23

Султан Ердоган

преди 6 години

Така ще я плющя в задния двор тази Могерини че ще и държи влага до 2023 година.

22

Анонимен

преди 6 години

До Турчина""Активистът" се казва Стефан Шойбле..."Аркадаш, не позна баш. Да беше написал барем "Штефан Шойбле" - да фане дикиш....

21

ЕРДОГАН 1

преди 6 години

До Анонимен1СУЛТАНА МОЖЕ И ДА НЕ ВИДИ ЕС НО ЕС ЩЕ ВИДИ 4 МИЛИОНА АРАБЕЛИ,КОИТО САМО ЧАКАТ ТУРЦИЯ ДА ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ СИ !!!

20

ЕКСПЕРТ

преди 6 години

До МанолскиТези анадолци имат 2,8 трилиона долара БВП !!!а ТИ КАКВО ИМАШ ОСВЕН МИРИЗЛИВ *** !!!

19

Стефанов

преди 6 години

До али Валутният борд ограничава възможностите за изкуствена инфлация. Никой не ни дава нещо, борда са правила, които са приети от държавата и стриктно се спазват. Но това довежда и до ограничаване на вмешателството на държавното управление в икономическите процеси. При такива управленци като нашите бордът е за предпочитане (напр. ограничава механизмите за кражби). Но всеки си гони интереса.

18

Анонимен

преди 6 години

26 ама така си врътват ключа и на собственото си кранче . ЕС ще се справи , но Русия я чака нова ВОСР като 1917

17

Перо Келеша

преди 6 години

Русия даже няма нужда да използва оръжие срещу запада. Достатъчно е да врътне кранчето за газта и ЕС си заминава

16

Перо Келеша

преди 6 години

Обожавам студеното и категорично лице на Федерика Могерини. Не е от най- хубавите жени, но много ме привлича.

15

Анонимен

преди 6 години

"Накъде върви държава в която теорията на Дарвин за еволюцията е премахната от задължителната учебна програма, но за сметка на това зам. министъл на образованието твърди ,че възпитанието на децата в джихад е по важно от всичко друго......"Дарвин не се махна от програмата...Проссто вече не се учи като отделен урок, а като подзлагавие...Пример...(Урок) РАЗЛИЧНИ ТЕОРИИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА СВЕТА1. Теория на Дарвин....2. .....

14

Манолски

преди 6 години

Без да съм политик висша класа отдавна ми е ясно, че Турция не става за ЕС, за какво се похарчиха сума пари за командировки, представителни, кандърми и празни приказки ? Оставете анадолците да си живеят според техните порядки и им тръшнете врата веднъж завинаги, стига демагогия !

13

Турчина

преди 6 години

"Активистът" се казва Стефан Шойбле който си е признал че работо за немското разузнаване и е експерт по криптография. Приложението е elephant разработено за комуникация с немското консулство в Истанбул.

12

Анонимен

преди 6 години

активист на "Амнести интернешънъл", който имал на телефона си апликация, чрез която си общували гюленистите___________________________________________Коя е тая апликация: Вайбър, Скайп???

11

Стефанов

преди 6 години

До али Много ги разбираш, колега. Защо гледаш само "сухата" пара, която даваме/получаваме? По-сложни са нещата, но трябва да направиш консултация с икономисти :-))). А относно валутния борд си безкрайно далеч от истината - плюсовете и минусите от приложението на различни видове валутен борд нямат нищо общо с твоите представи. А за противоракетната сделка - направо не ми се започва, няма да стигне деня да ти обеснявам.

10

до али

преди 6 години

А ако не си във валутен борд банките ще се натискат да ти дават пари без лихва, даже те ще ти плащат лихва за това, че ти дават пари :).

9

Анонимен

преди 6 години

След два месеца приключва сделката между ЕС и Турция за бежанците, Турция спази уговорката и не пусна бежанци но ЕС не изпълни обещанието си за отпадане на визите за турците,затова след два месеца Европа я чака катастрофа

8

Журналист

преди 6 години

До Анонимен 2Това, че някой има някаква апликация на телефона си не го отъждествява с нея. И аз имам за прогнозата за времето, но това не ме прави метеоролог.

7

Факт

преди 6 години

До АнонименВалутния борд държи курса на лева стабилен заради дисциплината,която налага,а не заради самия факт,че е обявен.Принципът му е да се харчи толкова,колкото се изкарва.Това пречи на гъвкавостта и малко забавя развитието,но за нашите условия плюсовете са много повече от минусите.

6

Факт

преди 6 години

На Европа Турция въобще не и трябва!Спокойно може да я държи на дистанция,като се поддържат само икономически отношения.Целият проблем идва от това,че САЩ искат да държат Турция за съюзник,но цената да я плаща някой друг-в случая ЕС.Всъщност това важи и за много други държави,но Турция е най-важната.Дето се вика-С чужда пита помен правят.....

5

ЖАЛКИ ДИВАЦИ

преди 6 години

УЖ НЕ ИСКАХА ВЕЧЕ ДА СТАВАТ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС ПОНЕЖЕ ЕС БИЛ "РАЗПАДАЩ СЕ СЪЮЗ С НЕДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ " ,ПЪК АНКАРА ИСКА ДА СЕ ОТВОРЯТ 2 НОВИ ПРЕГОВОРНИ ГЛАВИ ?! ПРЕДИ ДА ОТВОРЯТ ПРЕГОВОРНИТЕ ГЛАВИ ХУБАВО ЩЕ Е ДА ПРОМЕНЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ КУХИ ГЛАВИ ! ТОЙ *** НЕ НАПРАЗНО Е НАМРАЗИЛ СОБСТВЕНИЯ СИ ТУРСКИ ЕТНОС ,ПОНЕЖЕ Е ОСЪЗНАЛ ,ЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ ПРИ ТЕЗИ ДИВАЦИ ! ЕВАЛЛА НА *** !

4

True

преди 6 години

1 lev=2.5 turski liri.No comment!