113

Анонимен

преди 6 години

ПРОСТОТИЯ....няма да стъпят повече на българското черноморие. Жалко е, че в Гърция е пълно почти само с българи. И в магазините надписите са на български, продавачите говорят български. Няма такса за паркинг, слагам си чадъра някъде и няма хора и не търпя простотията на *** хотелиера.

112

MM333

преди 6 години

И Б.Борисов и той се закачи веднага на каишката ДА УКРИТИ ГОЛЕМИЯ БАНДИТ.Може би трябваше малко да се замисли преди да послуша съветниците си,защото и те са на заплата и ги е яд на предприемчивите .Те все по-често взеха да го дънят.

111

MM333

преди 6 години

Искам да кажа ,че глобата май беше до 3000лв а не 30 000лв,но те драскачите са силни на думите не на цифрите. И колко низки и смешни душички се появиха да оплюват заведението без да знаят дали собственика може да си позволи лукса в пика да има празен стол./понеже не знаят какви са му разходите/Добре клиентите малко да се съобразяваме.В други държави има такава практика на атрактивни места да се взема по 15 долара на клиент който заема стол и не консумира.Все пак собственика плаща заплатите ни с

110

без мен

преди 6 години

Аз от двадесет години минавам през бензиностанцията и по пътя край гробищата продължава на юг като пропущам да посетя Созопол. Глупаво и алчно място любимо за софийските културтрегереи.

109

Петърчо

преди 6 години

Клиентите са тези които носят печалбата на такива като този. Какво иска да му пращат парите по банков път и въобще да не се появяват в заведението му? Едната част от желанията му е лесно изпълнима в Созопол и по черноморието заведения колко искаш. А пък ако няма такива които клиентите да третират като хора то тогава кеф ти Гърция кеф ти Турция. Вместо да гледаш да му вземеш парите и да го накараш отново да дойде в твоето заведение ти клиента го отблъскваш със селски номера. Еми няма да стане...

108

следва...

преди 6 години

истиндската глоба - тази на потребителя! Ще има да питат за клиенти...

107

Анонимен

преди 6 години

До 30 хиляди лева глоба може да означава и 200лв. Настоявам тая министърка да публикува размера на глобата , а да не ни търкаля!!! Между другото неграмотните ни управници би трябвало да знаят, че "министър" означава " слуга на народа!!! А засега слуги сме им ние!

106

5ко

преди 6 години

Грозотията с порещия вълните нос по-добре да види какви строителни героизми се вършат от всякакви политически *** по благи места в Приморско, Синеморец, Царево и на ред други места, вместо да се занимава със собственик на ресторант, който съвсем правилно е постъпил с група наглеци. Не само е трябвало да им вземе пари за неусвоени резервации, ами е трябвало изобщо да не ги обслужва.

105

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм фен на въпросния собственик на ресторант, но в интерес на истината искам да кажа, че и в Австрия, и в Италия, и във Франция резервираните, но неползвани места се заплащат според тарифата на заведението. Абсолютна истина е, че навсякъде в Италия те "поканват" да си уредиш сметката и да си ходиш след като си приключил с консумацията. Това да си стоиш на сладка приказка в ресторанта от 8 докато затворят си е изцяло нашенски мурафет.

104

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно е прав управителя на ресторанта. Министърката да престане със селския ПР.

103

Нашенец

преди 6 години

Нашенското разбиране е, че в ресторанта на един стол сядаш ти, на другия си оставящ чантата, на третия хвърляш ключовете от колата и телефона, а четвъртия трябва да е празен за да не ти пречи някой на гледката. Е, да кажем, че в други страни не споделят това разбиране, а отскоро става ясно, че и родните ресторантьори са изчислили, че незаетите места по масите са загуба на приход.

102

Факти

преди 6 години

На хърварските острови тази "практика" я има открай време, а в Италия ако се задържиш в заведение без да консумираш, просто те гонят ... разбира се учтиво. Хипотетично ако резервираш 5 маси в заведение с 10 маси, а заемеш да речем 2 от тях, заведението би загубило почти половината от потенциалния си оборот.

101

Анонимен

преди 6 години

Що се отнася до вечно плюещите по черноморието ни дори и когато 15 години не са били там да ви кажа мнението на хора от черноморието и особено северното"СОФИЙСКИТЕ КОП..УЕНЦА,ПСЕВДОСНОБАРИ,ЕКОТАЛИБАНИ,ИЗТРЕЩЕЛИ НИХИЛИСТИ И ПОГРАНИЧНАТА ФУКАРИЯ НЕ СТЪПВАЙТЕ НА БЪЛГАРСКОТО МОРЕ,ЕДВАМ СЕ ОТТЪРВАХМЕ ОТ ВАС,ХОДЕТЕ СИ С ДОМАТИТЕ И ЕВТИНДЖОС БИРИТЕ ПО ГРЪЦКИТЕ СЕЛСКИ "КУРОРТИ"!!До тук се стигна заради пропагандата на "българските медии"против българското черноморие и са в правото си МОРЯЦИТЕ ааа де!

100

мъчно ми е

преди 6 години

МЕН МИ Е БЕЗКРАЙНО МЪЧНО, ЧЕ г-н РАГИН СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА - ТОВА БЕШЕ ЕДИНОТ МАЛКОТО ХОРА, КОЙТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО СИ ПАРТНИРАШЕ ЧУДЕСНО С МИНИСТЕРКАТА...КАК ЩЯХА ДА ОБИКАЛЯТ ПАЛАТКИТЕ, ДА НИ ПРИЗОВАВАТ ДА ПРИЕМАМЕ РИТНИЦИТЕ ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ С УСМИВКА И "МЕРСИ", ДА КАЗВАТ, ЧЕ ПОВРЪЩАНОТО, С КОЕТО СА ОМАЗАНИ КОМПЛЕКСИТЕ НИ Е "ПАРФУМ" ЗА ДУШАТА.... КАКВА ИДИЛИЯ... САМО ДА ГИ НЯМАШЕ ТИЯ В "КОРАЛ"....

99

MNENIE

преди 6 години

Моето мнение като Българин е _ когато правиш Резервация си плащаш Куверта .Долу Ръцете от Ресторанта - Няма значение че Клиентите са Деца на Главния Прокурор.

98

Елена

преди 6 години

До потрес:И аз съм в потрес!КОЙ,КОЙ ги избира тези в Парламента?!Аз им пускам вече 10 г. невалидна бюлетина!

97

Анонимен

преди 6 години

Оф, сетих се за скъпоценните камъни, дето ги търсиха в "Дванайсетте стола" на Илф и Петров)))Ледът се пука, дами и господа!

96

шматка

преди 6 години

До 86Разбира се че е умишлено.Това са постове на 1-2 трола които даже не се сещат и репертоара да сменят.Даже и изпадат в противоречия.Не бил стъпвал на ЧМ от 10г но пък знае за качеството.

95

Анонимен

преди 6 години

До НИКОГА НА БГ МОРЕи не само. После тези псевдо "ресторантьори или хотелиери" със селска къща воняща на *** наричана хотел през другото време на годината те притискат и засичат и заплашват по крастовищата и пътищата на София с Кайена си или БМВ си - големите предприемачи - на такива и пукната стотинка да им се дава да фалират и бойкот на всякави такива мижитурки

94

Анонимен

преди 6 години

30 бона??? 1500 такси стол и си ги е избил!