10

Ла ла лайкучка.

преди 6 години

Точно анонимните сигнали биха разкрили истини. Защо тогава се обръща внимание на анонимните сигнали за поставена бомба. Анонимките да се накажат, ама къде е полицията и желанието? Закона е мижи да те лъжа. Българска работа, Ха ха.

9

1

преди 6 години

а премиери,и председатели на партии,няма да се проверяват

8

анонимен

преди 6 години

Това е най - важното -ДА НЕ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА АНОНИМНИ СИГНАЛИ! Няма нужда въобще да се обсъжда проекта !!! Господа управляващи , не си ли давате сметка , че човека като си каже името , веднага някой ще го издаде и той, заедно със семейството си ще стане мишена на безскрупулни типове!!!!Нека сигнала да е анонимен , пък вие лесно ще проверите истина ли е или не!Или може би нарочно го правите така, за да ги е страх хората да подават сигнали?!?!

7

Никъде по света

преди 6 години

анонимката не се приема като доказателство.Но в нормалните държави съответните институции, до които е изпратен анонимен сигнал (писмен, телефонен, снимков) преценяват дали да бъде извършена проверка. Защото онзи, който ги е информирал анонимно, може да има една много сериозна причина - СТРАХ да не стане обект на отмъщение от страна на онзи, за чието престъпление е подал сигнал.Нашите умници какво целят? Хората да си мълчат от страх и да отчитаме, че няма корупция,щом не са постъпили сигнали!

6

Анонимен

преди 6 години

те до сега като бяха анонимни все едно нещо работеше, още няколко човека на хранилка?

5

Анонимен

преди 6 години

Това се прави единствено за да бъдат излъгани чиновниците в Брюксел които пък се правят че вярват за да не спират едни пари за българските олигарси.Това е, резултат никакъв.

4

Анонимен

преди 6 години

Политическите назначения не се проверяват случайно. Ако не си крадец няма кой да те назначи нито за главен лекар нито за архитект и така нататък.

3

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха това нещо никога няма да заработи ефективно. Нали никой не вярва че Бойко иска в България да се води война с корупцията !Защото той трябва да бъде първия и клиент и да влезе в затвора .Това ще поредната комисия която няма да върши нищо и народа ще им плаща тлъсти заплати.

2

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да смее за сигнал, защото ще бъде осъден за клевета и глобен солидно. МВР и съда осъдиха много хора които се осмелиха против ГЕРБ и ДПС и даже Сидеров вече е зомбиран от ГЕРБ че ако не си мълчи го чака затвор.

1

Анонимен

преди 6 години

Не се говори нищо за депутати и политици....Не е чудно ,щото тази структура я правят от структури дето до сега пак нищс не правиха! Жална им майка на опозицията!