67

Щирлиц

преди 6 години

До до 31 смешникОбединението на арабските племена е станало благодарение на исляма.Ислямската заплаха е преодоляна на запад още при Карл Велики,при нас сто години по-рано при кан Тервел.Каква отбрана,какви пет лева?

66

з

преди 6 години

много е плиткоумно да се слагат под общ знаменател една пета от населението на земята.има по-умни от вас, които са анализирали и ДОКАЗАЛИ, че религията не е причината за тероризма. Който може да чете и да мисли - може!Страх или алчност - това са основни човещки качества, колкото и да не ви се ще.

65

упс...

преди 6 години

Директорът на изданието "Шарли ебдо" е прав в едно: Някой наистина се постара да превърне исляма в Идеология и идеален Инструмент в нечий интерес!!!!!

64

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме и изцяло военизираният Израел, които са далеч от това да са християни. САЩ също не се управляват от християни, Великобритания също. Това са протестанти. Не може хем да протестираш срещу християнството, хем да си християнин.

63

Анонимен

преди 6 години

Дали християнските държави бомбардират мюсюлманските, за пари и петрол, или само така искат да изглежда?! Първо, първи дружки на САЩ са Саудитска Арабия, Катар, Турция и Кувейт, които на практика дават парите за войните в района, за да поддържат собствената си доминация. Даже и Иран им вади очите с ресурсите си. 50 арабски държави ако бяха единни, щяха да са неразбиваеми. Саудитците разпределят парите, оръжията и влиянието в района, какво се оправдават с другите.

62

Анонимен

преди 6 години

Написано е " Ислямът, религия на мира", за нищо вечно не става дума.

61

Анонимен

преди 6 години

Който седи мирно ще му резнат главата без много да го боли .Айде българи , вадете бабите ,вазелина и презервативите Макрон идва .

60

Anonymous

преди 6 години

Френски петролни фирми се вредиха да крадат от нефта на Либия, след като свалиха незаконно полковник Кадафи, който плащаше за изборните кампании на Саркози.

59

Anonymous

преди 6 години

До юбералес:Колко века Франция граби от колониите си, държавите от половината Африка бяха френски колонии , да не се правят на луди франсетата.Колонизатори и империалисти са те.Да не плачат сега много, лицемерите западни.

58

Ахмед

преди 6 години

Франция не само е завладяла територията на Алжир ами е избила 4 милиона алвирци:) Сега да ривем за няколко от жертвите които са се облагодетелствали ли?

57

t.p

преди 6 години

До Анонимен 64От нещта които пишеш, които според мен са невярно и необективо отражение на някакви исторически събития, но от написаното излиза, че към момента избиването на случайни хора, туристи и пр. по пазари и улици на Европа е абсолютно нормално и закономерно явление, което трябва да приемем, да се примирим с него и да легнем да ни взривят или сгазят. Щото през 1800 и не знам коя си Франция завладяла територия, на която сега е Алжир, примерно, или България завладяла Византия. Перверзно е

56

Анонимен

преди 6 години

Които сеят ветрове жънат бури! Сега ревът и се чудят какво и защо се случва! Много им е къса паметта. Забравиха какви ги вършеха по арабските държави. Ако те са забравили има хора които помнят. Неможе да сееш раздори и да няма последствия.

55

Анонимен

преди 6 години

Алжир - срещу кого беше революцията? коя държав бе опикирала Франция?Мароко - какво търсеха там френските войки-На всичкото отгоре Саркози раздавше акъл как да пробщаваме циг---ите, а сеоказа че три полонения вееч франсетата не могат да приобщят арабите...смях!

54

Дръж

преди 6 години

Ами във войната в персийския залив, не се набъркаха франсетата. какво правеха "миражите" там.А в Либия - Саркозито бе с онвона роля при смъкването на Кадафи. получи 25 процента от нефта (САЩ - 40). А сега - недоволни, че получават имигранти.

53

юбералес

преди 6 години

До АнонименРазкажи ни колко нефт, газ, и уран са ограбили, от кого и от колко време? Или просто цитираш ''вожда и учителя''

52

юбералес

преди 6 години

До реалист''Вечен мир '' е християнското наименование на смърта. Тоест - изсляма религия на смъртта. Но явно не схващаш сатирата на Шарли.

51

Салахадин Фландърски

преди 6 години

папата настоя да се обичаме

50

Анонимен

преди 6 години

Лицемерните французи колко века грабеха колониите си???Нефт, газ, уран, злато и др. ресурси, нали?Сега тръгнали да се пишат за морални ментори, смешниците!!!Няма кой да им вярва, освен наивниците!

49

Анонимен

преди 6 години

А Цветан Василев кога ще се яви в съда и кога ще понесе последствията от делата си?

48

Anonymous

преди 6 години

Религията е опиум за народите.Колко са умни марксистите-ленинисти, нали?