211

Тончо.

преди 6 години

Абе то и при нас преди 1989г. всичко беше доброволно.

210

идиоти

преди 6 години

комунистически зомбита готови да умрат за великия вожд -прасе

209

Тъпак

преди 6 години

Нямат толкова пушки.

208

Анонимен

преди 6 години

Доброволно с опрян калашник в гърба...

207

Анонимен

преди 6 години

Тея "доброволци" ги знаме. В комунизма при нас имаше съботник....горе долу същото :))) Да скоро увисне на въжето тая хунта.

206

Зозо

преди 6 години

Хахахахахаахааааааа. Ким Чен *** още ли не е реагирал? Смешници!

205

Анонимен

преди 6 години

Добре де, нека събере 10 милиона дебелото. Въпроса е, с какво ще ги храни и облича? Дебелото Жълтурче се ежи но в бимбоубежището се моли, дано Доналд да се успокои и не изтреби армията му. Те ток нямат, гориво, храни и лекарства. Имаше филм по National Geographic за живота в СК. Трагедия в болниците, невероятна бедност, невероятен страх да не би Кимчо да ги намрази и убие за закуска. Той уби чичо си, защото се усъмни, че може да го е предал. Даже ги слага на дулото на оръдие и го гръмва.

204

Анонимен

преди 6 години

Нека са 5 милиона, та с една ракета Бай Дончо да изтепа всички. Какво по-добро от това?

203

Да

преди 6 години

Е то какво ли друго им остава...

202

ВРЕМЕ

преди 6 години

Време е Борисов да подпише Договор за Добросъседство с КНРД , а Валери да докара сервитьори .

201

Фронто

преди 6 години

В армията дават ориз, иначе трева пасеш-как няма да има наплив. В страната служенето на жени не е задължително,въпреки това 30% от момичетата влизали във войската. Заради ориза. Глад.

200

Анонимен

преди 6 години

Чета коментарите и за пореден път се учудвам колко глупав е средния българин. Война с КНДР няма да има. Нито Ким ще нападне, нито Тръмп, никой от тях няма интерес. САЩ не желаят обединение на Корея защото това ще вече технологичен конкурент без нужда от голям брат, който да ги пази. Япония и Китай също нямат интерес. Единствено Русия има икономически интерес защото това ще им увеличи пазара на суровини. Войните *** такива се водят заради икономически интерес, другото са празни приказки.

199

ким сун

преди 6 години

Разбирането за развитие на русофила-производство на бомби и множене,както в мюсулманските държави.Русифил и ислямист няма разлика.Дай им да се взривяват,да правят бомби,да се напиват и да се молят на алах.А и да правят много деца,които да *** в името на вожда или Аятолаха,или водача слънце.

198

Анонимен

преди 6 години

А бе те вече 60 години са под санкции и икономическо ембарго и не само не са умряли от глад ами произвеждат балистични ракети, ядрени реактори и спътници, населението им от 10 милиона стана 26 милиона, а България след без санкции само с 28 години американско партньорство намаля наполовина, нищо не произвежда а българите работят чистачи и *** в западна Европа а пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна.

197

Анонимен

преди 6 години

Кадафи го свалиха, ама в Северна Корея янките ще ядат лобута, само да посмеят да ги пипнат.

196

Анонимен

преди 6 години

Да им спрат помощите и ще изпукат от глад като през 90-те. Когато любимото на дегенератите СеСеСЕРЕ фалира и се разпадна, помощите за династията Ким естествено спряха. Тогава между 1 и 3 милиона севернокорейци измряха от глад под ласкавите грижи на великия лидер, таткото на днешния. Тези и до днес не могат да се изхранват сами. Ако не са помощите от ООН и Китай да са се свършили вече. Останали са два пъти по-малко от Южна Корея. Да говорят за война е смешно, гладна армия не воюва.

195

Велик Китай

преди 6 години

Каза на Прасчо че ако посмее да нападне САЩ , СКорея ще трябва да воюва и с Китай и със САЩ !Прасчо е тъпо парче - най добре ще е неговите си хора да го утрепят преди да е направил беля...мда

194

mtk

преди 6 години

Вии се подигравате на човека, но се за подигравка не е той, човек, които незвисимо от това, че е 10 пъри по-малка държава и не са завоеватели, като краварите, излиза и им се опълчва. Той е класи над наште хора, където се продадоха за жълти стотинки на хамериканците още след 89-а. Това ли трябва да направят С.К, да клякат да си дадат територията ресурсите и всичко за шепа жълтици, както стана с нас. Бъзикайте се със С.К, радвайте се на демокрацията и работете, като роби за 200-300 евро.

193

Блага вест

преди 6 години

ТаЗ година Коледата ще дойде по-рано Тръмп Велики ще сготви Прасчо скоро Гозбата ще се казва свинско на скара с Томаховки Амин!

192

Колко хора

преди 6 години

Ще загинат в една война със САЩ заради дивотиите на Прасчо?!САЩ помагат на света да се отърве от диктаторите - Пичин, Садам, Кадафи и сега е ред наПрасчоЗатова са велики!