44

Хемингуей

преди 6 години

Поне по летищтата да предупреждават гостите ,че се намират в зоната на здрача....

43

Анонимен

преди 6 години

ТО ПРОИЗВОДСТВО НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ МОЖЕ И ДА ИМА, АМА ПОТРЕБЛЕНИЕТО МАЙ ЩЕ СПАДНЕ, АКО НЯМА КАКВО ДА СЕ ЯДЕ.А-А-А, ИЗВИНЯВАЙТЕ, БАНАНИ ИМА

42

практика

преди 6 години

До другият ако може не сравнявай България със САЩедната е на върха, другата на блатисто дъно

41

Анонимен

преди 6 години

Този случай за сетен път потвърждава, че комунистите освен да крадат нищо друго не умеят! Това не може да се случи и при дивите племена през 21век, но в нашият червен полог ДА!

40

Анонимен

преди 6 години

ГЕНОЦИДЪД ПРОДЪЛЖАВА!!!

39

Спокойно

преди 6 години

другарки и другари,всъщност ние никога не сме били дами и господа,по-същият начин е на път да фалира и държавата,ще ни остане само производството и потреблението на тоалетна хартия?!?!?!

38

Дзъ

преди 6 години

За два тира пари за 112 и три години тестове с абсурдни бъгове приключваме със 112. Играчите се сменят - идва ред на новите за още два тира с кинти... цирк!

37

Анонимен

преди 6 години

Къса ви е паметта другаре ***... Емел Етем по време на тройната коалиция в качеството си на министър на извънредните ситуации сътвори тази простотия и се похарчиха десетки милиони!

36

102

преди 6 години

Нима писането на хартия ще е много по-бавно от писането на клавиатура. Не е в това проблема, а в системата....

35

Жико

преди 6 години

Много некадърници, много-о-о. Питай защо, до три пъти.

34

Тъпак

преди 6 години

Новата ще е 111, че по-лесно за запомняне.

33

Анонимен

преди 6 години

do 26 brate tyrsiat po-podhodiasht rodnina oshte

32

другият

преди 6 години

Ако имахме журналисти, щяха да ни припомнят колко точно струва тази система на данъкоплатците и кой е отговорен (безотговорен), за да не работи и какви наказания е получил за това си престъпно бездействие.

31

Янчева

преди 6 години

Добрата стара хартия,а? Навремето ,когато много от четящите/пишещи тук,са ходели прави под масата или не са били родени,бе така:150 Бърза помощ,160-пожарна,166-милиция/полиция,180-точно време. Господ здраве да ни дава,има кой да ни го взема.

30

Някой

преди 6 години

Поредна демонстрация на некадърност на калинките. От тези тиквени работи страда народа.

29

Анонимен

преди 6 години

ДНеса се споразумяли за комисионната!о Анонимен

28

Анонимен

преди 6 години

то се знае че системата в България води бай *** и тримата ***.

27

другият

преди 6 години

За миг си представям за два дни да не работи тел 911 в САЩ, нещата ще бъдат крайно драматични и ще излезнат извън контрол. Това са технологии от преди 20 години. Там гражданите в нужда разчитат изцяло на компетентнността на служителите отсреща. В много от случаите човек дори няма възможност да си даде точния адрес. Всяко повикване се обработва за секунди и още с набирането на номера се локализира мястото, от което се подава сигнала в диапазон от 5 метра. И се изпраща екип на момента.

26

Анонимен

преди 6 години

До като Боко суджука управлява така ще е че и по-зле ще става.В страната има няколко града с граждански летища до различни дестинации изберете си една стегнете си багажа самолетчето и повече никакво връщане тук.Аз вече си избрах дестинация

25

Един от Северозапада

преди 6 години

Нищо ново под слънцето. Има една много стара книга"Свидас лексикон".Писана е за да се обучават по нея държавници, и да избягват грешките на предците си.Потърсете, как са от говорили пленените авари на българския Хан Крум, като ги е попитал, защо се е разпаднала държавата им.Аналогията, която се натрапва, е пълна.Въпрос на време е да последваме съдбата на аварите, ако се продължава така, а вие си гласувайте за Баце, и се радвайте, че толкова велик човек е начало на стадото..