33

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

значи,ако имаш "арсенал" колкото един горски в северозападна бъглария си атентатор. или проблема е в капиталистическия дигитален апаратус? само лента, само хардкор! лента - наше все!

32

Анонимен

преди 6 години

Бързо да се мобилизира населението да набучи стълбовете с гвоздеи! В руския фолклор има разказ за дете, което си забило пирон в главата, та бръснарят да си счупи машинката...

31

СатаНАТО™

преди 6 години

...ръчен трион, с който да реже дървените стълбове на електропровода...-----------Малиии...Сериозен диверсант!И сериозен електропровод!

30

Анонимен

преди 6 години

Русия задържа украински агент, подготвял диверсии в Крим СРЕЩУ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ.

29

Анонимен

преди 6 години

Така е. Дигитарните фотоапарати в бившото СССР се използват само от разни агенти-подривници. Нормалните хора си щракат черно-бяло със Зорки и Смяна 8.

28

до 29 от славянин

преди 6 години

Русия трябваше да е фалирала 6 месеца след въвеждането на санкциите, т. е. някъде есента на 2014-та, а фалитът и още не се е показал на хоризонта! ''Пророчествата'' ви нещо не искат да се сбъдват! Дипломата ви на ''пророк'' явно е купена!?

27

славянин

преди 6 години

Укропите и техните фенове в Абсурдистан и по света колкото и газ да пикаят и кръв да с.рат, няма да върнат Крим в окрайна, така че да се примирят с факта!

26

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да им режат стълбовете. Санкциите ги морят достатъчно. Още 1 година и ще молят украйна да си вземе крим.

25

помнещ

преди 6 години

До редникНе случайно си редник. Явно си чукча писател не читател. Руснаците са много по близки роднини на англосаксонците и монголите отколкото на нас. Ние сме близки сгърци и италианци. Научи се да четеш.

24

И РЕЧЕ БОГ:

преди 6 години

Крим е Руски!

23

Stefko 88

преди 6 години

и дигитален фотоапарат - за да документира диверсионната си дейност .... по-голяма тъпотия не съм чел отдавна. Кой ще снима нещо заради което може да го затворят на топло?!?!?!?!

22

до 22

преди 6 години

Къде да се срещнеме ?

21

до 21

преди 6 години

Нищо ново, разбира се . Личи си от коментарът ти, стари изтъркани сороски клишета.

20

Анонимен

преди 6 години

Пак като не ги е плашил с ядрени ракети-всичко е ОК. Русия все пак най-много държи на ядреното въздържание, а не на алкохолното !

19

Анонимен

преди 6 години

Джуджето Вовка търси кого да изкара виновен за недостига на ток в Крим. Нищо ново от времето на другаря Сталин

18

Анонимен

преди 6 години

До 22-путинист *** А казаците били ли са се с Турците,а??А къде живеят те а??А къде се намира Запорожието и Дон ,а?Ако не знаеш, намират се в Украйна !Казаците не са руснаци и са единствените земеделци които не са позволили да бъдат крепостни селяни и то със силата на оръжието си.

17

Анонимен

преди 6 години

Той е просто изпълнител да каже кой го е пратил дали украйна или тези които предизвикаха това в украйна и стига с това окопирали крим всички знаят истината и продължават да поддържат една лъжа съчинена зад океана никога украина не се е била с турската империя за крим а русия турция има над 10 войни за крим .крим е присъединен към украина след В СВ и може би щеше да остане ако америка не беше решила да строи воена база там те не позволиха на ссср да направи в куба защо русия да позволи в украйна

16

Анонимен

преди 6 години

Диверсант?Измислете нещо ново.Това вече е изтъркано.

15

Анонимен

преди 6 години

Каква диверсия бе,та Крим по всичките международни закони е украински, но в момента е под вражески окупация!Все едно престъпници да са руснаците партизани които са извършавали диверсия срещу хитлеристите когато СССр е бил окупиран от тях.

14

Зозо

преди 6 години

...ръчен трион, с който да реже дървените стълбове на електропровода...До дървени стълбове ли го докараха Боярищниците? Уахахахахааааааааааа.....Носил е и кирка за глинените тръби на газопровода нали!