61

Сп???нс

преди 6 години

Собственикът не ги познаввал!? Аз като прочетох имената и някак си ми се струва ,че са от второто поколение на някоя от известните групировки . Пък той баш патрон и изненадан видиш ли.

60

Анонимен

преди 6 години

Засега не е ясно защо са предизвикали меллето в созополския бар,...........за ПАРКОМЯСТО ??????

59

Анонимен

преди 6 години

СПРЕЛИ СА ГИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗА ПРОВЕРКА НА ОРЪЖИЕ!!ОНИЯ КАТ СА СЕ РАЗВИЛНЯЛИ!!!НЕ Е ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ НЯМА ДА Е И ПОСЛЕДНИЯ!!!В ОБЩИ ЛИНИИ НИЩО ИНТЕРЕСНО!!!ПЪЛНО Е С ПРОСТИ ХОРА!! А КАТО СЕ СЪБЕРАТ НА ГЛУТНИЦА ПРОСТИ ХОРА РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДНИ!!!!ЗАТОВА И ТЪМНО *** КАТО СА НА ГЛУТНИЦА СА ОПАСНИ ПОВЕЧЕ ПРОСТОТИЯ НА ЕДНО МЯСТО НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО!

58

Трак до аз

преди 6 години

"Мазните европейски чичковци".И като написа тази глупост , какво доказа.Аз имам трима мазни чичовци от Германия , които работят по 12 часа на ден в различни фирми , но според теб в свободното си време те кроят планове как да те прецакат и ограбят(все пак ти си много богат както всички руснаци).И щяха да успеят , ако не беше се намесил великия агент Путин.Яхнал крилата ракета , пробивайки път през кюмура на самолетопадача и с любовника си Ердоган на обратната страна се любиха.

57

Бау

преди 6 години

Някои хора си живеят още в мутренските години. Ама е напълно възможно при положение, че полицията ги залавя, а съдиите ги пускат с потупване по рамото. От какво да те е страх?

56

Анонимен

преди 6 години

ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ДЪРВЕТАТА!

55

morelini

преди 6 години

...Известни кримигерои....като са такива защо са на свобода а не там където им е мястото.....Или както братята Маргини...имаше стотици томове написани за тях,но накрая...невинни.Такава е съдебната система....Ние ги хващаме...те ги пускат..

54

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че има вече и добре платена работа. Факт, който няма как да се отрече. Също така е истина, че в един момент дори и това вече не е достатъчен стимул.

53

Анти мутра

преди 6 години

Ето за подобни прояви да не се чуди някой що българите не почиват в България!Това са си типичните мутри...на свобода...необезпокоявани...с "легални" пари за такъв живот...плащащи данъци...*** която не следва да се движи между хората!

52

Аз

преди 6 години

Тва не е бой. Малко им е. Охранитлите по бургаските заведения периодично трябва да бъдат гърбени, както са периодичните прегледи при МПС-та. Иначе почват пък те да бият обикновените посетители и да избиват комплекси. Равновесието в обществото трябва да се възстановява, винаги някой някъде ще бие някой.

51

БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН

преди 6 години

За тези двамата които влязоха и не искаха да бъдат проверявани, да им теглят по един куршум та да се разчисти България от такива *** като тях. Нищо друго не помага, защото сега са ги арестували и хващам се на бас че до 2-3 дни ще са на свобода и пак ще се правят на големи гъзари, а всъщност са пълни ***...който търси ще си го намери...

50

Гробокопач

преди 6 години

До ТракИ важното е, че сме щурчови гербери. Светлото бъдеще идва, животът се подобрява, помним ги ние тия "изрази". С Тиквата - само Мрак! Всичко друго е продажба на захарен памук и то розов!

49

Гробокопач

преди 6 години

До До 26Не точно всички останали;))) само герберите;)))

48

Анонимен

преди 6 години

42, би трябвало да бъде изтрит.

47

Зигфрид

преди 6 години

Грешка ! МеВеРе и " биячите " са дупе и *** ... не са ги предупредили " съгледвачи " а хора от самото МеВеРе .... срещу жертвите на насилие ли се съюзяват ?

46

До Трак

преди 6 години

Точно!!!

45

Анонимен

преди 6 години

Може и да сме лоши , но сърцата ни са чисти и добри.Партийната линия е права, дори когато е крива.

44

Трак

преди 6 години

Да , минахме и през тези времена , но най големите "тарикати" тогава , сега разнасят пици или търкат нарове в банишора.Колкото и да не им се вярва(или иска) на определени хора , сега в България живота се подобрява , макар и бавно , но за сметка на това-сигурно.И моля ви не обиждайте народ , който има толкова прекрасен език.Може и да сме лоши , но сърцата ни са чисти и добри.

43

ДО ВАС

преди 6 години

Май само един или двама пубера пишат ,може би им плащат на бройка.Ако съдите по себе си за българите -така е.За щастие има и хора с мозък,талант и интелект. Не ги сравнявайте със себе си и вашите роднини.Когато някой действително е Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.Тъй че.....!?!?

42

Анонимен

преди 6 години

хайде да ви видим прокурори и съдии, колко струвате сега