14

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам за какви рундове говорите, а и не знам дали на някой в САЩ му пука за СК, освен на политиците. Ама едните си живеят живота , а другите се борят с вятърни мелници.

13

Анонимен

преди 6 години

Стига тоя комунизъм тоя строи се отнесе или тия играят на воина нес единия утре другия хих

12

Анонимен

преди 6 години

ако е вярно че ползват украински двигатели за ракетите както се говори със сигурност могат да стигнат там където трябва

11

****

преди 6 години

До-кривонделКато споменаваш за медицинав Русия,знаеш ли,как руските зъболекари правят зъбни протези брз да ти бърникат из устата,сканират ти усната кухина,и след това фрезоват протезите,и прилепват точно,а операциите извършват в студени операционни зали,и там където ще е среза,го налагат с лед,с цел намаляване на кръвотечението.

10

Анонимен

преди 6 години

Те Гуам я могат да ударят, я не, ама Южна Корея са им кърпа вързани. Може и Япония или тяхна ядрена централа. Като се на7ират отвъд океана, всеки да го кара през просото.

9

Кривондел

преди 6 години

Цивилизацията прави революции в медицината, технологиите, науката... Държави като Корея и Русия се идентифицират с ракети и заплахи. Може би затова гражданите им бягат, а никой не бяга към тях.

8

Анонимен

преди 6 години

Ню Йорк таймс пише, че небивалият възход на севернокорейските ракети се дължи на продаването на технологии от украинската фирма Южмаш. Където нейни специалисти работят от 2011 година. Сега нещонсанкцио няма ли да има за верния съюзник

7

Анонимен

преди 6 години

Ким за пореден път се изплю на муцуната на Тръмп. От месец март досега за трети път.

6

Анонимен

преди 6 години

Важното се случва на друг фронт и се нарича търговска война с Китай. А прасето е само инструмент. Дори и другарят Путин мълчи.

5

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да изстрелят войната е неминуема.

4

Анонимен

преди 6 години

весело е да се гледа как джуджето КНДР парализира американския слон и го кара да се върти в стъкларски магазин.Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Нигерия, Судан, а сега Украйна, Русия, Иран, Корея, Венецуела ... Многоръкия Шива би си подал оставката при толкова грижи...САЩ полека лека стават за смях.

3

:)

преди 6 години

Напротив, точно Тръмп спечели този рунд. Ким беше много надъхан, заплашва, прави планове, приведе в бойна готовност армията си и т.н. докато Тръмп просто му каза, че ако изстреля ракети към Гуам ще види какво ще стане след това. И Кимчо очаквано даде заден след тези думи на Тръмп.

2

смех...

преди 6 години

Прасето Ким се доказа като един абсолютен лъжец и страхливец. Много му се иска да изстреля ракети срещу Гуам, но осъзнава, че това ще бъде неговия край, а пък вероятно и на изостаналата му ***. Хората са казали - куче което лае, не хапе!

1

Тихомир Томов

преди 6 години

Могат да си пострелят малко . Та те са си във война от 50 -те и не са подписали мирен договор . Даже " Великите сили " нямат и мирен договор с Германия !