6

Анонимен

преди 6 години

Абе да не стигаш да ги викаш. Аз си счупих един кокал около глезена, отидох сам по нощите и нямаха ни гипс ни тез самовтвърдяващи бинтове, ни нищо. Временно го гипсираха със гипс за строителни дейности и добре че има частни кабинети където си платих всичко и човека ми спаси крачето от операции, планки, мланки и пр. Като се води безплатно е като сега-ходят насам натам, а няма пари за марля и йод.Ако фалшивия викач си плати, да видим дали пак ще се обажда?

5

Анонимен

преди 6 години

До 2Софиянци ходим в Гърция щото е по-близо и 100 пъти по яко. Там сте с братушките и Остап Мая *** :)

4

София

преди 6 години

До 2: Селски тарикат.

3

Анонимен

преди 6 години

укултивирал си се пък ти много, плугар ... До 65

2

65

преди 6 години

До 2_ами софиянци ще са виновни.То вече няма несофиянци,щото всички селяни дойдоха при нас дс се култивират .Приятен ден!

1

Анонимен

преди 6 години

Да извикаш линейка без причина е престъпно, но защо екипите изобщо отиват на такива повиквания? Преди 15на години се карах с бърза помощ след като се прибирахме от дискотека и имаше лежащ човек на средата на пътя. Бил съм пиян и нямало да дойдат, да съм направил аз оглед и вземел мерки. Мъжът беше на 200 метра от оградата на болничния ареал където е спешния център в Шумен.Поне 3 пъти ми затвориха. Обадих се на полицията и полицайте с бесен тон извикаха линейка.