23

Анонимен

преди 6 години

Още един МНООООГО ИЗОЛИРАН случай на клет бежанец ( не се знае от какво, или откъде е бягал..) травмиран от късите поли, потниците, и полупрозрачните клинове на наглите немкини! Още един случай на "исляма няма връзка с исляма" , още 1 пресен гроб на олтара на *** ценности на Мурксул, и Макарон. Днес изпращахме роднина на гарата във Франкфурт....хиджабите..и фе соносачите са повече от немците...Европа наистина само след 10-15 години ще е алахонагъзена!

22

дедо Ташунко

преди 6 години

За кратко в немските новини днес сутринта се появи сдържано съобщение по този варварски акт.. За половин час се явиха 500 гневни коментара и съобщението изчезна. Това бил гражданин на Саудитска Арабия без документи и затова нямало как да го изгонят, беше ***.отско.то обяснение. Хора, бедна ви е фантазията как медиите тук манипулират германците. Българските медии пасти да ядат.

21

следователно:

преди 6 години

ако НЯМАТ ДОКУМЕНТИ( ЗНАЯТ че трябва да УДОСТОВЕРЯТ откъде са!) ВЕДНАГА от границата( кораб, кола, автобус-ОБРАТНО! Като няма документ- сигурно е член на ИД! Да бъдат предупредени в съотв. страни:ВСЕКИ БЕЗ ДОКУМЕНТ се подвежда като воин от ИД! Да си носят док.! И ПАК могат да бъдат върнати. От ОАЕ? Какво прави в Европа?

20

Обективен

преди 6 години

Хахахах, германците почнаха да се събуждат май, не са чакали полицията, а са го почнали с подръчни средства и са го успокоили с метален прът. Днеска с хладно оръжие, утре с огнестрелно, а вдругиден някой може да разгледа комина на крематориума отвътре :)

19

не съгласен

преди 6 години

Меркел в по голямо бедствие от Хитлер.

18

Аятолах Тиквоний

преди 6 години

След Хитлер, второто най-голямо бедствие за Европа и Германия се нарича Меркел.

17

Анонимен

преди 6 години

Бъзикнах тук 1 колега италианец, че в Италия влизат всекакви ***.А той вика - ааа, те искат в Дойчлан...

16

Анонимен

преди 6 години

Ако беше плефнелиеф щеше да му дръпне една реч за европейските ценностиза щастието да живее в демократична Европа и тоталитарна Русияи той да хвърли ножа и разплакан да се предадеама нямат късмет плефнеф да е бил там

15

Веса стюардеса

преди 6 години

Европееца е биологическа единица със затихващи функции и като такова ще изчезне като Т Рекс. Иде ред на харабските лъвчета. За съжаление.

14

Анонимен

преди 6 години

Тотално неглижиране на турско-соросоидалната сбирщина от ***... Направиха ги сами да си говорят.

13

ГАДОРЯН

преди 6 години

Хич не ги жаля западняците, най малкото пък швабите. След време ще изчезнат като хилядите племена в миналото. Голям праз. В прородата няма нищо случайно. Нищо не се появява и изчезва просто ей така. Така че много им здраве. Нека си развъждат родени убийци.

12

Анонимен

преди 6 години

Какво единомислие между управителката от ГДР и оправяните отзад германистанци, драги зрители... Никой ли не вижда и не смее публично да заяви, че тези брадатите бяха грешка? Колят и убиват, а комсомолката се прави на глуха и сляпа... Позор за цяла Европа, тотален позор...

11

Анонимен

преди 6 години

Арабите правят немците на луди калинки.Колко ли терористи без документи хрантутнят в лагерите заспалите германци

10

Анонимен

преди 6 години

Такива с нередовни документи за самоличност да се товарят на самолет.Полет над Атлантика и да се пускат без парашут.

9

шматка

преди 6 години

Нямал документи но знаят имената и възраста.Истината е че си нямат и хал-хабер кой е този

8

ХХХ

преди 6 години

Ето на такива Германия и ЕС дават убежища ! И ще чакаме добро и благодарности от тях ? Меркел ...меркел ....въжето ти е малко !

7

Анонимен

преди 6 години

mersi za tezi gosti MERKELIZE

6

WNIMANIE

преди 6 години

Терориста е Палестинец роден в Саудитска Арабия .Българка е задържана в Турция че е родена в Ирак и е Кюрд ???Къде отива вече Тероризма и Европа .?

5

чъки

преди 6 години

А ревящите русофилчета дето са напълнили гащити от страх че лошия арабин щял да ги завладее и чакат руснака да дойде да ги спаси да мълчат.Щото в България от много години вършеят и колят едни други араби,но голямия силен русофил стои и мълчи,и един път не е взел сопата.

4

Българка

преди 6 години

Закон- Хора без документи не се допускат на територията на ЕС.Какво има да се умува и дърдори.