88

Анонимен

преди 6 години

Паднал лесно се рита, особено за сеира и през Нета, но къде е гаранцията, че утре повечето от нас няма да се окажат в подобно положение?Масовият българин разчита на едната заплата и ако я изгуби, пътят до всякакви недообмислени и крайни решения не е дълъг, особено когато с времето нещата се закучат и не тръгнат по план.Тогава от позицията на какви го играем съдници?

87

до 92

преди 6 години

Е как да няма значение кои колко пари изкарва.Мислиш ,че е личен проблем.Не е ако вадиш много ти даваш работа на повече хора ,даже само като консумираш.Храниш и държавата ,чрез данъци и такси.Нали знаеш какво би било ако всеки имаше доход от 3000лв и как икономиката ни щеше да процъфтява.Те за това и в България браншовете дето вървят са тези от първа необходимост.Иначе съм съгласен с всичко останало дето си написал.

86

Иванов

преди 6 години

До до Иванов99За неудачника винаги някой друг му е виновен в това число и държавата.

85

venix

преди 6 години

Може и да сипвате омраза, но през комунизма нямаше такива неща. Все тая... кой се оправил, оправил... Другите кучета ги яли! Напълно заслужаваме съдбата си, изгубили всякакви добродетели и съвест!...

84

до Иванов

преди 6 години

Милиони българи си направиха добър живота в чужбина, а тук не можаха, така че да - държавата ни е скапана.

83

Анонимен

преди 6 години

Те и в Африка гледат по 5-10 без никакви пари, резултатът е виден.

82

Анонимен

преди 6 години

лъже като .... ама и журналята като почнат с техните сапунени историии...............първата година майчинството е 90 % от заплатата, а това че са я уволнили няколко дни преди излизане няма никакво значение, щото тия пари не са за сметка на работодателя, па проверявайте ги тия неща преди да пишете "трогателни" статии

81

до иванов

преди 6 години

за мен съм внесъл сигурно ,колкото ти си изработил.но принципът за мен си остава,поне така е в нормална европа.

80

Иванов

преди 6 години

До Анонимен91Животът е такъв какъвто си го направиш. Не е виновна държавата.

79

Анонимен

преди 6 години

Животът в България е скапан и много хора са в подобно на нейното положение.

78

Анонимен

преди 6 години

даа зимата дойде с кожено палто и джип ,два реда злато,да си взрме помощите.полагат се ...взема.има нещо сбъркано в зелника.

77

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Разберете пари за българина няма защо е криза ,а пък и депутатите са в заслужена едно месечна ваканция,няма да се занимават с ваше глупости.Беден и неук лесно се управлява.

76

Анонимен

преди 6 години

абе журналята като пишете тия сълзливи статии, що първо не проверихте колко е майчинството, смешници

75

Иванов

преди 6 години

До до ивановНе може да чакате на готово от държавата.

74

до 80

преди 6 години

Ние в момента сме болен здрав носи.Храним "социално слаби" сводници на международно ниво.Групи от престъпни родови организации със занаяти донасящи им милиони.Чудя се онези телефоните измамници какви се водят и колко пари са взели от социалните.

73

до иванов

преди 6 години

ако е така ,всеки сам за себе си,за какво ни е държава?и за какво плащаме данъци?всеки плаща ,и в нужда трябва да разчита на помощ.жената е рсботила до последно.

72

Анонимен

преди 6 години

Уволниха ме 5 дни преди да дойде 45-я ден, в който трябва да изляза в майчинство"__________________И какво от това, то пак си излизаш по майчинство, майчинството отдавна не се изплаща чрез работодателя, въпреки че много се съмнявам въобще да си работила каквото и да е

71

Аман от паразити!

преди 6 години

Единственото решение за справяне с ромския въпрос е образованието. Паричните стимули и помощите за бройка отрочета само вредят и влошават положението.

70

до 75

преди 6 години

Абре с 400лв какви ценности да имаш?Да изкараш месеца или да пестиш за да работиш за някого.Човек може да е човек само ако не се страхува за това дали ще изкара чисто финансово месеца-годината.Хората от средната класа станаха дриплъовци и повечето емигрираха за да живеят човешки."Бизнеса" живее като ,че утре светът свършва,е с това мислене не може да се подобри нищо.

69

Неа

преди 6 години

Уволнението и е неправомерно така или иначе ....