54

ognyanz

преди 6 години

Ако Главчев беше сигурен, че парламентът може да изкара пълен мандат, нямаше изобщо да прави подобни предсказания.

53

До M-r STAR BUCKS!

преди 6 години

Абе,може и да си стар бук,но се чудя от старост ли си оглупял или си такъв по рождение.

52

876

преди 6 години

Те излъгаха и миньорите от Марица Изток. От там какво ги чака.Зимата без ток и проблеми с хората.

51

Shopp

преди 6 години

Може и да излезе прав.Путин вече нема пари да плаща за размирици и самозапалвания.Пък и такива идьоти като Пламен Горанов малко останаха.

50

133

преди 6 години

Къде беше отговорноста на дУпедатите през 2013 г., когато стояха в кулоарите на парламента, или тя важи само когато герб са на власт.

49

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ХОРА С ФАМИЛИЯ ГЛАВЧЕВ СА НАЗНАЧЕНИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ М МИНИСТЕРСТВА И ПОСОЛСТВА?

48

сминдух енд чесън

преди 6 години

Електоратът не иска общи приказки ,а финикииски подаръци.Така ,че дърпайте поредния заем ,както сте свикнали , в тази страна пари не се създават ,а само се харчат

47

123

преди 6 години

Този парламент и това правителство се компрометираха само за три месеца. За това ни трябват не избори, а социална революция. Евентуално гражданска война. Само така ще се оправим.

46

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Пълен мандат на Борисов -3 ,с опция за още четири години.

45

Анонимен

преди 6 години

Смешки! Все по-трудно става за ни убедят, че всичко е цветя и рози. А и минаха години и оправданията за Станишев и Орешарски не вървят. Цецо вчера пак се упражняваше с тях, но върхът беше, че подари лилавия електорат на БСП. Има си статистика - Ваши са, Цецо, ваши са!

44

Анонимен

преди 6 години

Надявай се ! Преядохте мнооого ! Ще се пръснете,докато народа гладува вие разтягате локуми ,крадете и се правите че не вждате обруленият и гладен народец ! Дано се пръснете от лакомията си ! Надяваме се на господ ...той си знае работата...удря там където най боли !

43

БОСТАНджиев банкянск

преди 6 години

Какъв пълен мандат бълнуваш бе, Кратунчев, пардон - Главчев? Не виждаш ли колко много ви мразят хората бе, мерзавецо корумпиран и долен, полуграмотен ***! та вие и до октомври няма да се задържите бе, ГЕРБаджийска мутро! Защото ще ви изметем още щом се върнете от "ваканцуването"

42

Анонимен

преди 6 години

Не само пълен мандат за този парламент, а поне още три пълни мандата пажелаваме на Генерал Борисов и неговото смело правителство.Успех!

41

ОНЗИ

преди 6 години

Абе КРАТУНО ГЕРБЕРСКА ти в България ли живееш? Вйпрос на месец и народа ще ви разчекне - почваме от ТИКВАТА, ТИ ще бъдеш ВТОРИЯ .... Що за НАГЛЕЦИ !? Срамувам се да се нарека българин....

40

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Да не дава Господ!!! Амин...

39

Спартак

преди 6 години

Тоя селлтак притежава интелектуална и одухотворена физиономия като Газдов или Гогов - убийците от Белене и Скравена. И е председател на НС. Сметай какви хора са вечно абонирани за властта в България.

38

Анонимен

преди 6 години

браво, като лапате повечко суджуци и грабите хората може и 2 мандата! Напред другари гербери

37

Суджук

преди 6 години

Ако не обичате да четете или нямате време гледайте филмите "Живoтинcкa Ферма" и "1981" по Оруел. В животинска ферма всички живoтни са равни но прасетата са по равни. Главното прасе яде и пие и експлоатира останалите.

36

Анонимен

преди 6 години

Българите ги управляват Тикви и Главанаци (оппс, Главчевци).Жалка картинка.Срамота е да си българин.

35

Shark

преди 6 години

Може и да може, ама вероятно няма да може.