20

Koko

преди 6 години

До требе ти много-ама акълИ коя точно друга валута мислиш че трябва да ползват? Српске денаре или злоти, може би руски рубли

19

малко им требе

преди 6 години

Китай за да ритне табуретката на САЩ трябва само да почне да търгува или натурално или в друга валута.

18

Да бе!

преди 6 години

"Китай ще е хегемон до 30 г., ако САЩ продължат по същия път"Реално Китай вече е хегемон а САЩ ще станат бананова република до 30 години ако го дават така!

17

Анонимен

преди 6 години

На 02.08.2017 г. Тръмп подписа новия санкционен закон и изпрати Пиндостан на Нова Студена продължителна икономическа война с Русия. С подписа си той показа на целия свят, че е 0 (кръгла) (поза партер), управлявана от пиндостанските елити.

16

Анонимен

преди 6 години

Китайците откъм технологии и военна техника отдавна задминаха руснаците ,но САЩ са прекалено голяма хапка за тях.

15

ssdd

преди 6 години

До Анонимен 6 ; Виж се каква глупост си написал бе .Всичко което притежава Китай е копирано от САЩ и Запада.САЩ имат 16000 самолета,6000 танка, 6 000 хеликоптера от които 2000 Апаче-та ,който е доказано най-добрия и модернизиран хеликоптер ,също така е доказан и в битки.Отделно имат 70 ядрени подводници ,имат 11 свръхмодерни самолетоносача и 7000 ядрени бойни глави,както и най-модерните технологии.Китай имат 5% от това което имат американците,обесни си сега как Китай са новия хегемон?

14

Анонимен

преди 6 години

До 6Такова тъпо изказване, не може да има. Технологиите ги крадат , АКО построят самолетоносачи - ама не са . , ако направят това , ако направят онова :)) Излез от съня си.При война , ще се създават нови технологии , а когато си крадец .. Няма да ги имаш. Което означава загуба.

13

Анонимен

преди 6 години

Аз жълта раса , не искам да ме управлява. САЩ трябва да победят в тази война и да сложат край на крадците от изток.

12

Анонимен

преди 6 години

Не трябваше ли руските пияници да са следващият хегемон на света ? А да забравих , че те са икономически и военни джуджета.

11

ГАДОРЯН

преди 6 години

Искам някой да ми покаже една успешна държава в Близлия Изток, Африка или Латинска Америка.! Такова животно няма. А Европа въпреки непрестанните граждански, глобални и войни срещу орди от Изток още от времето на Персия, даде на света такъв възход. Но всичко беше дотук. Махалото скоро ще застине. Всичко ще продължи в Китай, Япония и Корея

10

ГАДОРЯН

преди 6 години

Слава на Чун Куо ( Поднебесната империя) . Дали са Империя или комунизъм с капиталистически маниер, Китай е номер едно. Плодящи се , умни и трудолюбиви хора. А Европа си вкара генетически вирус и това ще я убие. Същото важи и за Кравария.

9

do 8

преди 6 години

Да ги сринат - какво имаш в предвид? Чисто физически - там победители няма. Ще престанат да съществуват и 2-те държави физически, както и много други покрай тях.А за икономически - не е ясно как ще стане. Все пак цялото производство на света, включително и технологиите са съсредоточени в Китай. Отделно, че китайците са най-големия кредитор на сащ, а не обратно, така че и икономически ги държат за тащаците.

8

Така е

преди 6 години

До Анонимен 6 Прав си , но САЩ могат да сринат Китай когато си поискат.Там е разликата.

7

Анонимен

преди 6 години

Че то трябва да се почне от краварчетата първо!!!! ПЪРВИ окрадоха патенти, технологии, учени.............е, бумерангът им се върна! Така, така....учените вече бягат от там и заминават в Азия, която се развива с 6-7% годишно!!!! А в краварията, че и в еуропката се влачат само имигранти от Африка и Латинска Америка, Мексико.....Хи-хи-хи....и започва нова гражданска война! Не им го желаем, но за подлостите им по цял свят ТРЯБВА ДА ОТГОВОРЯТ!

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя стратег на Тръмп май трябва да си свери часовника. Китай са вече хегемон. Просто не са с толкова агресивна външна политика както сащ и не е толкова очевидно. Имат технологиите, имат парите, имат ресурсите имат и количествена маса от всичко, което е необходимо.Фактически, ако китайците се хванат типично по американски да построят няколко самолетоносача, сащ на практика вече са на заден план. В това са по-назад китайците - да изнасят и водят войни на чужда територия.

5

Анонимен

преди 6 години

то САЩ са във война със целия свят, или поне с тея дето неискат да им клекнат за ....

4

ХМ

преди 6 години

Това е като да набиеш морето.

3

zeus

преди 6 години

Китай вече е икономическа сила номер едно в света, вие гледайте пак да вдигнете лимита на дълга, че иначе трябва да обявите фалит. САЩ произвежда 5 процента от световните блага, а консумира 30 процента за сметка на васалите си, няма как балона да не се пукне един ден.

2

SS

преди 6 години

Както казват рибарите, глътнаха въздух.Сега остава само да ги кепчосат и животът ще стане различен.

1

Burzum

преди 6 години

Ба ,войната вече сте я загубили....имате сили само за подривна дейност с временни резултати...