20

Анонимен

преди 6 години

В България безработицата драстично спадна, да работят тук и на гурбет като българите, да си купят законни жилища като останалите, на които не им дават безплатни жилища.

19

65

преди 6 години

Чудесно!Но понеже ще се вдига много шум и прах,а и е опасно,не ги изкарвайте от къщите.

18

онбашията

преди 6 години

да отворят благотворителна сметка да им помогнем да намерят нов дом в германия, меркел приема радушно всякакви

17

Интелектуалец

преди 6 години

Това е дискриминация на расистка основа. Ес да наложи санкции.

16

Българина

преди 6 години

Кога ще изринете америка срещу България! Плащат на съдийте за да си живуркат нехората за сметка на българския етнос

15

Циник

преди 6 години

Чета коментарите , и се хиля....направо струи народната любов към шайшукарията! БИрачите на джилязу...меринджеите...инкубатурите на хепатит...туберкулоза...екземи..и други екзотични болести...признак на високата им лична хигиена! Само не ми е ясно - 504 души...в езотеричен смисъл ли е...и ако не - кой, как, и кога ги изброи?

14

малко мозък трябва

преди 6 години

проблемът с Брюксел може да бъде доста лесно разрешен. Създава се "стая" към общината където всеки ром (или който и да е друг) може да отиде и консултант безплатно да му помага да си търси квартира в интернет. Така България не може да бъде съдена че е оставила хората на улицата, тъй като реално е създала структури с които да помага на желаещите да си намерят нов дом.

13

евророма

преди 6 години

Нии шъ сизиръми Ивропата за тва. Тъ чак у Страсбурги ши идеме.

12

Анонимен

преди 6 години

Отлична новина, как се е промъкнала през демократичната цедка обаче, не е ясно. Всеки съборен индийски ка/тун, ни приближава до цивилизацията. Всеки град трябва да покаже решимост срещу ка/тунарите и да им покаже, къде им е мястото. Браво, браво, браво!

11

Анонимен

преди 6 години

БХК да ги вземат у тях!

10

само ГЕРБ

преди 6 години

Има много нови сгради където ще настаним ромите. Например на Артекс на ул. Тинтява, на НИКМИ до НДК, на Сан Стефано срещу телевизията, в полупразните комплекси по Черноморието.

9

Анонимен

преди 6 години

Аз пък имам въпрос към кмета - как са им дадени адресни регистрации, като живуркат в незаконни постройки? Та чак над 500 души на 1 адрес... Така ли се печелят "верни" избиратели? Сега ще ги преместят на по-хубаво, че да има какво да съсипват, докато и наберат достатъчно...

8

Анонимен

преди 6 години

Браво на полицията и решимостта на някой кмет!!! Всяка седмица по една такава новина ще ме направи да се чувствам повече гражданин на тази държава.

7

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина!!!Ще си сипя едно wiskey за да има такива новини във всеки един голям град. Закона за всички е един, не само за българите. Индийците трябва да го усетят, те няма да го разберат.

6

James

преди 6 години

Да ги пратят на Сорос да ги гледа и храни:)

5

Един от Северозапада

преди 6 години

Спокойно, общински терени -колкото искаш. Просто ще направят катуна на друго място.И докато ги бутнат-ще изкарат там още 2-3 години, ако ги бутнат, де. На края на града ни, те си направиха къщички буквално в току що ожънат слънчоглед, а след година кмете ом прекара улично осветление до там, а даже улици няма. Всяка къщичка е вързана директно към уличното осветление, и ток има само нощем.Познайте кой го плаща?

4

Анонимен

преди 6 години

Аааа,защо без дом?Вие на тези коптори дом ли му казвате?Освен това са незаконни.Те такива могат да си построят навсякъде.Ако аз реша едно барбекю да си направя,ще ме разкъсат от документи и разрешителни,а те се заселват безпроблемно навсякъде.Или някой трябва да ги дисциплинира и да ги научи да живеят по правилата,или нищо добро не ни чака.

3

един друг

преди 6 години

Искам всеки ден да ми започва с такива новини. Добър се очертава денят.

2

БХК

преди 6 години

Веднага да им дадете апартаменти в центъра на София и общината да поеме режийните, иначе ви чака Страсбург.

1

Анонимен

преди 6 години

Да си плащат наеми като нормалните хора и при повреда на натите жилища - да плащат и вън!!!