64

Ех.. Българийоо..

преди 6 години

Що за простотия??!! Поредните некадърници!Първо не трябваше ли да намерят нов изпълнител, да има период на прехвърляне на работата за по-плавна смяна?? Какво е това писане на хартия??

63

Анонимен

преди 6 години

Причината за уникалността ни е отровен коктейл от тъпотия, простотия и крадливост, които на национално ниво се възприемат като тарикатлък. Отврат и потрес!

62

Анонимен

преди 6 години

Хер Борисов,Заемете се по сериозно с господата,министри.Да очакваме и глоба от Ерокомисиата,за тел.112.

61

Анонимен

преди 6 години

Уникална Даржава,както казват накой хора.Варнаха ни в каменната ЕРА,язък че сме ,членка на Европа.Това ни отсега нататък.

60

Анонимен

преди 6 години

остава ни само дружно да се помолим, да не ни се налага да се обаждаме на този телефон

59

Анонимен

преди 6 години

Ееейййй тая крадлива пасмина от чиновници няма ли да вземе да работи? Нова процедура като изтече старата? А през това време??? И няма да са два месеца- 2 да я насрочат,2 за конкурса, 2 да обжалват резултата......най -малко половин година. УУРРАААААА!!!

58

Шофьор на линейка

преди 6 години

Така е ама ние ходиме в гетата с приоритет българите трябва да умираме защо шефа на спешна медицинска помощ е от 15 год несменяем

57

Тихомир Томов

преди 6 години

Еврейските схеми за източване нямат край ! 58 правилно ви е написал за старите телефони с безплатна поддръжка !

56

Ох боли

преди 6 години

Великия измисленяк, ген. Петров.. мерси.

55

Анонимен

преди 6 години

За такова нещо в нормалните страни бият шута на здравния министър на минутата.. ако не и на цялото правителство!!!

54

Шофьор на линейка

преди 6 години

И да работи 112 все тая няма екипи а зам министър Нейков ако беше добър лекар щеше да прави пари като колегите си не че пак няма да направи като зам министър,линейки счупени най новите са на 300 000 км за София пиша всички крадат разберете го аз съм действащ шофьор на линейка,няма нищо да се оправи не искат разберете го най накрая още се пише на хартия и в София не го слушайте Миро Нейков

53

Mariec

преди 6 години

Преди тази глупост имаше телефон 150,160....и се задейства от съответното атц

52

Анонимен

преди 6 години

И защо процедурата не е задействана ПРЕДИ да изтече съответния договор? Как може подобно безхаберие на държавно ниво?! Но какво ли питам и аз, това държава ли е...

51

сдаф

преди 6 години

Абсолютна смешка. Как може такова нещо?

50

медик

преди 6 години

Това предполага да има обяснения не с мед лица а с обикновени телефонисти!Това забавя безумно много нещата и затова бързата помощ са бавни а не бързи!Този телефон е излишен дори вреден за нас!

49

медик

преди 6 години

като ви чета коментарите разбирам че въобще не сте в час със този телефон 112.Тава е най-голямата глупост измислена у нас свързана с бързата помощ и как няма да е като за да извикаш линейка на адрес трябва да се обадиш от адреса, а не от друг такъв!Ако майка ви е болна в някое село няма да ви пратят линейка ако се обаждате от вашия адрес примерно в София а не от селото й!Друг недостатък е че не се свързвате директно с бърза помощ а с някаква си централа която може да е и в Шумен Разград Пловдив!

48

анонимен

преди 6 години

Не е лошо Хемингуей да научи българския език и граматика.Не се пише "летищтата",а летищата.

47

без линейки

преди 6 години

Който умира рано, той по-дълго време е умрял!

46

Анонимен

преди 6 години

Комунистите от БСП, ГЕРБ, РФ, ДПС... България е под комунистическо робство и геноцид!

45

До 45

преди 6 години

Какви комунисти ти се въртят в главата бе, задръстак?!?Комунисти няма вече 20 г, защото част от тях станаха БСП, повечето станаха ГЕРБ, а не малка част се обявиха за СДС.Щом повее вятъра, изпълзява някой като тебе и започма да ни обяснява, че му били виновни някакви си комунисти...