28

МАНЧО

преди 6 години

До АнонименСрещнали се на полянка пра българин и славянка. Тури вади,вади тури народили чокундури. Мързеливи и крадливи,но най вече завистливи!!!!! СЯ КО ШЪ ПРАЙМ?

27

МУНЧО

преди 6 години

Аз давам 50 и пак не искат! Това значи ли че народа е гладен и търси работа??????

26

МУНЧО

преди 6 години

Какво доверие в парламент управляван от Тик-ва? Какво доверие към правителство бягащо от реформи и симулиращо напрегната работа с обиколки по слънчеви обекти? Какво доверие към непрекъснато лъжещите управляващи? А това за работа и ниски цени мързеливия българин да не говори. Българина просто не иска да работи.Аз от 3 месеца търся млад и енергичен човек за монтаж на една врата "хармоника" закупена за тоалетна.Никой не иска и да чуе. Цената на монтажа по документи на строителни фирми е 20 лева.

25

Анонимен

преди 6 години

Стъкмистиката винаги води до грешни изводи. Едва сега ли го разбрахте?

24

ПРОСТАКЪТ БОЙКО

преди 6 години

Простия човек е жив дявол!!!!

23

робски манталитет

преди 6 години

До така е !На това се крепи нацията ниѝко ти е зле-всички ти помагат, но ако си по-добре - всички до един те унищожават!

22

така е !

преди 6 години

До АнонименБългаринът.-злобен-заядли-завистлив

21

Верен читател

преди 6 години

Като прегледах част от коментарите, оставам с впечатление, че една част от българите са си откровени българофоби, да не кажа по-тежка дума. На какво се дължи този техен начин на мислене и поведение, само те си знаят. Само ще ги уверя, че за тяхно съжаление България ще я има още стотици, хиляди и милиони години, докато свят светува, въпреки своето незавидно положение в последните 28 години. Всичко тече, всичко се променя и да, винаги има надежда!

20

Анонимен

преди 6 години

Българофобите пак са вилняли във форума. Може да не сме по-добри от другите народи, но във всеки случай не сме по-лоши от тях.

19

Анонимен

преди 6 години

Българинът е пълно разхищение на органичена материал, от което дори тор за дива ливада не става! Нооооо ... претенциите му са безкрайни ...

18

Анонимен

преди 6 години

Българина в три думи:ЗлобенЗавистливПростtaka e

17

Кирето

преди 6 години

До 16ЗЗП...

16

до кирето

преди 6 години

*** в Америка бе пич...там дават много и на всичи. Ще ти сипят и на теб

15

Кирето

преди 6 години

Българина в три думи:ЗлобенЗавистливПростНа кратко ЗЗП.

14

Анонимен

преди 6 години

До ПРАВЕДЕНАз съм българин и определено не съм мързелив, работя почти денонощно, а парите все е стигат, вишист съм, работя си по специалността, не искам да съм шеф, искам да се плаща адекватно за труда ми! Предполагам, че за такива като мен говориш, но нямаш представа колко много работят българите за жълти стотинки!

13

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно нищо не става от българина и затова ще си отиде като магаре без история от този свят. До 50 години няма да има повече България. Българите сами ще се затрием от завист, крадливост, злоба и простотия. Българинът много *** и завистлив човек.

12

стефчо

преди 6 години

все още има работещи роби за 500 лв,но след няколко години и те ще изчезнат от пазара на труда от старост,и тогава ще стане весело в ***

11

ПРАВЕДЕН

преди 6 години

Българинът е мързелив, злобен, зъл и проклет и много завистлив! Голяма 4аст от българите в българия искат да са само директори, да клатят *** по цял ден и да вземат едни яки кинти...то и за това 90-95% от мениджърите и на4алниците за нищо не стават, но са големи босове, голямо го раздават, само 4е някой друг да свърши работата и ако може за без пари, а пък бонуса да го гушнат те...и те така, такива ми ти работи, тинтири минтири драги ми смехурковци.

10

Анонимен

преди 6 години

как няма да има измислено увеличение на цените - нали трябва да се "подпомагат" лихварите. всичко в крайна сметка се върти и прави за тях - цялата световна икономика.сега искат вече чирачета да взимат и от училищната скамейка - ефтин труд и едновременно "дуално" обучение - да свикват с робията от малки! "живей за да работиш!" и "все по-бързо и по-бързо" - днешните девизи, само че не е в това "мисията" на човека на земята. света върви към самоунищожение, плод на собствената му лакомия!

9

Анонимен

преди 6 години

Първо: Българинът не е песимист, а реалист.Второ: "Халед, сине на Хама... Винаги има надежда" Властелинът на пръстените: Двете кули.