21

муспи

преди 6 години

Макарон не е важен, той беше докарон от евреите за да не е Льо Пен, а Полша е последната дупка на кавала. Друг е въпроса с Германия и пъклената новина дето от там се носи, и е хвърлила в истерична паника султана. Милионите диваци идващи главно от турска територия ще трябва да работят!!! Оказало се че са все чистачи на клозети и тези дето ще ходят на курсове за да запазят още малко Пособеятя, записват Клозетен хитиенист! Това е национална катастрофа за четвъртата икономика в света!

20

Циник

преди 6 години

От години милиони ( вече ) алахогъзни гащници във Франция , и Германия са се впили в социалните каси на 2те държави, и ги оглозгват до кокъл. И в двете държави гетата пълни с тях растат като злокачествени тумори...във времената на икономически кризи "социалния дъмпинг" е официално спонсориран от държавата - при 5 000 000 безработни немски граждани - правителството на Мурксул "стимулира" фирми назначаващи на работа афганистанци, африканци, и араби!Макарон се бърка във вътрешните работи на сувере

19

Анонимен

преди 6 години

Поляците няма да му целуват вувузелата на Макарона, и са прави. Имат си достойнство, достатъчно са страдали през вековете! Чест прави НС премиера им!!! А наш Тиквун, го прегръща, целува, цяло представление му устрои. Като знаем колко му е пипето не сме очаквали друго. Видяхме един съвременен Бай ***, готов на всичко за да получи одобрение, но не за политиката която уж води, такава няма, а за оставането му във властта колкото се може повече. Рядко се ражда такъв ***, страхлив и продажен.

18

Анонимен

преди 6 години

Поляците все нещо уж велико правят, и винаги стигат до задънена улица. Щом ЛеХ Валенса се попяви пак да мъти водата...

17

Анонимен

преди 6 години

Макрон е вляво а мьжьт в дясно на снимката него знам по физиономия да го.

16

Анонимен

преди 6 години

ДОСТОИНСТВОТО Е ВИНА!ТО Е НЕЩО КОЕТОСТРАНИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ!НО ПОЛША ВДИГА Г.ЛАВА

15

Анонимен

преди 6 години

Поляците са прави,защото това означава унищожаване на останките от икономиката на централна Европа и обсебването и изцяло.Вижте Гърция.Ние не сме второ качество хора,а дори сме по-европейци от тях,защото защитаваме европейците.

14

Анонимен

преди 6 години

Може да няма опит, затова е взел учителката си със себе си! Баце няма кой да го учи, Корнито му се хвърля като мъж да го учи, но и той явно иска учителка!

13

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Как може полякинята да защитава бизнеса,защо иска поляците да са с малки заплати и вноски?Един немец взема 3000Е ,а поляк 1500Е.....(шофьори)Откакто източноевропейците нахлуха в ЕС стандарта на немците падна надоло...

12

Анонимен

преди 6 години

До славянкатаПри теб поговорката "врага на моя враг е мой приятел" не важи. Това, че Полша се перчи на големите в ЕС не означава, че утре ще се разцелува с дребния диктатор от кремъл. Това място е заето от Сокола на Турция ха ха.

11

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Шидло е от стара коза яре, нашия ББ отговаря само с "да господарю" .

10

Макрон е президент

преди 6 години

Макрон е президент на Африканската държава Франция, а поляците винаги достойно са защитавали своите интереси, преди години срещу Кремъл, а сега срещу германо-френската фантасмагория ЕС! Ние обаче винаги слушкаме и затова папкаме - и при СССР бяхме добре, и сега си папкаме от субсидиите на ЕС, но нямаме достойнство.

9

Анонимен

преди 6 години

Тук руските облизвачи не знаят на коя страна да застанат. Браво на Полша, че се противопоставя на лошите гнили западняци, но пък Полша е и най големия враг на матюшка русия от бившия социалистически лагер. А сега де!! Моето мнение е, че Макрон много точно е показал къде им е мястото на тези, които се цепят от ЕС.

8

Стар дискриминатор

преди 6 години

Макрони демонстрира своята кривоглаост... нагледно.

7

Анонимен

преди 6 години

Явно тази полякина има по-големи топки от всички наши деПУТкати заедни.

6

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си много, много ***, за да помислиш, че франсетата са загрижени за нашите шофьори, работещи на запад. Това е начина да ги спрат да ходят там. Гарантирано от герб.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво, Полша! Браво, Шодло! Това е държавник, който мисли за народа и.

4

Анонимен

преди 6 години

Поляците са доказали, че не им пука от големите в ЕС!

3

цвете

преди 6 години

браво на поляците,не са като нашите ***

2

Гюнтер

преди 6 години

Ето защо Полша е държава която просперира,а в *** само се лиже и маже...и краде!