63

Анонимен

преди 6 години

Тротил от долу му сложете да се килне на една страна и пуснете ромите за една седмица ,желязото за тях какви ножици кви 5 лв само се чудите как да затворите очите на хората за половин милион лева демонтаж,или президента да мине с истребителя и да пусне една ракетка пак е по евтина от половин милка.

62

Местен

преди 6 години

Е грозен беше,грозен си и остана.Някак си не можа да се впише и да хареса на софиянци А даже и бай Тошо не го хареса.Ами,, петохуйник" си е.Като декор от ,,Картон нет уорк",имаше нещо уродливо в него и беше станало свърталище на наркомани и клошари.

61

Ернст Телман

преди 6 години

До Некрофилите от СОСГробище бяхте направили ВИЕ насред площада пред Царския дворец. И там бяхте сложили мумията на един съветски шпионин. Така че по- полека с опорните точки.

60

До Стар от......

преди 6 години

Прав си! Но интернет поколението може и нищо да не знае да не е видяло и живяло но веднага има ,,безапелационно и обективно мнение" Те като очевидци на турското робство могат и него да ти обяснят.Питайте бе мушмороци.Четете интересувайте се и след това плюйте или харесвайте. А ако е за тролене ,това вече е друго-там разум не се влага.........Така е ,,наборе" нито ще попитат нито ще се заинтересуват-те всичко знаят горките.А всъщност ако се замислят са...????Ще видиш след малко.

59

Стар от махалата

преди 6 години

Живея на ,,Баба Неделя" деца от 1960та. Това бяха стени с имена в нещо като вътрешен двор/откъм Е.Телман/сега Витоша/ беше интенданството ,по късно и изтрезвителното!!!.От към Фр.Нансен беше коменданството.Втова пространство в началото на 60те идваше италиански луна парк и беше чудо .Имаше и малък амфитеатър с бетонна сценичка.На мястото на НДК беше игрището и пазара. Когато срутиха всичко и вдигнаха ,,Седмокрилият пет...ник",нямаше никой от махалата а и въобще да го хареса.Сега зависи какво ще.

58

Анонимен

преди 6 години

Браво най-накрая прогрес, следващото за бутане е чинията на Бузлуджа...

57

Анонимен

преди 6 години

До 22746Да, точно така - просто стени с имената на загиналите наши деди във войните за България. За българските патриоти - безценен паметник. За наследниците на онези, които продадоха България на СССР - пълна идиотщина. Нормална разлика в оценките, с оглед на начина на мислене и поведение!

56

Анонимен

преди 6 години

До АФУЗ АЛИМемориалът на Желязната дивизия бил в Орландовци? А сега щели да го местят пред НДК?Уауууу, ти да видиш!

55

Гавраил Хлътев

преди 6 години

Айде сега идва ред и на ***!!! Директно там да отива тази ножица!!!!!!!!!!!

54

ХХХ

преди 6 години

Вдигнете паметник на Бойко !

53

1

преди 6 години

Айде де, той стана исторически този паметник. Махайте го и давайте нататък !

52

Да!

преди 6 години

Хайде сега и този на съветската армия :ддд

51

Иван

преди 6 години

Хахахах... тия *** един месец не могат да бутнат паметника който уж беше опасен и можело уж да се срути...... но така се е строяло по времето на бай Тошо, не като сега, само се изкихаш и стената пада ..... смешници !!!!!

50

Чиновник

преди 6 години

До Герчо с тамбуратаМомче, ти къде беше през всичките над 20 г. откакто този паметник се руши? Защо не направи нищо за неговото запазване, а чак сега изпълзя от дупката си и започна да лаеш?

49

Димукрат

преди 6 години

До Демократ-53 Благодарим, достатъчно спахме като деца,сега ще действаме вас да приспим.

48

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

И сега кво праим- Местим орландовци в центъ ра на София,защото има предложение да се направят къове с мемориали на загиналите през Втората световна и Балканските войни и Септемврийскота въстание и Изстрадалите ,,ГОРЯНИ,,-1945 година и жертвите от Възродителния.

47

Анонимен

преди 6 години

До Демократдецата отидоха в Европата !защото Комунизма си отиде !

46

Анонимен

преди 6 години

Жалко замина един паметник. Може на негово място да сложат и на заминалата България и без това вече май почти няма хора, които да потрепват когато чуят името и.Този паметник го унищожиха като всичко останало - можеше да се модернизира и промени - да се подчертае че ще съградим вместо да унищожим.Но не- по добре равна поляна - милиони пари от данъци да се харчат.Хрумва ми - защо и НДК то не махнете а на негово място пет небостъргача, жилищни сгради и частна болница да се направят...

45

Демократ

преди 6 години

Комунизмът си отива, спете спокойно деца!

44

Само питам

преди 6 години

дали Мемориалът ще бъде възстановен: - във вида отпреди разрушаването, като стели с имената на загиналите без никакви допълнителни екстри и творчески концепции; - ще се нацвъква нещо в стил между мутробарок и "Ленин срещу Шератон", но с идеята дебело да се подчертае предстоящото Европредседателство; и - пак ще се заложи на културогичния акцент с инсталирането на оброчищни / гробни кръстове, задигнати от Гинци и околностите (този прецедент вече го има на има-няма около 200 метра по на юг)