59

Анонимен

преди 6 години

Ех герби, дайте малко суджик и на нас гладните. Немой са скрънзавите.

58

:)

преди 6 години

Типичният ГЕРБЕРАСТ - нагъл, глупав, крадлив и некадърен. За този сте гласували, драги герберчета. Жал ми е за вас.

57

До Арнаудова

преди 6 години

а случайно да става въпрос за Антон Проданов, Харитов, Пламен Николов, Николай Николов, Детелина Николова, Радушев-Рокера, ,а?

56

Анонимен

преди 6 години

Този спечели изборите на ГЕРБ.На глас по едно "петало" суджук / около 160-200 грама/прави грубо двадесет хиляди гласа за ГЕРБ-така се купуват избори!Така, че няма защо суджука да ял лично Тиквата.Той сега *** милиарди , а народа му ближе суджука.Просто много *** народ и нахранени Джурналисти.

55

Четящ

преди 6 години

Верче, Верче -чети преди да публикуваш........"Смяната на ръководството на ГЕРБ в Пловдив бе поискана от лидера Бойко Борисов часове след скандала"

54

Край

преди 6 години

Добре де. Не ми стана ясно кой е изял толко суджук. На събрания на Герб ли са го яли - на друг давали ли са.

53

Избирател

преди 6 години

Чакай сега...как така напуска парламента?Борисов казал и напуска!...ами нали народа го е избрал за депутат, а не Баце !?

52

БАБА КУНА

преди 6 години

ПАРТИЯТА НА СУДЖУКА ГЕРБ ИМА НОВА ВЪЗВИШЕНА ФОЛОСОФИЯ, КОЯТО ГЛАСИ, ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ПО-ПРЪЦ-КВАШ ОТ СУДЖУК ОТКОЛКОТО ОТ БОБ !!!

51

Анонимен

преди 6 години

"Арестуваха шефка в НФСБ за трафик на бежанци"Оня който най-много врещи срещу бежанците (Вуери Симонов) ги КОНТРАБАНДИРАЛ.Тая пък да видиш ква е!!!

50

Анонимен

преди 6 години

а некви присъди ?или шоуто беше за 3 дни

49

и ББ целия в бяло

преди 6 години

Втурна се прокуратурата да доказва, че ББ не е взел суджуците, вместо да разследва кой, как и къде ги е продал за види как парите са стигнали до ГЕРБ или до едноличния собственик на Партията ББ.Цацаратурата отново е адвокат и бранител на ББ и на ГЕРБ, а не търсеща престъпленията.Така е, Цацаров помни кой го е назначил и знае кой го храни

48

На сянка

преди 6 години

"Смяната на ръководството на ГЕРБ в Пловдив бе поискана от лидера Бойко Борисов часове след скандала."...алоууу,слънчасалите,е па земете се малко в ръце ! Нерде Ямбол...нерде Стабул....

47

Анонимен

преди 6 години

А Боко суджука кога?

46

Анонимен

преди 6 години

Еми, сега без депутатска заплата, какво ще прави? Много тъжно.

45

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

Боко не приема суджуци, отчисленията се правят само в пари.Боршош как си знае урока.

44

Андрешко

преди 6 години

България е жалка картинка гледана от вън. Прокуратурата се втурна да разследва някакви жалки суджуци,а кражбите за милиони в КТБ,НДК и избигалия касиер с милионите не се търсят. Целият свят ни се смее с тези суджуци,но такава е държавата при управлението на едни прости и крадливи мелиционери... Какви инвеститори очаквате да дойдат в България при тези всекидневни простотии? Какви суджуци ще търси прокуратурата? Герб са раздали тези суджуци из ци.ганските махали по време на предизборната си кам

43

Анонимен

преди 6 години

Борисов декларира спестявания общо 26000 лв.АЗ МУ ВЕРВАМ!а вие?

42

Анонимен

преди 6 години

Гербар и честен човек = оксиморон

41

Анонимен

преди 6 години

ЗАМЕНЯТ ЕДНИ СУДЖУЦИ С ДРУГИ.

40

Млати с винкело

преди 6 години

Той напуска парламента, "за да не пречи нито на разследването и преди всичко да не руши авторитета на партия ГЕРБ и авторитета на министър-председателя Бойко Борисов", ЕТО НА ТОВА МУ СЕ ВИКА НАГЛОСТ.КАК МОЖЕ ДА СЕ РУШИ НЕЩО,КОЕТО ГО НЯМА???