179

Естет

преди 6 години

Французойката,макар и на години е много изискана-рокля,прекрасни обувки,а нашата президентша-с рокля-модел на прислужница,макар и да е Долче и Габана.Поне да беше скрила грозните вени с чорапогащник,което е задължително за такива срещи. И обувките и-без коментар.

178

Анонимен

преди 6 години

Чалга обличане и чалга мислене, и нашата *** и френската бабичка са пълни карикатури

177

до читател

преди 6 години

Обсъждаха и Желева, Плевнелиева не желаеше да се показва. Сигурно е била достатъчно умна, за да се самопрецени и да знае какви приказки ще я съпътстват на всяка крачка. Госпожа Радева явно има силно желание да се показва, сега и се удава възможност да се погледне от различни страни, когато е във функция на субект, а не на обект.

176

шивачка профи

преди 6 години

Грешките на Десислава Радева са:1. Следва последните модни тенденции;2. Подчертава бюста , без да има талия.Костюм с цип отпред беше свръхмодерен, Бриджит Макрон също се показва с такъв модел. Свръхмодерното е ВИНАГИ крайно и затова несериозно, може даже и смешно. Същото се отнася и за модела обувки.Голям бюст без талия, каквото и да сложи, тежи, изглежда неженствено. Можеше да бъде с ефирна свободна горна част до ханша, полата права. Или от две част. или като рокля. Модел рокля като Кейт не

175

Читател

преди 6 години

Много ми е интересно защо не обсъждахте дрескода на Плевнелиева? Или на Желева ?Или как се изцепи Б.Б. пред Макрон, че всички в БГ парле ву франсе? Радева си е наред, но не ви се обсъждат други ...

174

Анонимен

преди 6 години

И французойкане не е красавица, но нашенката е като излязла от състезание по класическа борба. Станка Златева ряпа да яде.

173

extremist

преди 6 години

ТИКВАТА И СИЕ КАТО ГЕПИХА КИНТИТЕ ОТ КТБ НЯКОЙ ДА ГО ИНТЕРЕСУВА ? ТИКВАТА И СИЕ ГЕПИХА И КИНТИТЕ ОТ ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ НА НЕК, АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"....НЯКОЙ ДА ГО ИНТЕРЕСУВА ??? СУДЖУК И БИРА РАЗДАВАХА ЛИ

172

Анонимен

преди 6 години

Дори и за градинско (официално) парти обувките с открити пръсти са неприемливи. Разбира се, възможни са изключения, но за млади момичета с изящни и поддържани ходила, а не с хобитски крачища с изпъкнали вени, криви пръсти и загрубели пети!

171

cazzo duro

преди 6 години

Не знаех, че думичката ц.ъ.р.в.у.л е обидна ама щом така са решили от сайта.............Та за "уханието" на Деска идеше реч...

170

cazzo duro

преди 6 години

Никой не се е родил научен, няма лошо......Умните хора се учат, слушат по-мъдрите от тях в определена областДа ама не Деска си знае своето.Селската мома е решила да въвежда нов дрескод в света.:) Една консерва русенско варено никога няма да стане "бон филе". Каквото и да я правиш една *** все на *** си "ухае". Т.Ъ.П>А и упорита.

169

Анонимен

преди 6 години

И що така, пак за "българския казан" като че ли става дума. На писалката тази статия бих казал " ти па си м'ого убава !!!". Затова сме на това дередже. Иначе за посрещането на президента Макрон от Светиня Му и нито дума !?!?!? Що никой не го коментира, а ????

168

SILANCE

преди 6 години

До SILANCE,написах малоу.мни,а сега добавям ску.до умни.

167

SILANCE

преди 6 години

Дори,когато е на работното място,особено в кабинет,лекар не може да шляпа боса,какво остава за съпруга на президент. Поне да не я наричаха първа дама,че става направо резил.Пътъците са убийствени - дебелият ток ѝ позволява да не заседне някъде между камъните, но я прави абсурдна като присъствие на такава среща. Защо дори на местата на гардеробиерките има *** и проЗти връзкари? Да ви заседнат заплатите,*** и *** хрантутници!

166

Трезвомислещ

преди 6 години

Абе Юроде читаещ този сайт, та други проблеми нямаш ли?: хората обеднели търсят да свържат двата края, а ти се занимаваш с извехтялите бабки на някои си първенюта!!!

165

Анонимен

преди 6 години

Нашето гардже,макар и селски тип,си е по-хубаво,само копчетата да беше махнала.

164

Паскалева

преди 6 години

Защо винаги трябва да критикуваме визията на Радева?Тя не представя ли България?!Харесвам Макрон/прилича ми на Мирей Дарк/,но Франция и България!България и Бангладеш?!Малко патриотизъм,малко уважение?Вярно Радева няма стила на Цветелина Бориславова.

163

Анонимен

преди 6 години

Десислава Радева е чук.....страхотна

162

Тъпаци

преди 6 години

Егати тъпия сайт ???Надписите върху картинките ?!?!?Мнооо *** !

161

Анонимен

преди 6 години

май стилиста на Радева се е изгаврил с нея, да го сменя, че срам и позор

160

анонимен

преди 6 години

Абе,хора! Добре сте се вгледали в дрехите и обувките ,ама заради тях не виждате ли ,че нашето е по-хубаво от френското грозотиище. В каквото и да се облече, по-грозно от това няма накъде!