8

Осман Карадайь

преди 6 години

То доверието за нашите патрЕоти идва в душата на Бьлгарина когато някой натрие носа на някой ром или се сьборят няколко ромски кьщи! И туй ако не е расистка дьржава здраве му кажи!

7

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Българинът хем песимист, хем се надява... цени да замръзнат, работа да има......и Боцко да си е на мястото,т.е. ПОЖАРНИКАР!

6

Анонимен

преди 6 години

Българинът хем песимист, хем се надява............хем хипер-***.

5

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

МАЛКА КОРЕКЦИЯ НА ПРЕДНИЯ КОМЕНТАР -ТОЕСТ СИНОВЕТЕ ,ДЪЩЕРИТЕ И ВНУЦИТЕ НАКОМУНИСТИТЕ НЕ ИЗКУПИХА ЗАВОДИТЕ И ХОТЕЛИТЕ ,А ГИ ВЗЕХА НА БЕЗЦЕНИЦА !

4

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

АЗ ПЪК ОЩЕ ОТ ПРЕДИ 20 Г. БЯХ ПЕСИМИСТ И ЗНАЕХ ,ЧЕ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ПОДОБРИ ЩОМ СИНОВЕТЕ ,ДЪЩЕРИТЕ И ВНУЦИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ИЗКУПИХА ЗАВОДИТЕ ,ХОТЕЛИТЕ И ВСИЧКО КОЕТО НОСИ ДОХОДИ ! ЗАТОВА СЪМ В ГЕРМАНИЯ И НЯМА ДА СЕ ВЪРНА !

3

Рали

преди 6 години

Ама то останаха ли работещи българи в България? Тъжно е положението

2

Анонимен

преди 6 години

Какво да очакваме от тикви, в България останаха само тиквоподобни и заклети ***. Няма живот вече. След поредица от глупости на върховната тиква по телевизията очаквам опгимизма да стигне поне 90%.

1

Анонимен

преди 6 години

Българите сме богобоязливи люде и управляващите трябва да уважават това, дори сме много "лесни" за управление стига властимащите да знаят какво правят.