70

Анонимен

преди 6 години

Рокля назаем,съпруг назаем....Партията така я е научила,ползвателка.

69

u4en

преди 6 години

И Деси Радева ще се ошлаифа но трябва време и път да измине....от селото ...провин. град....столицата ....Европа ! А ако някой види или си спомня първите дами на Т.Ж. ...Хрушчов....Брежнев....Деси направо си е манекенка !

68

Иван Уотсън

преди 6 години

Браво Весе. Страхотен коментар прасна. Всичко до най- дребните детайли си изяснила. Само не разбрахме , г-жа М.под чорапогащника как изглеждаше. Бръсната , подстригана или с природно занемарено окосмяване.

67

ПИЧ

преди 6 години

БРАВО на Макрон ! Избрал си е жена - типична французоика на 60+....модерна ...приветлива ! Абе французите са пичове - спомняме си предиш. им президент Олант..с каска и скутер хванат от папараците да отива при любовницата през обед. почивка .....и президента Митеран - чак след смъртта му обявиха . че има любовница и гол. дъщеря от нея . а на погребението му бяха и двете! Французин да си - пичове + !

66

офффф

преди 6 години

еми тя копира Мелания и по прическа също така Мелания ползва Долче и Габана защото те бяха единствените готови да я облекат след като всички други американски дизайнери я унижаваха и отказваха. Но нашата не може да стъпи и на малкия пръст на американската си колежка колкото и да се опитва да я копира то не става. Другата поне има стил

65

Анонимен

преди 6 години

Би било добре и госпожа Радева да последва примера на французойката - да се облича само в дрехи на български дизайнери.Имаме чудесни дизайнери. На световно ниво.

64

Анонимен

преди 6 години

Оф, голяма работа. Вие какво искате? Да облече на баба си шаренаа рокля ли?

63

Анонимен

преди 6 години

Да се следва поведението на Бай Тошо, си е печеливша стратегия в България. Доказателство е третият мандат на Борисов. Така че - по-кротко с критиките.

62

до 50

преди 6 години

До Анонимен 50,на наглостта викаш скромност ли,типично по български да се изкривяват нещата,я виж само ръцете на нашата ***,могат да служат за вадене на картофи без мотика,тръгнала без чорапогащник,щото й е жега,по тая логика мъжете могат да изляза по бермуди,и на тях им е топло,но са в костюми,наглостта и селянията на първата ни *** ще си останат ненадминати,гнус

61

Анонимен

преди 6 години

до 61 Бе по-добре е е от Тиквата Генерала. Оня Макрон го пита кой е живял в тоя дворец, а Тиквата: Бе идвали са на почивка тука лятно време.. Муахахахахахаха...

60

Анонимен

преди 6 години

И Радев и Борисов все едно ги е правил бай Тошо.Негови копия, и не само визуално.

59

До 61

преди 6 години

Този човек е и добър пилот и бързо се научи да бъде политик.Бързо схваща,нали разбираш.За разлика от твоя гуру,който за повече от десет години в политиката,на нищо не се научи,освен да се подмазва на началниците,за да го крепят на власт.

58

ники

преди 6 години

До Анонименако си толкова умен щеше да разбереш ,че няма никакъв бюджет за жената на президента,как се облича какво подарява и какво прави - всичко това е от нейни пари и от парите на мъжа и

57

Ах-ах

преди 6 години

Радев прилича на бай Тошо на млади години. Държи се сковано, липсва му опит , както и на жена му. Западните политици оценяват дружелюбното поведение и се държат свойски помежду си, разменят си шеги ,а Радев не се вписва в картинката. Какво да очакваш от военен, който го командва жена му. Този човек може и да е добър пилот , но за политик не става.

56

До 55

преди 6 години

Ф ли си фъфлю ли си не знам,но драскаш без да си наясно с много неща.Поне да беше прочел някои от статиите или да беше гледал новините по тв,евентуално щеше да ти стане ясно защо се срещат президент с президент.

55

Анонимен

преди 6 години

Десито трябва да бъде много благодарна на ***, че изкомандва *** да се ожени за нея.

54

Анонимен

преди 6 години

Айде пак злобни подмятания.80% от днешните двойки живеят на семейни начала без подпис,но нали трябва за нещо да се заядем,а репертоара ни свърши,та стигнахме и до това каква щяла да бъде Деси,ако не знам какво си.А Росенчо като 5 години при законна жена беше без жена?А бокич,като живее сам като куче?Това по-добре ли е?

53

Анонимен

преди 6 години

То и Радева е съпруга назаем,поради кандидатурата на пилота за президент.Ако не беше го издигнала Нинова още да е само любовница.

52

ф

преди 6 години

Защо бяха взели Радев на срещата изобщо не стана ясно. Той е пешка на политическата дъска. Няма никакви права да взема каквито и да било решения.

51

Анонимен

преди 6 години

Най-смешното е,че цялото правителство се беше изсипало на пресконференцията на тиквун и умираха от скука.Бъчварова блееше в облаците,Горанов си цъкаше СМС-и,а останалите нетърпеливо се въртяха на местата си с надеждата,час по-скоро да свърши това представление за да отидат на плаж.