31

Анонимен

преди 6 години

Браво на севернокорейците. Народ с достойнство. А България си смъкна гащите и се наведе на "по-старшите партньори"!

30

Анонимен

преди 6 години

Крилатит ракети не вършат работа, СК е планинска страна, това не е Ирак, като Афганистан, а там вече 14 години ядат бой янките. Единственото решение е масиран ядрен удар, но дори и тогава СК ще успее да унищожи поне няколко щата в Америка, да не говорим че Южна Корея и Япония ще бъдат ударени първи. Краварите *** от яд и не могат нищи да направят.

29

Burzum

преди 6 години

Браво, да живей!

28

Анонимен

преди 6 години

Тези ако не бяха под санцкии вече повече от 60 години щяха да са много по напред от Южна Корея. И дори и под санкции се оправят и стандарта на живот им е много по висок от евроатлантическа България където 80% живеят в бедност.

27

Анонимен

преди 6 години

Не е нужно САЩ да използва ядрено оръжие в КНДР. Ще ги обстрелва с крилати ракети. Ще ги изравни със земята.

26

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем колко е "доброволно" всичко при комунизма.

25

Анонимен

преди 6 години

До inedне, за еврохомосексуалисти

24

Анонимен

преди 6 години

Корейците ще попилеят краварите при конвенцонална войма, ще размажат американците като xлебарки ако стъпят на тяхна териториа(както го направиха вече при войната в Корея). А САЩ не могат да ударят СК с ядрено оръжия защото е на границата с Китай, а Сеул е само на 80 км - ще пострадат и Китай и Южна Корея и Китай моментално ще се намеси и краварите е свършено. Сега във Вашингтон скачат като жаби и не могат нищо да направят, а малкият Ким им се хили в лицето.

23

Анонимен

преди 6 години

Няма база за сравнение - РК и КНДР, и ФРГ и ГДР.

22

ined

преди 6 години

Между другото 2012 при римейка на RED DAWN сценаристите заменят руснаците и Жорж Ганчев със северно корейци. После да не каже някой, че в Холивуд няма ясновидци

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА колко еврохомосексуалисти ще се запишат доброволци да се бият в Северна Корея?-----------------За русофилите ли питаш?Защото май те повечето са хомосексуалисти, като кумира им - Путин.

20

Анонимен

преди 6 години

Китай и Русия нма да се намесят по никакъв начин. Което значи, че КНДР може да бъде изпепелена.

19

Анонимен

преди 6 години

Имали реално само една ракета и то не се знаело дали тя може да порази въобще някаква цел или няма да се разпадне по пътя.По принцип е сложно.Те и китайците купуват двигатели за истребителите си от Русия. А тея в КНДР откъде потенциал да построят нещо работещо?На думи са велики, но на дело ще се окажат едни мишки с големи лъжи.

18

Анонимен

преди 6 години

А колко еврохомосексуалисти ще се запишат доброволци да се бият в Северна Корея?

17

Анонимен

преди 6 години

Всички от БКП доброволно са се записали доброволци в КНДР.Ще изоставят милиардие си и ще отидат за паница ориз там да се бият за "идеята".

16

Анонимен

преди 6 години

Краварите се гърчат като червеи от безсилие и не смеят нищо да направят. СК ще бастиса поне няколко щата ще станат на пепел, плюс Южна корея и половин Япония ако янките се осмелят да ги нападнат. И тогава със САЩ е свършено, ще се окаже, че не могат да защитят собсвените си съюзници.

15

Анонимен

преди 6 години

Абе то и в България 3,5 милиона живеят в бедност и мизестват доброволно, иначе при капитализма и пазарната икономика могат да станат собсвеници на петролни рафинерии, на корабостроителници и да печелят милиарди от държавни поръчки - всеки има равни шансове да стане милионер при капитализма, но ето, те просто няколко милиона в България доброволно са избрали да живеят в мизерия.

14

ined

преди 6 години

Който не се запише доброволно ще го запишат на трудов лагер

13

ТHE Патриот

преди 6 години

ФАЩ не могат да победят когото и да било без да имат широка колалиция от пушечно месо!Величието на американската армия съществува само в Холивудските пропагандни филми за собсвтвена тяхна си консумация.ФАЩ са просто майтапа на човечеството!

12

До 4

преди 6 години

Точно с войници се води. За да победиш една държава трябва да направиш сухопътна операция иначе няма как. Не става само с томахавки и изтребители. Не технологиите печелят войната, а хората!