119

Мария

преди 6 години

Отвратителна статия. Съжалявам, че я прочетох. Отворени й били сандалите. Кога свалихте цървулите, кога станахте журналисти?

118

Анонимен

преди 6 години

Най обичам дрескод гола жена с обувки с високи токчета;)

117

Анонимен

преди 6 години

Като човек, който чудесно знае как да се облича и следи модните тенденции, бих споделил, че ганьовицата изглежда като типична люлинчанка-продавачка. Неадекватно облекло, неадекватни обувки. Личи й отдалеч балканската простотия. По цял свят съм пътувал- отдалеч на всяко летище се познават нископлатените българи. По тотално неадекватното си облекло. Това издава простoтията им. Дай 1000лв. на един интелигентен българин и на един бачкатор и гледай кой за едни и същи пари какви дрехи ще си купи.

116

Анонимен

преди 6 години

Роклята на Радева е прекопирана от роклята на Мелания Тръмп и като цвят и като модел..Без долните къдрици.Тръмп ще се разсърди,че осмивате вкуса на жена му.А роклята на Макаронова е най-малкото официална.Виж чорапите и обувките-да.

115

Сократис

преди 6 години

Браво, доста хора лапат въдицата и коментират а под подобна статия не трябва да има нито един коментар :) Един мъдър човек беше казал - "Убий п*ростака с мълчание"

114

Анонимен

преди 6 години

Писнахте ми.Отивам да видя жена ми с какви обувки е.

113

Аз

преди 6 години

Тази нашата консултанти няма ли,бре!?!???????

112

маркиз дьо макарон

преди 6 години

До АнонименАбе ако бяха без дрехи,на коя ще и виси кожата...ами то като е само съсухрен кокал, кво да виси? питаш ли ме като няма за кво да се хвана вечер?ха ха ха ...

111

горкият Чарли

преди 6 години

стилист сигурно е аташето Мая от Люксембург с бонбониерата на главата

110

Анонимен

преди 6 години

Абе магарето що скъсало синджира;)

109

Анонимен

преди 6 години

С какво се занимавате- кой с кви *** е обут.По -важно е не как са си държали рацете в джобовете и как са премятали ръце дипломатично един връз друг,а какво са решили.Този път съм съгласен с Каролев,който говори за угаждане на френските синдикате и прецакване на българските шофьори.Колкото до Шенген, отново ще се редим на опашка за втората европеска зона.

108

Анонимен

преди 6 години

Абе ако бяха без дрехи,на коя ще и виси кожата.

107

Анонимен

преди 6 години

ако беше облякла дантелената рокля много по добре щеше да бъди , тази рокля мяса от 1960 год

106

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми харесват крачета на ученички,ама минало ми е времето.Затова човек трябва да остарява с достойнство

105

Анонимен

преди 6 години

нито роклята нито обувките са хубави

104

tonoto

преди 6 години

Ама защо не лаете със факти ??Предполагам, че основно знаете, че е учителка спяща със ученици щото това се пише по вестниците.Ама, че тя и семейството и притежават фабрика за шоколад вече 6-то поколение дали пък не е указало влияние?А това, че преди тука да има демокрация тя е била кандидат кмет и се е занимавала със политика дали има значение?Или, че е била съветник на Макрон? Или по-интерестно е, че е спала с по млад мъж...Абе нащо си е убаво и тва си е нема кой да обеждавам ...

103

Анонимен

преди 6 години

Не знам объркан съм с тези евроценности.Да взема да спя с някоя баба че да ме приемат в Шенген;)Що за хора...Абе всяко нещо с времето си.

102

Анонимен

преди 6 години

да наистина има целулит, и вени ама то на тая възраст... няма как да няма франсето

101

Месалина

преди 6 години

Не ми харесват! Че то аз в ежедневието си ходя с по-стилни рокли! Обувките на Макрон са класика, а Dessy-ните изпълнения просто не знам как да ги коментирам.

100

маркиз дьо макарон

преди 6 години

кое и е строгото на бабата, бе? полата с една педя над коляното ли е "строго", или дантелата над мястото, на което по принцип има гърди ?бабата се е пуснала с "фрии" поличка, лореалче тва-онова... само и само да си подмлади визуално сливата, но ... майката природа строго отсича - сухото си е сухо, дъртото си е дърто!