23

Анонимен

преди 6 години

До ФактСпокойно. На Шуменското плато има един паметник 1300 години България. Хем е по-голям, хем е красив. А не като този ***.

22

Факт

преди 6 години

Събаря се паметник с име "1300 години България".....Какво да кажем повече!

21

Анонимен

преди 6 години

До дедо иванОткрихме комунделчето.

20

SL

преди 6 години

Данче, спиш ли спокойно?

19

Анонимен

преди 6 години

Паметникът на "Славната и непобедима съветска армия" ще бъде по-лесен за отстраняване.

18

дедо иван

преди 6 години

Един голям специалист по бутането навремето му отне доста време да срути мавзолея, затова пък партията му сдс се друти много бързо след това. Сега историята се повтаря, но с друг бутач и друга тиквена партия. Късопаметта е характерна тиквена черта.

17

Анонимен

преди 6 години

аре седмокрилия *****й да заминава за бунището на историята при червенокожите убийци

16

Анонимен

преди 6 години

трудно ще съборите това, което социализма постори физически, а това, което постори в главите - никога!

15

Анонимен

преди 6 години

Това че е направен здрав и се е изляло с тонове материал в него не означава,че е красив!Паметника никога не ми е харесвал,но това е лично мнение без значение,от значение е обаче,че той изглеждаше гротеско в последните години и беше целия в графити. Виждах как чужденци го снимат,но определено не изглеждаха възхитени от тази "забележителност" в самия център на София.

14

Анонимен

преди 6 години

Този паметник е нагледен пример за герберастката некадърност.Не могат да разрушат 3 месеца, паметник построен за 1 седмица.Не случайно е казано, че тия не могат дори само да боядисат, това което е построено по времето на Соца.А и да го боядисат, тогава ще откраднат половината боя.

13

Анонимен

преди 6 години

И на кого му пречеше БЪЛГАРСКИЯТ ПАМЕТНИК, прославящ 1300 ГОДИШНАТА НИ ИСТОРИЯ, каквато малко народи в света имат.Но явно от Брюксел така са наредили на Еднокнижника и протежето му Учителницата.

12

1

преди 6 години

Сигурно по-кратко е строен!

11

Анонимен

преди 6 години

Абе нали уж паметника се рушал. Поредната герберастка лъжа. Той ако се рушеше нямаше да се борят цял месец с него при това с използването на свръхтежка техника.Като гледам колко железобетон се подава отвътре, май гербаджиите ще се озорят, както навремето другите крадци седеразите с Мавзолея.

10

Анонимен

преди 6 години

Ега ти , един паметник не могат да развалят вече 3 месеца! По същия начин взривяваха мавзолея 3-4 пъти, докато го съборят... Даже и на разрушаването сме гола вода.

9

Анонимен

преди 6 години

ne go rejete, a go vsrivete. byrzo i lesno.

8

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ПРЕЗ 2017-ТА ГОДИНА СА БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ И ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА СЪУЧАСТНИЧЕСТВО В УБИВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И!

7

inatut

преди 6 години

Трябваше просто да го гръмнат, както мавзолея.Чичкото със шмайзера е следващият. Там без гръм няма да мине.Най-интересно ще е с братската могила. Може да викнат някой от "приятелския народ" на КНДР да сложи така взрвив в основата, че колоната да полети като ракета и да падне в международни води. Даже да я пишат на сметката на Вожда Ким.

6

Анонимен

преди 6 години

Както Бъки ще построи Мавзолея, да се готви и Фъндъката да възстанови Паметника !!Колелото на Историята се върти !! Някой май го забравят това !Възмездието тепърва предстои !

5

Анонимен

преди 6 години

ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ДА СЕ МАХА ДА СТОИ ВСЕ ТАЯ!!!-------------------НО ТОЗИ ПАМЕТНИК 1300 ГОДИНИ Е БИЛ РАЗРУШЕН ОТ ГЕРБ ТЕ СА ГО ДЕМОНТИРАЛИ ГОРНАТА ЧАСТ А НЕ ТОЙ ДА СЕ РУШИ!!!!!!БИЛ Е САМО ЗА МАЛЪК РЕМОНТ ДА СЕ СМЕНЯТ ПЛОЧКИТЕ С ОРИГИНАЛНИ ГОЛЕМИ ЩОТО НЯКОЙ УМНИК ПРИ ПРЕДИШНО ПОПРАВЯНЕ БИЛ СЛОЖИЛ МАЛКИ ПЛОЧКИ И ТЕ ПОЧНАЛИ ДА ПАДАТ!------------ГЕРБ УБИ ТОЗИ ПАМЕТНИК И НАПРАВИ ГРОБИЩЕНТ МЕМОРИАЛ ТОВА СА ФАКТИТЕ!

4

Анонимен

преди 6 години

Искаме час по-скоро тази ГОДЗИЛА да се прехвърли върху позора за България-паметника на руският окупатор!!!!!!