81

до Ванката

преди 6 години

Ванка мий *** на макдоналдса в Лондун и бели картофки 2ра смяна да има за наема и шопинг а ние тука ше си оцеляваме някак между мачетета бой за парко места и фалирали банки не ни мисли толкоз бе братчед важното е ти да си щастлив ний за теб траем цялара дивотия даже не влизай и не пиши по Бг форумите да не се разстройваш ;)

80

Ваньо от чужбина...

преди 6 години

Един познат ми каза по Скаип, че се чувствал сякаш времето е спряло и е 1994. Сега разбирам...

79

Щирлиц

преди 6 години

Какви времена бяха...Охранители,застрахователи,мутри.Идва в сервиза шофьорът на една мутра,да остави колата за боядисване.Обясняваме му че имаме работа до...,в отговор той остави ключовете на масата и си тръгна.Какво стана ли?Оправихме колата,и главната мутра плати/даже/.Та славни времена бяха.

78

Салам, суджук, таман

преди 6 години

За суджук са ходили, затова са носели мачети - да ги свалят от пръта и ножове - да си нарежат за мезе.

77

Ала бала

преди 6 години

Собственика е забравил да плати такса спокойствие на бат бойко бе хора. Еее значи толкова ли не се усещате

76

Анонимен

преди 6 години

В България наркоразпространението, проституцията, хазарта и автокражбите са държавен бизнес, управляван от подобни герои които са доверени лица на властта. Всичко е под контрол отгоре защото в тези канали се движат сериозни пари, и държавата няма интерес тези потоци да бъдат спрени, защото това е най-лесният начин да се хрантутят чиновници и партии. Ако им пресъхне този бизнес ще дерат още десет кожи от българския данъкоплатец.

75

Анонимен

преди 6 години

До АдвокатБилИ а не бИли

74

Анонимен

преди 6 години

Ей такива Рочи и Бамбочи си снасят редовно в касичките на местни дерибеи от полицейски управления, от общинската власт и от феодали. Не очаквайте нищо повече от арест за 24 часа. Ако тези нямаха политическа протекция и имахме нормална полиция, при подобно престъпление застрашаващо цял клуб невинни хора и особено при тази опасност от тероризъм, на място щяха да ги разстрелят като кучета и директно да ги откарат с чували в моргата.

73

Анонимен

преди 6 години

герб не е партия а добре организарана престъпна групировка, командвана от един мошеник и рекетьор с много ниско ниво на култура и образованост, на когото обаче сме поверили и цялата си държаваименно това е жалкото

72

Анонимен

преди 6 години

Явно не си е платил отчисленията за местния феодал на ГРОБ.

71

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме КОЙ избрахте да ни управлява - две доказани мутри от 90-те.

70

Анонимен

преди 6 години

Тандемът Боко Борисов Далавери Симеонов е убийствен. Тяхната мъдрост е неизмерима. Да се светят имената им, да се увековечат делата им. Боже, каква благодат!

69

Анонимен

преди 6 години

Един политик го ошамариха и той каза, че било опит за убийство. Друг го стреляха с гранатомет и той каза, че е грешка. Интересно този случай накъде отива.

68

:)

преди 6 години

Причината за боя стана ясна. 4 тона суджук.

67

Боколандия потъва

преди 6 години

Боко Суджука е на власт. Вие какво очаквате - съдебна реформа и просперитет?Всеки гласувал за ГЕРБ трябва да се настани в психиатрична клиника с диагноза мазохизъм. Това е истината.

66

Анонимен

преди 6 години

Стига с това, че пак сме си избрали Боирисов!!! Това не е вярно, той си фалшифицира изборите, не сме го избирали пак.

65

Адвокат

преди 6 години

Ето пострадалият сам отрича да са били бити клиенти: "нито ги познвам, нито са ни били клиенти"

64

Tojo

преди 6 години

Те за тва не ходя на море тука....мутри, силикон....я по-добре дзадзики и узо...и Ангелкова хич да не ми говори, че идвали по висок клас туристи....ПФФФФФФФФФФФ

63

Чиновник

преди 6 години

"Христо Бардуков е общински съветник, а в момента е секретар по въпросите на младежта и спорта в община Созопол."Ето тук е заровено кучето.

62

Анонимен

преди 6 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ НЕДОВОЛЕН, ЧЕ ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ НАРКОПЛАСЬОР И МАСОВ ИЗНАСИЛВАЧ НА МОМИЧЕТА А И НА МОМЧЕТА С ПРЯКОРА МИТЬО ОЧИТЕ ОСТАНА ЖИВ СЛЕД КАТО БЕШЕ ПРОСТРЕЛЯН С 15 КУРШУМА!!!НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ ОТ СТРАНА НА БОГА!!! ЗАЩОТО АКО ИМАШЕ МИТЬО ОЧИТЕ ЩЕШЕ ДА Е УМРЯЛ ВЕЧЕ!