40

омръзна ми

преди 6 години

Цяла България е празна-безброй градове и села обезлюдени заедно със земите около тях.Ако иска някой да си свърши работата да ги прати из България-те са хитри,смели, находчиви, бързи, ловки, а и не толкова бедни! Ще се справят отлично!Но в България никой от управляващите се не си върши ефективно работата. В общинско жилище???-леж, яж,кради,пребивай, крещи и реви,че нямаш работа. Но явно те са глезените чада на управляващите-храни куче да те лае!

39

Анонимен

преди 6 години

Ромите са българи и към тях да се отнасят като с българи. Никакви преференции или специално отношение. Нарушили са закона и ще търпят последствията.

38

Re re

преди 6 години

Никой не избира какъв ще се роди, избира какъв ще стане !!!

37

До 8

преди 6 години

Не, бате.И в този случай законът не се прилага както спрямо българите и останалите не-ромски етноси.Ако ти си направиш някъде барака без разрешение, ще ти я съборят, но няма да те настанят в нормално жилище. Ако имотната мафия успее да ти отнеме чрез измама законно притежаваното от теб жилище, държавата ще те остави да се оправяш сам.А тези от съборените коптори ще получат общински жилища и ще ги освинят за нула време. После ще протестират и ще им дадат други, ако ние продължаваме да търпим!

36

един

преди 6 години

До Hlostти да не си от потърпевшите?

35

Hlost

преди 6 години

Tosi bg kmet major ot bg asker mnogo laje...goliam mafia...bash pilot efendi nerde? Kioroolsun ?

34

ДДДДДД

преди 6 години

Не само в там. Навсякъде трябва да се тръгне и всичко незаконно да се събаря. Не може един и същ закон за българина да действа в пълната му сила, а за *** да не действа

33

Справедливо, разумно

преди 6 години

Ще се постараем да не ги оставяме да спят на улицата._________________________________Преди да направят незаконната барака къде са живели? Да ги върнат там! Защо в подобни случаи се зачита желанието на закононарушителите, че не биха се върнали на предишния си адрес? Това е практика, прилагана единствено спрямо ромите, което означава, че останалите са ДИСКРИМИНИРАНИАко незаконните бараки са построени за новосъздадени двойки, пращай ги на село,в пустеещите къщи, да обработват земеделска земя

32

Анонимен

преди 6 години

Това "504 души без дом" трябва да ни накара да се почувстваме много гузни, може би.Защо няма статистика колко българи нямат дом и са принудени да си плащат наем, или колко им е трудно да бачкат денонощно, да взимат непосилни заеми, за да се сдобият с дом?

31

Анонимен

преди 6 години

браво, като прикл.там елате към Батл.воденица да ги изрините и от там

30

Тия коптори

преди 6 години

откога минават за дом? *** и сега са си нямали такова нещо.

29

WTF

преди 6 години

Браво! Трябва да се спазват законите. Аз плащам данъци за жилището си и то немалки, а те плащали ли са изобщо нещо някога на държавата, която ги храни (т.е. аз)?

28

”Захарна фабрика”

преди 6 години

Е отдавна забравено от управляващите място. Изглжда потресаващо като след бомбандировки. Мизерни подобия на жилища като в каменната ера. Иначе, цяла София е разбита за нескончаеми ремонти,но по- непредставителните части на града са напълно занемарени. Важното е ,добре да изглежда онази част,която ще видят скъпите ни гости от още по- скъпия ни ЕС.

27

Анонимен

преди 6 години

Тези 504 души да поемат към Германия,там меркел ще им даде всичко.

26

Анонимен

преди 6 години

Как 504 души живеят в 143 къщи??? А т.н. деца не ги ли броите? То излиза че *** имат средно по 1 дете. Майтап... Или едно семейство живее в 3-4 къщи... Баровци!

25

Анонимен

преди 6 години

ами настанете ги в Бургас при Патреотина, дето е вицепремиер по демографията или в банкя...

24

Цецо

преди 6 години

Поради каква причина кмета се чувства длъжен да ги подслонява???

23

Анонимен

преди 6 години

За тях мигрантска вълна няма ли?И те доволни, и ние.

22

Анонимен

преди 6 години

До Интелектуалец Абе ти луд ли си бе колко години живеят в имотите на хората тия *** да ги махат

21

Анонимен

преди 6 години

Чудесно! Само защо трябва да ние грижа за техните деца и дали ще останат без покрив. Бай няма да ги изостави, щото му носят детски, все ще се наврат някъде при роднини. Да не драматизираме сериозността на ситуацията. А и да са навън мен лично грам не ми е жал. Второ от къде накъде им се дава жилище, щото са подали документи преди две години. Аз имам подаден документ преди 7-8, но понеже не съм на социални помощи и нямам 6 деца няма да ме огрее никога.