47

Анонимен

преди 6 години

ислямистите са дървени глави и животни. въобще не ми излизайте с глупостите, че било естествена реакция или контра реакция на някакви бомби. Финландия НИКОГА не е пращала и един войник в Мала Азия, не е и член на НАТО - защо заклаха 2 човека на улицата? А Германия, която винаги е била в добри отношения с мюсюлманския свят? Белгия? Холандия? Нашият атентат в Сарафово? Защо няма атентати в щатите и на острова?

46

ким сун

преди 6 години

До като не се демократизират всички мюсулмански държави и избити всички диктатори ислям ще има.Мъжете и жените там ще се женят и омъжват за този който им кажат родителите.Жените ще стоят забрадени в къщи и ще раждат по десет малки ислямисти,които няма да има кво да ядат.След десет години 1.5 милиарда мюсулмани ще станат 5-6 милиарда ислямисти,на които Запада ако не им купува петрола да ги храни ще тръгнат всички към Европа.А ако някой им даде бомби,ще ни затрият.Факт.

45

42

преди 6 години

До 51Грешиш. Това не са християни, а сатанисти и безбожници, които заповядват да се хвърлят бомби. Същите тези без съпротива от нас, настаниха и милиони *** и мюсюлмани в държавите ни.

44

отговор

преди 6 години

Ислямска държава се финансира от диктатора Ким Чен Ун!

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48горе долу е ясно кой и как, обаче едва ли ще се впише в мелодоята на латерната тиwww gazeta ru / politics / 2014 / 10 / 29_a_6281277 shtmlразбира се има и много други, англоезични източници ако търсиш наистина истината, ама едва ли

42

Анонимен

преди 6 години

Терористичните атентати възникват като естествена отрбанителна реакция на експанзията на християнските държаваи и геноцида който те извършват в Близкия изток заради петрола на държавите от региона. Какво търсят християнските войски, ракети, самолети, бомби в мюсюлманския свят? Демокрация да носят? С бомбите? Всичко е за пари и за петрол.

41

Анонимен

преди 6 години

А кой финансира Ислямска държава?

40

до 31 смешник

преди 6 години

До Щирлицнеобразовани пещерни човече, кръстоносните походи са възникнали като естествена отбранителна реакция за заразата наречена ислям. Някога на Арабския полуостров ислямистите са били малцина, но постепенно са се разпространили чрез изколване на всички несъгласни, вечни войни с неверниците и тн. и тн. Исляма е военна доктрина на *** и съвременния свят трябва да се отнася с тях като с маймуните от зоопарка.

39

т.п.

преди 6 години

До въпрос 35сигурно е безсмислено, но все пак:- Ирак води безконечни войни срещу Иран, после атакува Кувейт, а също обгазяваше своите. Това че някой е гръмнал Садам не е трагедия, трагедия е че населението там няма желание или капацитет да се самоорганизира по разумен начин.- Либия - бързо забравихте как ревяхте няма ли кай да помогне, когато медиците бяха там в затвора. В Либия избухна гражданска война срещу тирана Кадафи, когото либийска групировка уби, и пак неспособност за организация

38

az

преди 6 години

По принцип всяка религия е изостанал пропаганда на промити необразовани мозъци - и християнство, и мюсюлманство и всички религиозни глупости единствено учат как да живееш в нечие подчинение и да вярваш, в каквото ти кажат.

37

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 37Като ще окарикатуряваме религиите,да караме наред,а?За да съблюдаваме всякакви "ценности","демокрация" и т.н Иначе започва много да намирисва от запад,господин-другарю анонимник.

36

Анонимен

преди 6 години

До въпрос и когато няма Садам и Кадафи има ИД . След мен и потоп

35

Анонимен

преди 6 години

До реалистЕх как не са се сетили от Шарли Ебдо, тези хора явно нямат връзка с руското посолство в Париж. Най-добре е в следващия брой да пуснат карикатури как руските бомби, и на техните съюзници Асад, Иран и Хизбула, лекуват деца.

34

реалист

преди 6 години

А няма ли да пуснат карикатура на разкъсани от бомбите на НАТО и ЕС деца в Близкия изток съа заглавие "Християнството - религията на любовта""?Истината е че това не се прави от християнски подбуди, докато ислямистите го правят, защото така ги учи корана.

33

реалист

преди 6 години

Исляма е религия на мира, колкто "Шарли ебдо" е сериозен вестник, а не п'арцал.

32

До 36

преди 6 години

Ти лично ли ги брои другарю или ти съобщиха резултата от Кремъл?

31

Анонимен

преди 6 години

До ЩирлицПоследния кръстоносен поход е бил преди близо 750 години? Какво общо има това с днешната ситуация другарю Щирлиц?

30

въпрос

преди 6 години

А кой започна войните в Ирак при Саддам и при Каддафи в Либия и изби с бомби и ракети милиони цивилни иракчани и либийци?

29

Анонимен

преди 6 години

До AnonymousНе бе руснаците досега в Сирия, Украйна, Грузия, Чечня и т.н. не са убили нито едно дете, единствено крайно редакализирани ислямисти. Ей вие рубладжиите като ги пишете тези простотии, ясно си личи, че самите вие не си вярвате, обаче нали трябва да изпълните дневната норма.

28

1

преди 6 години

По принцип не ги харесвам, но този път статията им е правилна. Особенно онази част свързана с мълчанието около бруталните обичаи и традиции в исляма.