14

mmmm

преди 6 години

Перфектно просто, тия хора наистина ни мислят за стадо овце......Толкова часа оглед на трупа и местопроизшествието и даже да да не видят, че има писмо в джоба му. Какво безочие и наглост, боже......

13

Анонимен

преди 6 години

В парковете дебнат снайперисти и рамбовци. Това е партизанска война, като Виетнамската.

12

Анонимен

преди 6 години

Дали наркомани, дали полицаи, все тая и двете категории са обществено и социално опасни!

11

Анонимен

преди 6 години

Твърди, че го скрил, защото в парка било пълно с наркомани и някой от тях щял да го прибере."Цели банди минават оттам. После можеха да се избият",----------------------------------------Това като го прочетох и още се хиля хахахахахахаха

10

Сп???нс

преди 6 години

Това с пенсионера е също като в оня виц, където лятото един припаднал в автобуса и някой се навел да провери за пулс и зад гърба му се чул глас:" Аз вече му прибрах часовника, ти виж за портфейла"

9

от умрел писмо

преди 6 години

стария е соц. тарикат. На военен доверие не се има. Като знам в соца как карахме воената служба с патрони , стрелби и гонехме НАТО . по точно да не влезе от Турция.И сега тоя ги разправя за нарковоини в градинката за отдих. Нещо не се връзва и си сложил самоубития ризата, а воения казва сакото

8

DIMO

преди 6 години

На тая възраст и моите родители такава фира даваха,че мие бедна фантазията да ви опиша глупостите които вършеха.На маймуни ни правеха със сестра ми.Не се учудвам,че дъщерята му трие сол на изкукалата глава.Човекът и за секунда няма да помисли,че не е прав в действията си.

7

Анонимен

преди 6 години

Случаят трябва да се опише и направо в Холивуд. Ти *** се самоубий с изстрел в гърдите??

6

Анонимен

преди 6 години

тоя изкуфял дядка е много удобен, ако ме разбирате.

5

Анонимен

преди 6 години

Убиеца е кучето, ясно като бял ден.

4

пенсионер

преди 6 години

Симо е стар соц тарикат. Подушва като ловджииска хрътка винаги къде има пистолети.Но интересно е да се самоубие и да си облече ризата. Па и след седмица да си пусни писмо в джоба., че се е само убил.

3

Webley revolver

преди 6 години

Стига глупости бе. Това е най-абсурдно самоубитият в последно време. Установете на кой е объркал схемите, та са го приключили посред бял ден. Всичките останали детайли и "неопровержими" доказателства, дето се появиха няколко дни след огледите, знаете къде да ги наврете.

2

Анонимен

преди 6 години

И тия некадърници протестират за заплати!!! Наглост!

1

Анонимен

преди 6 години

Пенсиониран военен - страшна работа. Като страда от толкова много болести на главата, кой знае какви ги е свършил. Първо прибрал пистолета да не го вземат наркомани, после почнал и от полицията да го крие. Мнооого съмнителна работа.