39

Юруш на елените!

преди 6 години

Дори гл.прокурор съжали, че една подкова и една мръвка не са достигнали до лидера, неговата щерка и малкия Бойко. Само че не поиска Цацаров да пресметне за 4 т. суджук колко елени са отишли зян - десетки, а може и стотина. Кой шеф и на кое ловно стопанство и колко ловни надзиратели са си затваряли очите! Цялата партия ,че и цялото НС се размириса на суджук! Ама няма да има временна комисия за разследване на този скандал...

38

Операция СУДЖУК

преди 6 години

"През годините не съм имал оплаквания срещу Ж.Мартинов", каза Цв.Цв. Цецо, тези суджуци са поризвеждани цели 4 години. Н еможе и теб да не са те почерпили със суджук, винце и еленски деликатес. Иначе Б.Б. нямаше да побеснее, че М. цели 4 т. е изписал на гърба на лидера и неговото внуче, а дори и една подкова и мръвка не са достигнали до него. Наказанието беше безкомпромисно.

37

Анонимен

преди 6 години

днес ще си хапна суджук :)

36

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли? Суджука и филето са за мероприятието на Бузлуджа.Герб станаха спонсор на БСП. Едно време им казвахме ятаци!

35

сминдух енд чесън

преди 6 години

След суджука възникна спешна нужда от поне два тира тоалетна хартия,не е зле да се появи мераклия доставчик ,иначе лошо.

34

Анонимен

преди 6 години

Вижте му прическата! Тоз коч не подхожда дори за Герб.Там са по друга главеста конструкция! Образците са Тиквун, Цецун, Главока на трибуната и най вече един още по голям главок, адаш на Главока. А този тук по прилича да е НФСБ!

33

Анонимен

преди 6 години

ГАНЬОВЩИНАТА КРАЙ НЯМА !А ИНАЧЕ РОМИТЕ НИ СА ВИНОВНИ ,САМО ТЕ КРАДЯЛИ ,САМО ТЕ ИЗНУДВАЛИ ,САМО ТЕ БИЕЛИ ,САМО ТЕ ИЗНАСИЛВАЛИ ,САМО ТЕ УБИВАЛИ !

32

Анонимен

преди 6 години

А кой изяде кашкавала на царство България?

31

карина

преди 6 години

До niki2aхахахах, да ти кажа може и грешката да е вярна - може и в Пловдив да има суджуци...

30

Анонимен

преди 6 години

Какво могат да правят прости хора на власт? - Простотии! Кара Феиз Даалията пристига в Урум Еникьой и населението трябва да осигури 500 печени агнета, 100 телета на пържоли, керацуда, ракия и 200 моми и невести! Да шетат!

29

niki2a

преди 6 години

"Смяната на ръководството на ГЕРБ в Пловдив бе поискана от лидера Бойко Борисов часове след скандала." - Не беше ли от Добрич, бай Суджи!?

28

криста

преди 6 години

хайде сега разплетете кошницата и вижте и други суджуци къде има...

27

Анонимен

преди 6 години

Пеза.

26

Либералист

преди 6 години

а седераските Нинова и Йотова кога ще напуснат постовете - нали са предатели на левите идеи - превърнаха ги в бизнес!

25

Анонимен

преди 6 години

Герберастите се ос.раа на метеното! Цялата партия се състои от такива. Погледнете ги само какви уби.таци са в парламата! То бива селяния ама тия задминаха и главатара си! Виждали ли сте овчар облечен в костюм? Е ако не сте виждали погледнете в парламата и ще го видите! Оня главока дето сега се прави на председател на парламата е типичен пример за овчар. Само да нахлупи каскета да навие навуща да наметне ямурлука и да хване гегата и си става типичен овчарин! Овчари гласуват за овчари!

24

***

преди 6 години

Тя и кака Ви кУрнелка може да поеме спокойно някой и друг суджук, щото и в БСП доста поогладняха, щом преди година или две, даже отарашиха партийната си каса, и се оказа че липсва някаква сума пари, събрана от членския внос на партийните другари .... !!!

23

Мотика

преди 6 години

А осъдени ще има ли ?

22

маке

преди 6 години

бизнесмените кат тоя искат 314 лв мин заплата

21

До 19

преди 6 години

"ГЕРБ чистил негодниците". Ми тя трябва да се закрие тази партия, тя е изградена от негодници. Във всички градове е подобно , навсякъде има страх. В учрежденията да си запазят работното място, а в бизнеса да си запазят бизнеса. Жалко , че хората имат къса памет. нали не сме забравили откъде произхождат лидерите и!. Просто народа не е народ, а ***.

20

Анонимен

преди 6 години

"" Цветан Цветанов обяви смяната на ръководството на ГЕРБ в Добрич ""..................аз питам - Цветанов не знаеше ли за въпросния евтин, селски разбойник ... тя трябваше прокуратурата да се намесва ?Не е ли именно Цветанов, който подбира най-големите *** да представляват Герб по места ?