30

Два въпроса

преди 6 години

Стига с тия рокли обуща и обяди бе! Тълпата полирани едноклетъчни Замислете се На какъв "морал" са носители всичките тия пети и обувки? На свещения християнски брак ли? До един разведени и прелюбодейци и още по- лошо и неопростимо-гледайки "двойката Макрон"! Този антихристиянски морал ви управлява а вие му се възхищавате! Второ Между петите и пръстите какво произтече за вас от това шоу, о плиткоумни? Дали пак не ви стъпкаха с цял бос и обут в чорапогащи и остри токове крак?

29

шматка

преди 6 години

До 30А я ми обясни как френски фирми на френския пазар плащат 3000+осигуровки а нашите трудно дават 1000евра на същия пазар.

28

Анонимен

преди 6 години

И двете рокли са еднакво грозни и неподходящи, а питонова шарка от пайети с воланче си е чиста ретро чалга, от който и дизайнер да е и колкото и да струва. Защо, питам, досега имаше десет статии за това какво носели тези двете и какво яли, и само един анализ на това какво всъщност иска мъжът на тази? Някак си е по-важно от педикюра и чорапогащника.

27

Shark

преди 6 години

Една смислена приказка няма в тази статия. Клюки, клюки, кой какво облякъл, какво обул, чорапогащници, сандали .... ала бала празни приказки. Като сте толкова кадърни журналисти проучете и напишете какви ще са последиците за България от това посещение, не ни занимавайте с роклите на първите дами. Ама не да копирате, собствено проучване си направете, и тогава да ви признае човек за наистина свестен новинарски сайт. Занимавате се само с клюки, с *** и кво казал турчина да дразните хората

26

Анонимен

преди 6 години

до 30 Ми той вчера един журналист по БНР каза: Един френски тираджия няма да се хване за по-малко от 6000 евро заплата да превозва стоки от Франция към България или обратно, а френска фирма наема български тираджии за по 2000 евро заплата със същата квалификация и умения за същата работа. Т'ва е!

25

анонимен

преди 6 години

не се занимавайте с простотии а коментирайте как бълг фирми които пращатработници във франция ще оцелеят на пазара на европа това е уловката която макрон дойде да ни прокара евр заплащане евр осигуровки коя бълг фирмаще удържи целта е да изт европа да се изхвърли от пазара на труда на европа и даостанат само тарикатите като макрон

24

Анонимен

преди 6 години

Роклята на Радева й стоеше много добре....10 сантиметра над коляното и очертаваше стройните й дълги прави крака. К'во не й харесахте не знам..смешници.

23

Анонимен

преди 6 години

И двете дами изглеждат прекрасно - стилно, лятно, непринудено, свежо. А относно протокола...му! смятам, че е важно да се чувстваш комфортно, а не като дървено човече в доспехи - лично мнение.

22

Дупчо

преди 6 години

До Анонимен 24пети и пръсти! Не се прави така.------------и петите напукани:) Горката, с рокля под наем...да я ожали човек!

21

Анонимен

преди 6 години

* га.лоши било лоша дума;)) Сигурно защото издава селски произход?

20

Анонимен

преди 6 години

До ГМО Французойката е стилна и е с чорап, никога боса!!! Обувките на Радева са смешни - пети и пръсти! Не се прави така.

19

Анонимен

преди 6 години

Само за това, че подарила на учителката Време разделно си заслужава парите за роклята. ДПС вилнеят като турци над бащино огнище и скоро ще излязат с протестна нота!

18

Анонимен

преди 6 години

Нинова е винаги добре облечена. Винаги, Мая Манолова също.

17

Сева

преди 6 години

До АнонименДобро утро! Не, не, работата ми не е свързана с реклама. Просто изразих лично мнение и моите впечатления са такива - г-жа Макрон изглежда прекрасно. При този маратон от визити в няколко държави, на 64 години Брижит Макрон и като външен вид, и като поведение показа класа и стил. Мила, усмихната, стилен тоалет, изрядна прическа! И без розови очила се вижда високото ниво на тази жена!

16

ГМО

преди 6 години

Първо роклята на Деси няма как да е под наем! Видно е ,че е шита за нея. Такъв размер като този на Деси го няма стандартно. Пък и й стои много добре, въпреки че е ужасно грозна рокля с тия пулове за табла около корема. Бабетът пък е с изкуствено чене и 20 пласта грим Въпреки младежкия тоалет е пълна гротеска. Принцеса Даяна с прекрасните си крака носеше 2 пръста над коляното а бабето 5... Гротеска за възхищение на облъчената от ненормалности тълпа , и тотално политическо ГМО.

15

Анонимен

преди 6 години

Върнахме се в буржоазията...да цъкаме с език от досада когато кралете се срещат помежду си.

14

Анонимен

преди 6 години

до шматка Аз си представям пък Нинова да е жена на Генерала и да е в компанията на дъртата французойка...малииии плондер.

13

шматка

преди 6 години

Какво сте пак недоволни.Я си представете Нинова на мястото на Боко.Щяхме да се заровим от срам

12

Анонимен

преди 6 години

Ако си беше взела бански, щеше да шашне дори и руснаците. С това тяло от мачкан лак...

11

Анна

преди 6 години

Излезе човека бос ,не можело така.Облякоха се както си прилича на президентско семейство -пак ви се не нрави.Е къв е зора на драскачуте те така и не разбрах!!!А да се сорете малко с простотиите дето пишете и да създадете нещо смислено!