54

Мето

преди 6 години

Да уволнят всички милицайки, както направиха в Грузия и Украйна, да изчистят завинаги комунизма от полицията и да назначат нови хора с конкурси. Стига сме се излагали с тези мутри. Доколкото се разбра, май, че главният им секретар Младен Маринове бил бодигард на Мето Илиенски! Пълен резил!

53

Лапачи

преди 6 години

Милиционерите само искат да лапат - максимални пенсии, 20 заплати при пенсиониране, пенсионират се на 45-50 години. А повечето хора живеят с пенсии от 150-200 лева. Пенсионният фонд е на дефицит. И как да има прогрес в Мутро-Милиционеристан?

52

Анонимен

преди 6 години

Нашата полиция е номер едно. Няма други такива ливади по света. И все им били малко парите.

51

Сандокан

преди 6 години

Ей същият тоя на снимката ми сви цигарите и очилата от пейката докато аз пикаех на 10-ина метра до едно дърво отстрани. И не може да го хванеш бе! Уж го гледаш немощен пенсионер, ама тича и бяга за живота си с все сили.

50

Гробокопач

преди 6 години

Борисов, стига си ръчкал в тази жега, дивите селяни по РПУ-тата, назначени лично от теб, да съставят толкова нескопосани и смешни версии на разследването, за да приключат бързо случая и потулят твоята лична съпричастност към случая. Не прави жертви, другите, след като за жертва си нарочен, самият ти! Не излагай и селяните, станали шефове на РПУ-та, демонстрирайки с този случай, техният изключително нисък коефициент на интелигентност;)))

49

Анонимен

преди 6 години

Добре,че бай Симо не е извадил пищака и не ги е гръмнал.Като им е толкова акъла.Писмо намерили след няколко дни,пистолета-също.Егати полицията.Кой ги обучава тези хора и какво търсят на тази работа???

48

Анонимен

преди 6 години

Свободата на словото това прави! Ако не бяха започнали да обясняват как върви разследването нямаше толкова да се изложат. На базата на фактите всеки един пишещ тук схвана какво е станало, а те само се оправдават и оплитат. А който реши да скрие оръжие да гледа бай Симо да е наблизо, той колекционира такива под печката.

47

Анонимен

преди 6 години

дядката - хем бивш военен,хем настоящ охранител, хем чул изстрел,хем помислил,че е инфаркт.......................хем бил най-далече,хем пристигнал пръв...................хем веднъж "намерил" незаконен пистолет,хем сега втори път си намерил. много дълги филми му се въртят в главата.

46

Анонимен

преди 6 години

спор няма, показните мутренски времена свършиха.сега мутруите пак действат, но само някои от тях вдигат шум и са в медиите-предимно от югоизток.другите захитряха, научиха се да четат и да ползват гугъл.новинарските агенции обаче усещат спад в приходите, няма герои както тези преди, няма шум и гърмежи, затова медиите усилено ги търсят. Динко, Рижата, Перата и други подобни желаещи, има доста. Разликата е обаче, че това не са мутри, ми разни които искат да бъдат такива. С една дума-палячовци!

45

П.Петров

преди 6 години

"Проехтява изстрел. Хората наоколо чуват и се запътват към мястото. Виждат безжизненото тяло на мъжа.В първия момент си мислят, че е получил инфаркт." Мдаааа ... , а кучето гледаше виновно ..."Втория път ги съжалих и им казах къде съм го сложил".Как полицията търси улики при тези, които не се съжаляват да им ги дадат сами ?Малки им били заплатите ... може, ама и за толкова не заработват !

44

работник

преди 6 години

Правилно е казал за дължимите заплати. Тях кой ще ги погне и задължи хитрите работодатели да плащат за труда ни.

43

Веско

преди 6 години

Абе, истината е, че всеки гледа да се докопа до някое оръжие, щото знае, че никой няма да му помогне в реална ситуация. Всички престъпници са въоръжени, а нормалните работещи хора могат само да бъдат бити.

42

Анонимен

преди 6 години

ай оставете дядката на мира бе,той ли ви е най големия престъпник в страната ?що на разследвате наркобароните или да се хванете с някое от убийствата на прехода,а ни занимавате с този театър?!

41

Анонимен

преди 6 години

МЗ предупреждава ! Продължителното носене на зелени чорапи е опасно за психическото здраве !

40

Пешко

преди 6 години

Версията, дето кучето е извършило деянието, скрило е пистолета и после се е завързало за дървото, ми се струва най-правдоподобна. С тоя дядо случаят се заплете

39

Фатмакоф

преди 6 години

Добра снимка, но с фотошопа да му бяхте сложели едно бирено коремче щеше да изостри коментарите.

38

Милю

преди 6 години

Тп, по-тп, най-тп, МИЛИЦИОНЕР!

37

Милю Джандарина

преди 6 години

***, по-***, най-***, МИЛИЦИОНЕР!

36

Анонимен

преди 6 години

Интересно как този някой неизвестен в парка е налял на кучето вода от някоя чешма,бутилка,че и в каква паничка,купа или си е измил ръцете от нагара и поръсил кучето дето му нямало вяра,а то стояло вързано до края на обиска и проверки понеж му неповярвали,че може да се справи само със случая,че и не го взели да търси по следите и пистолета-оръдието на престъплението на местопрестъплението като то видяло всичко от началото кой как дошъл и си отишъл и ги помирисало даже.

35

ЗЕМЕДЕЛЕЦ

преди 6 години

едни ги сърбят ръцете за работа, други си чешат езиците по цял ден с приказки. Но тоя търси нещо да намаше и с седене.