93

Магнитски

преди 6 години

Защо лъжеш като дърта *** ***, Николинке Ангелковата? Тогава, като си тръгнала да разчистваш незаконните постройки, защо се офлянкваш с незаконните строежи на къмпинг "Корал"? Ясно е защо, не ти разрешава началникът ти, нали? Понеже те са собственост на негови лични авери, СИКаджийски мутри, бандити от подземния свят, откъдето и ТОЙ изпълзя към върховете на властта, с милионите, платени на мадридския комарджия от СИК и ВИС. Много си гадна и противна ***, Ангелковата Николинке, много.

92

НИКОГА НА БГ МОРЕ

преди 6 години

това са заведения в които човек много трудно би разпуснал. Карат те да се чутстваш неоудобно наглите сервитьори какво ще си поръчаш и все едно ти не си гост а персонала. Гледат те на криво ако си поръчаш по-евтин алкохол или храна все едно си им длъжен. Бил съм в цяла Европа и не само и във всяко заведение е истинско удоволствие да седнеш дори и по-скъпо, защото всички са внимателни и усмихнати. Харчете си заплатата извън границите на БГ аз така правя от много години. Нищо не става в тая държава

91

Анонимен

преди 6 години

До РесторантаЕми като не знаеш как се прави бизнес, май най-добре е да затвориш ресторанта. От празни столове ще ми върти бизнес. Не, няма 1 милион държавни и общински служители. А и какво като има държавни служители - съвсем ли искаш да я закрием тази държава? 28 години безумия стигат.

90

потрес

преди 6 години

ХОРАаа, знаете ли друга държава, в която министър-председател се занимава със столовете в ресторантите и куп подобни казуси, министърка на туризма се разхожда по плажовете като нещо средно между събирач на такси за шезлонг и инспектор по чистотата - защото аз не знам? Това е някакъв потрес!

89

Real AK

преди 6 години

Това "наказание/" май ще остане да виси във въздуха. Според мен го пускат, за да успокоят общественото мнение. Иначе имайки в предвид традиционната Аполония точно в Созопол сезонът не е от късите. Тези, които папкат от това заведение ще пуснат "план Б" - смяна на името, нов "собственик", може и малко промяна на екстериора и купонът ще продължи. Не ми се вярва лесно да се откажат от комисионните. Министърката звучи адекватно - трудно се правят реформи след години слободия!

88

за едни глоби

преди 6 години

ОТ БЮДЖЕТА ЛИ ЩЕ ИМ Я ПЛАТИТЕ, КАКТО ЩЕ ПЛАТИТЕ ГЛОБИТЕ НА ТИЯ С "ПЕРКИТЕ И ГОЛФА" И РАЗНИ ДРУГИ "НАШИ СУДЖУЦИ", ЗАРАДИ КОИТО СМЕ ОСЪДЕНИ ОТ ЕС? ИЛИ ЗА ЕДНИ ГЛОБИ, ЗА ДРУГИ "НОВИ ПЕРКИ, ХОТЕЛИ И ГОЛФ ИГРИЩА" И НАРОДА ДА ПЛАЩА ЗА НЕЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОГОВОРИТЕ ?

87

Андрешко

преди 6 години

И двете страни са виновни,ресторантът не е поискал предварително капаро за резервиране на масата,както се прави с хотелите,а клиентите не са уведомили заведението,че не са осем,а четири човека,за да бъдат настанени на по-малка маса,а не да държат масата цяла вечер,а после да се оплакват,че са ги таксували...

86

Gogo

преди 6 години

Globa ot 1000 do 30000. I posle zashto ima korupcia!!!!!!

85

младен

преди 6 години

То да е само тоя празен стол...аре ще го преживеем ама преди 2год. в Созопол ми искаха 2лв. на час в 12 и половина през ноща за да паркирам колата на пбществено място. Преместих я на май.ната си и тъкмо заключвам когато ми се явява някакъв по джапанки и прокъсани къси гащета и пак ми иска 2лв. на час. Теглих им една къса и си заминах обрато в хотела който беше на входа на Созопол и на другият ден си обрах парцалите обрано в СФ. и другата седмица продължих в Гърция дето такива изпълнения няма.

84

Анонимен

преди 6 години

Аз се чудя,къде го видяхте това "мръсно" море?!И във Варна,Златни пясъци и в Слънчев бряг и Несебър и в Созопол бяхме като туристи и никъде не видяхме да е замърсено,напротив,беше супер добро морето.Но тук редовно се пишат негативи,явно това е умишлено.

83

Анонимен

преди 6 години

абе тая ангелова мъж има ли тва природно чудо бетва може да го вземат да играе във Ронг търн ента част като сестрата на канибалите без грим и маска

82

Анонимен

преди 6 години

тази/този Ангелков изглежда абсолютно на травестит. По-лошото е, че просто не знае какви ги върши . Поредната калинка

81

Анонимен

преди 6 години

ми що глоби и наказания бе, нали пазарът е най-добрият регулатор, имаме си тоалетна хартия и банани...

80

Анонимен

преди 6 години

Това ми звучи като училищните наказания. Официално всички знаят че този и онзи се глобяват, реално обаче никой не събира глобите.

79

Анонимен

преди 6 години

Морето абсолютно не е чисто, г-жо Министър. Идете на плажа в Созопол и вижте какво плува по брега. От кори от диня до фекалии... Да не говорим, че един спасител е на няколко поста и снове между тях от време на време. За съжаление всичко е приблизително в България и на Ваше място не бих била толкова категорична в изказването си.

78

Анонимен

преди 6 години

Вече верно ми идва в повече -всеки ден с тези столове -Пясък в очите на хората !

77

хаха

преди 6 години

ако се разкрият имена и места ще стане ясно, че нещата стоят по друг начин, а именно някое *** е изнагляло изключително много (което си е стандарт за нашите ширини - комбинация простотия и пари) и от заведението не са му останали длъжни, тъй като и те не са случайни - не си мислете, че това е кръчмата на бай пешо, която иска да утилизира всеки стол, а сигурно е една от най-сериозните вериги рибни ресторанти.

76

До 62

преди 6 години

Нещо пак се обърка. Конкуренцията я има за да се бори за клиента. В случая клиентите ае борят за места, конкуренцията е между клиентите защото търсенето е повече от предлагането! Дори да няма конкуренция като ги изгони, ако няма други клиенти какво прави? В случая обаче има много клиенти и малко места. Надявам се си разбрал/а какво искам да кажа

75

Анонимен

преди 6 години

До 10 "Собственикът има право да въвежда правила в заведението си."Има право,но трябва да е упоменато в менюто. Може кафето да е 1 000 лв, а стоенето на стол- 2 000. Ако е написано-всичко е ОК. Ако не е написано-подлежи на глоба.

74

Az

преди 6 години

Това е много добър пример как хората не бива да си траят, като са ощетени или останат недоволни от стока/услуга. Публичността предизвика действия и санкции, което е обнадеждаващо. Много заведения по морето имат лоши практики, но контрол малко. Затова сигнализирайте хора, не спете.