54

МНЕНИЕ

преди 6 години

Човек се ражда и умира .Важно е в Живота е Болката .Северна Корея е пример за Новия Ред - Нахранен , Здрав и с деца .

53

Анонимен

преди 6 години

Най-много Северна Корея да заприлича на китайското посолство в Белград през 1999 г.

52

Анонимен

преди 6 години

До НеукМногго ми е интересно като в С.Корея нямат какво да ядат , били много бедни и т.н.както пишат някои ,,специалисти"откъде намират пари за направата на такава силна военна техникаами нещо подобно на СССР бе ушaнко - газеха в калта и набиваха шишарки, ама имаха 12хил ядрени глави. Въпрос на време е КНДР да изчезне както СССР.

51

Анонимен

преди 6 години

"Режимът отправи заплахата по начин, който да позволи на Ким да даде заден ход, без да бъде унизен",и тоя скоро ще го вадят брадясал от някоя дупка като Саддам

50

Анонимен

преди 6 години

САЩ ги били страх да ги нападнат...Смях.САЩ могат да ги унищожат за по малко от ден дори без ядрени оръжия.Вие май си нямате на идея на какво е способна най-голямата супер сила за всички времена ? Единствения проблем който спира заличаването на Северна Корея са Япония и Южна Корея.Това да не ви е Русия че целия свят да се ****ва с тях ?

49

Неук

преди 6 години

Многго ми е интересно като в С.Корея нямат какво да ядат , били много бедни и т.н.както пишат някои ,,специалисти"откъде намират пари за направата на такава силна военна техника ,че и САЩ г и е страх да ги нападнат ,защото не се знае какво може да се случи.Една трохичка от тоз бюджет сигурно се равнява на бюджета на европейска България!?!?

48

Анонимен

преди 6 години

И справедливост за всички!Когато кравария бъде заличена от лицето на земята - ще настъпи мир и благоденствие за човечеството!

47

Не!

преди 6 години

На всички дето подпикват от любов по червеното прасе пожелавам северно-корейски живот!

46

Анонимен

преди 6 години

Да се радваш на човек НЕ е постигнал нищо в живота си , наследил цяла държава по шуробаджинащина и да твърдиш , че си умен човек е умопомрачително. Но така ги е учил комунизма нашите Пишман възрастни. Да плюят успелите и да пляскат на глупавите от Правец.

45

Алекс

преди 6 години

Какво печели прасчо, че не разбрах?! Докато смо си лае голяма работа. Ако обаче отвори война ще го изядат с парцалите. Това не ти е средния исток дето на никой не му дреме какво става. Япония и Южна Корея няма да допуснат дестабилизация в региона и пучо ще го думнат за 2 седмици без да се усети от къде му е дошло. Аман от откачалки напоследък.

44

Antil

преди 6 години

Ким е жалък управник. Какво направи , още повече санкции и още повече мизерия в западналата Корея. Който много се захласва по ким и Корея да отиде да живее там и да видим колко ще изкара. После да отиде в САЩ и да видим къде ше иска да живее. Относно военното състояние и способност на двете страни, айде да не се излагаме, САЩ буквално ще ги затгрият от картата. Както каза Тръмп , много невинни хора ше умрат и затова и той не иска да атакува. Ако Ким е толкова глупав да го направи ще се кае яко.

43

Анонимен

преди 6 години

Старите алкохолици , как се радват на тоя безхаберник Ким. От сутринта пият гроздова и си създават филми. След всяка чашка пускат по още една бомба :)))

42

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Кимчо соросогнидите!

41

inatut

преди 6 години

Той нека да само да гръмне и отива при бога-слънце - баща му или дедо му...Първо японците ще му набучат главата на кол!

40

Анонимен

преди 6 години

Браво Ким, разби сънят и манието за величие на САЩисаните и техните пионки от софия .

39

Анонимен

преди 6 години

До 43 АнонименРано си се дрогирал ! Или те държи от снощи ?

38

Анонимен

преди 6 години

Дебелото жълтурче печелил??? Печели още малко живот, нищо друго. И до кога, докато на Бай Дончо му писне и го изпече. Там гладуват ужасно, ток няма, гориво, нищо за нормален живот. Пълно с лагери където държи хората несъгласни да живеят така. Живеят прекрасно, а???

37

JJIvanov Warning

преди 6 години

Експерта Робин Карлин от САЩ е прав.. Природата на Северна Корея реагира на нагли увреждания причинявани от американска техника монтирана от обсебени от терористи престъпници подава региона..Да се огледат всички тежхо средства увреждащи Северна Корея и Южна корея нарочно монтирани и да се демонтират..Имаме пресен пример у нас чез монтира тежко терористични електромери и скара много съседи без малко да се стигне до убииства./на тях имаше черни холограми подържащи терор/

36

Иванов

преди 6 години

брат ми спортист сложи изведнъж по лекарско предписание очила над 3 диоптъра.правя тест и хоп увредено зрение от стъклен екран на лаптоп тошиба..махна лаптопа и хоп нема проблеми со зрението..Сатанинска цивилизация ползва очилата за снимане сканиране и повреждане на живи обекти до 1000 метра.

35

На снимката

преди 6 години

Увредили са леко очите на КИм чен и веднага го прецакали с очила..Да с е пази от опасни екрани на телефони,лаптопи и телевизори и повече разходки сред паркове и градини.наредете д а махне очилата..