23

600 МИЛИОНА ЕВРО

преди 6 години

от бедна БЪЛГАРИЯ за френския ВПК. Ама разбира се. Това се нарича ЕВРОСОЛИДАРНОСТ. А нашите заводи да пустеят. Завода за БМП и МТЛБ до ЧЕРВЕН БРЯГ отдавна е бастисан от "ДиМОКРАТИ" и евроатлантици. Браве бе управници. не стига , че ни набута дъртия крадец от МАДРИД с КУГЪРИ, които стават само ТИКВАТА да си вози шкембето на цената на 3 МИ171 последен модел. Нали на парада видяхме, че още летят старите съветски МИ8 още от времето на БНА+1 КУГЪР

22

ля ля

преди 6 години

каква снимка просто - нали се сещате как влиза на един французин тази прегръдка от бай боковец!

21

мармота с шоколада

преди 6 години

До Я, па ЯИзрита ги Де Гол,щото беше мъж!Сегашните са послушковци като меркелица!

20

дреме му

преди 6 години

Дошъл е да си вземе своето,а бочко ще стои мирно,и ще слушка!

19

Анонимен

преди 6 години

Боце, пази бабите от герП да не ги опляска набързо макарона.

18

Анонимен

преди 6 години

Долу ЕС и нео-колониализъма!

17

анонимен

преди 6 години

ние сме малка и бедна държава не сме ограбвали колонии и не желаем да влизамев конфликти с когото и да е било не желаем да купуваме оръжие от когото и да еискаме мир не искаме конфликти със съседите и русия който е канил бежанци вевропа да се оправя да не ни намесва не виждам тази визита като полезна забългария искат да си продават оръжието чисто бизнес дела

16

Анонимен

преди 6 години

Сметката за свежа работна ръка от Африка е Азия,която си правеше Меркел и колегите и Еврогнусняри удари на къмък и претърпя пълен провал.Щото Шебеците искат да почиват и лапат пари,но без да работят!За това,дай сега да го набиеме четвъртит с контрагайка на ония *** от България!

15

ЕСХАЧ

преди 6 години

Стига с този Макрон. Някакъв французин доведе баба си безплатно на море -чудо голямо. Няма пари за здравеопазване, за намаляване на дълговете на държавата и общините ,а за френско оръжие има?!? Имахме заводи които произвеждаха военна техника за пехотата - да се възстановят с тези пари и да произвеждаме и изнасяме, а не да подпомагаме френската икономика. Да се попита герантофила защо иска да налага протекционизъм в ЕС в облостта на свободното придвижване на хора?!?

14

Калта

преди 6 години

Като му гледам нахилената тиква на пожарникаря си мисля: няма господ на този свят, иначе нямаше да търпи това безобразие.

13

Я, па Я

преди 6 години

Само глупости плещите. Какво очаквате, подаръци ли да раздава. В наш интерес е да се избере най доброто за БГ. Да не забравяме, че Франция е в списъка на световните велики сили и е ядрена държава. Практически тя е на нивото на САЩ, Русия и Китай и е единствената РС държава която може да си позволи независима на 100% външна политика (ако пожелае). Да не забравяме как изритаха с шутове САЩ от територията си през 60те години и напуснаха НАТО, те и досега са само политически член, не и военен.

12

Анонимен

преди 6 години

Колониалните величества се кланят на господаря си. Какъв битак!

11

бучка захар

преди 6 години

Пожарникаря цял месец тренира за срещата с Макрон - поклони, навеждания, сгъвания, разтваряния, пълзене, разтягания, лягания, претъркулвания, шпагати, плонжове, стречинг, ходене на ръце, клякания, салта и всякакви други циркаджийски номера. Като благодарност, Макрон ще му подхвърля по бучка захар!

10

Анонимен

преди 6 години

Свобода, равенство, колбаси!

9

Анонимен

преди 6 години

Отбрана не ни дават срещу най-голямата заплаха Турция. Шенген не спира бежанците и взривяват. Еврозоната не спаси Гърция от фалит и България ще плаща повече членски внос на други държави откокото са пенсиите.

8

Анонимен

преди 6 години

до 13 Като му това яде пенюгата не се оплакваше!

7

Димитьр

преди 6 години

Защо го обиждате Макрон,какво лошо вие направил? Нека дойде и Путин ако щете и африкански президенти! Важното е Бьлгария да не е в лоши отношения с нито една дьржава!

6

Анонимен

преди 6 години

ах, каква била работата. идвал да продава военна техника.а аз си мислех, че иска с нещо да помогне.обикновен френски продавач.

5

симитлиювския кмет

преди 6 години

Бе кажи му на Боко едно канграчулайшън и е готов... За канграчулайшан ду.. дава.

4

НРБ

преди 6 години

ЕС разруши българската икономика със съдействието на българските политици и взе най-ценното децата на България!!!България произвеждаше военно оборудване за млрд. долари,но всичко е разграбено от новите политици-бизнесмени!!!