената колиба, строителство на проходи, язовири, каскади..Към необятния съветски пазар заминаваха тонове не особено качествена българска продукция.Имаше работа за всички

27

Анонимен

преди 6 години

Ще ти кажа какво иска Макрон.Иска нашите превозвачи да получават колото техните,не от загриженост за нашите,а защото нашите ги наемат с по-ниско заплащане и така правят дъмпинг на техните.Изравни ли се заплащането,тогава никой няма да наеме нашите,а ще си ползват техните.Разбра ли сега?...Не, не иска това. Иска българският шофьор да получава колкото германския и френския.

26

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Макрон гледа влюбено Бойко. Ръцете му са преметнати през раменете на нашия.Че човекът е обратен е ясно от пръв поглед. Несполучливо прикрива нетрадиционната си ориентация зад брак с баба си.Това не е наша работа. Всеки да живее, както намери за добре и да си ляга с когото поиска. нали това е евроатлантическото разбиране за демокрация в крайна сметка.Проблемът е в това, че от тази шумно рекламирана визита на Макарона за бедна България не произлиза нищо позитивно.Само шум за нищо !

25

поета

преди 6 години

Маккарон, Маккаронсладък кат бонбонзнам че ме желаеши за мене се стараешно аз съм заетв Симитли съм зет

24

МАКАРОН ПЛЯМПА

преди 6 години

АЛА-БАЛА, ама да иде да се прегръгруща мс другата КЛАСНА - МЕРКЕЛ. Тя командва в ЕВРОПАТА. Всички лъжи за равноправие в ЕС са ясни на всички. Само, че нашите управници си свалиха гащите и за 30 години кой ли не се изреди да им нарежда. Ако имахме заводите и развитото селско стопанство както при СОЦИАЛИЗМА никой нямаше така да ни унижава. Тогава само за ФРГ изнасяхме над 5 МИЛИАРДА $ . Сега внасяме даже домати и чушки. Изнасяме УЧЕНИ МЛАДИ хора, Ц. и ***. И слугуваме по морето на пияни

23

Анонимен

преди 6 години

Едно време се смеехме на Бай Тошо как мляскаше Брежнев. Гнусно беше но Льонката даваше без да плащаме. И ние слушахме Москва. Днес слушаме Меркел, Макарона и САЩ но само даваме, ни нищо не получаваме. Е, получаваме потупвания по дебелия г//з на Рапона, независимо, че му се подиграват за простотията, незнанието на Английски и миналото. Днес той мляска всички подред, да бъдат милостиви към него, да го крепят на власт. И не виждат, че България тъне в бедност и разруха. И не им пука! Nice, a???

22

Анонимен

преди 6 години

Горчиво, горчиво, горчиво да са живи и здрави младоженците.

21

КАКЪВ ШЕНГЕН БЕ

преди 6 години

То ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ ще се разпадне след 10 години. Нашите все се качват на последния влак и си мислят, че ще пътуват без билет. Няма как в една сбъркана систена, напомняща СИВ с квоти, забрани и нашето си е наше, ама и и вашето е наше / както се опитва МАКАРОН да изнудва Източна Европа/. Беж да бягаме. Не случайно англичаните се махнаха. А англосаксонците са най-хитрата нация. 2 пъти насочиха ГЕРМАНИЯ срещу РУСИЯ за да могат да гледат отстрани и после да командват всички

20

До 15

преди 6 години

Ще ти кажа какво иска Макрон.Иска нашите превозвачи да получават колото техните,не от загриженост за нашите,а защото нашите ги наемат с по-ниско заплащане и така правят дъмпинг на техните.Изравни ли се заплащането,тогава никой няма да наеме нашите,а ще си ползват техните.Разбра ли сега?

19

Анонимен

преди 6 години

Май ще бъдем от страната на булката пак...

18

Киро шарнира

преди 6 години

Между двамата прехвърчат искри....Кой ли ще е булката и кой младоженеца се чудя??

17

Анонимен

преди 6 години

Любов ли бе,да я опишеш!!!

16

:))

преди 6 години

Макрон е голям палавник бре! :)) Снимката опровергава всякаква сериозност на посещението и обиколкото но Макронови!