19

Пак на опашката...

преди 6 години

От около десет години при влизане в Сърбия раздават брошури с информация за пътните знаци и ограниченията на скоростта там.Значи не сме чак толкова много изостанали от....Сърбия :)

18

Анонимен

преди 6 години

Селяните по българските пътища и Най-вероятно в София отдавна са надхвърлили критичния максимум.

17

ХМ

преди 6 години

Повечето карат нормално,тук там има агресивни водачи или "бързащи".Въпроса е ,че когато видят каква дива лудница е карането в БГ и те се заразяват.Колите им са по-добри и нови ,навиците са им по спазващи закона,опита им е повече ,а и не са луди глави да рискуват за нищо.

16

до 9

преди 6 години

Държавата се е ангажирал да те запознае с правилата за движение когато си получил книжката. Проблемът си е изцяло твой ако "не си запознат" с правилата за движение.

15

аз

преди 6 години

знаците за скорост не са задължителни според закона и пътните полицаи нямат задължение да ги слагат.Това пък какво ли значи.Д...ба и писачите

14

Trolland Dump

преди 6 години

"Чужденците ще бъдат информирани и за правилото, че в аварийната лента трябва да се спира само при нужда."Голяма или малка?!?

13

Анонимен

преди 6 години

До гневенТи, от момента в който си взел книжката, си длъжен да знаеш правилата на движение по българските пътища. Чужденецът, който току що е преминал границата, се ориентира предимно по знаците тъй като ограниченията силно варират в зависимост от държавата. Стига с тоя смешен патриотизъм за две рубли.

12

Тони

преди 6 години

Предлагам да пуснат листовки първо за българските шофьори. Днес един караше в насрещното и ми крещеше, че не съм му направил място да мине. На 50 метра от случката имаше трима полицай. Седяха и гледаха като ***. Контрола в момента е нулев.

11

Анонимен

преди 6 години

Най-правилното указание за шофиране за чужденците (и не само) ще бъде илюстративна снимка на подаващ се през прозореца среден пръст гарниран със светкане, свирене и псуване. Ограничение на скорост: между 10км/час и 250 км/час както и къде намерите за добре. Глоба за нарушение: отново по ваша преценка.

10

Анонимен

преди 6 години

БГ - кой може и кой не може се качил на таралясник и гази хора по Пешеходните пътеки.

9

ХМ

преди 6 години

И най-голямата поразия да направи ,ще избяга зад граница.На всеки чужденец му е ясно ,че е над българския закон.А онези с три четери гражданства на силни икономики ако стане напечено ще си звъннат на посланика и по политически причини ще са свободни.Да не говорим ,че колите им са поне с три поколения по нови и с поне 100 коня по мощни от родните.

8

гневен

преди 6 години

Значи моята държава не се ангажира да запознае мен, който плащам данъци тук; и според законодателството ни аз съм длъжен да знам, незнанието ми не ме оправдава, но ще отдели пари, при това много, за да информира чуждите жители? WTF? Качва се инфото на сайта на КАТ, на АПИ, на МВР, разбира се на английски и всеки да се информира. А за винетките направо да им ги лепят, какво ще ги информираш, че трябва да си купят, като че ли го правят? Особено гастербайтерите. Контрол и глоба му е майката!

7

Анонимен

преди 6 години

Ще е интересно да разберем как на местата с тапи и ремонт един чужденец може да се ориентира сред пълния хаос от стрелки във всички посоки, освен вярната, и където още може да се срещнат бисери от типа на: Izlizane, Chuzhdentsi и т.н.

6

Анонимен

преди 6 години

Що ги лъжете хората бе,а аптечка,пожарогасител,триъгълен знак,вериги за планински район,в листовките има ли ги тези неща

5

KAT

преди 6 години

къв контрол бе? като ги спреме те ни бият! така ни е наредено от борисов. за кво да ди/ви спираме.карайте си, трепете си. мен за 600лв не ме бият. който иска да се запише. кат наема!

4

Анонимен

преди 6 години

Трагично е !Не случайно има толкова жертви !

3

Анонимен

преди 6 години

А КАТ защо винаги си затваря очите и не ги спира и да им пише актове и глоби защото всички карат през населено място със 120 при ограничение 50?По пътя от Русе насам е ужас а предполагам че в цялата страна е така!Защо закона не ги лови тия и нито камери нито катажиите ги ловят?С тез хартийки е празно харчене на нашите пари!

2

Анонимен

преди 6 години

Указанието може да е много кратко:КАТ не работи, шофирайте както намерите за добре!

1

Анонимен

преди 6 години

Шофира се селската. Няма по-долни *** от шоферите.